Command & Conquer The First Decade
Moderátor: Baneshee
- Perverez1
- Nováček

-
Command & Conquer The First Decade
zdravi tak sem si poridil novou masinu a mam docela vztek hra Command & Conquer The First Decade mi proste nejede a nejede napiseto program generals.exe prestal pracovat a padneto zkousel jsem i problemi s kompatibilitou ale ani prd tak pomoc je to moje srdcovka 
- Sobo
- Středně pokročilý

Re: Command & Conquer The First Decade
Předpokládám, že to spouštíš na Windows 7 nebo novějších. Ve složce C:\users\jmeno\documents\Command and Conquer Generals Data\ (případně ještě Zero Hour) vytvoř texťák, do kterého nakopíruj toto:
Tenhle soubor pak ulož jako options.ini (už to nebude .txt). Dále se ujisti, že máš plná práva (čtení i zápis) pro práci v té složce -> pravým na ni -> vlastnosti -> bezpečnost. Nakonec nastav kompatibilitu na XP SP3 a spouštěj jako admin.
Kód: Vybrat vše
AntiAliasing = 1
BuildingOcclusion = yes
DrawScrollAnchor =
DynamicLOD = no
ExtraAnimations = yes
GameSpyIPAddress = 0.0.0.0
Gamma = 50
IPAddress = 0.0.0.0
IdealStaticGameLOD = High
LanguageFilter = true
MaxParticleCount = 5000
MoveScrollAnchor =
MusicVolume = 55
Resolution = 1024 768
Retaliation = yes
SFX3DVolume = 79
SFXVolume = 71
ScrollFactor = 50
SendDelay = no
ShowSoftWaterEdge = yes
ShowTrees = yes
StaticGameLOD = Custom
TextureReduction = 0
UseAlternateMouse = no
UseCloudMap = yes
UseDoubleClickAttackMove = no
UseLightMap = yes
UseShadowDecals = yes
UseShadowVolumes = yes
VoiceVolume = 100So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Perverez1
- Nováček

-
di k tak to jsem zvedavej jak to dam a to jsem si kupoval origo a neznas spis nejakej programek moc se na to necejtim 
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Děláš si srandu? Necítíš se na 2 kliknutí myši a 3 kláves?
- Sobo
- Středně pokročilý

V čem je jako problém? Zajít do té složky, vytvořit soubor a nakopírovat do něj obsah kódu? Nebo do té složky prostě vlož tohle. Ty práva snad ani nemusíš řešit, kompatibilita a spouštět jako admin by mělo stačit.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Perverez1
- Nováček

-
sorry sem hold lama tenhle problem jsem nikdy nemel tudiz jsem toto nikdy nedelal 
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Nikdy si nevytvářel textový soubor? Nechápu... už si nějak postoupil?
- Perverez1
- Nováček

-
jdu na to

- Perverez1
- Nováček

-
a kam to mam vlozit dal jsem to to general zero hour a nic
- Sobo
- Středně pokročilý

Cestu máš ve druhém postu. Na systémovém disku (typicky C:) je složka s adresou C:\users\tvoje_jmeno\documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\
Tak ten soubor vlož do té tučně zvýrazněné složky. Místo documents tam v českém winu budeš mít třeba Dokumenty, ale to ti snad dojde. Hlavně to nedávej to složky, kde jsi ty Generalsy nainstaloval, tam je to k prdu, musí to být na tom céčku. Nezapomeň na kompatibilitu a admin práva.
Jestli tohle nezvládneš, tak už ti asi nepomůže nic. Možná nějaký kamarád, který ovládá alespoň elementární znalosti práce s PC.
//edit Don: Promaz OT
Tak ten soubor vlož do té tučně zvýrazněné složky. Místo documents tam v českém winu budeš mít třeba Dokumenty, ale to ti snad dojde. Hlavně to nedávej to složky, kde jsi ty Generalsy nainstaloval, tam je to k prdu, musí to být na tom céčku. Nezapomeň na kompatibilitu a admin práva.
Jestli tohle nezvládneš, tak už ti asi nepomůže nic. Možná nějaký kamarád, který ovládá alespoň elementární znalosti práce s PC.
//edit Don: Promaz OT
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Perverez1
- Nováček

-
tak jsem to udelal presne podle cesty ale kdys to dam spustit v xp 3 tak to neotevre i pres spravce
treba jsem neco po kdyz jsem to delal pred koupi a daval sem tam contra oo8 ale to pochybuju
jo a sorrry za ten text ja to pochopil jako pokazovej radek ale dik za pomoc
- gun-chan
- Začátečník

ja som nemusel vobec nastavovat kompabilitu staci len stiahnut najnovsi neoficialny patch a funguje
http://www.gamefront.com/files/21885801 ... 3_rev4_zip
skus a uvidis pouzivam win 7 64bit
http://www.gamefront.com/files/21885801 ... 3_rev4_zip
skus a uvidis pouzivam win 7 64bit
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429