porovnani bazarovych volantu

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
fix186
Začátečník
Začátečník

porovnani bazarovych volantu

Příspěvek od fix186 »

Zdravim, chtel bych se poptat na nejake nazory ohledne par volantu, nevim moc pro ktery se rozhodnout, jelikoz nemam s volanty zadne zkusenosti. Pisi k nim i cenu, za ktere jsem je schopny z ruznych bazaru atp sehnat. Samozrejme nejradeji bych sel do Driving force gt, ale zase se mi uplne nechce dat pres 2k za neco, kdyz jeste uplne nevim co od toho cekat. Nikdy jsem na poradnem volantu nehral.

Logitech momo racing cca 1000,-
Logitech Driving Force GT 2-2500,-
Logitech Wingman Formula Force GP 650,-
Logitech Driving Force EX 500,-

Dekuji vsem za rady a nazory.
A pokud jste nekdo nejaky z nich zkouseli i na PS3, rad si prectu jakekoli info :)
esfilip
Začátečník
Začátečník

Re: porovnani bazarovych volantu

Příspěvek od esfilip »

Ani jeden není pořádný krom Force GT. Raději si sežeň trochu více money a kup si Logitech G25 a budeš nad míru spokojenej. Už jen z důvodu že si můžeš pohodlně přidělat řadicí páku kam potřebuješ a ne ji mít blbě hned vedle volantu... navíc G25 má spojku a není z plastu takže se nebudeš muset bát že to zníčíš z nějaké prudké jízdy.
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

O g25 jsem samozrejme slysel taky, ale tu do tech 2-2,5 nesezenu a vic penez se mi za jezdeni jen tak pro zabavu fakt davat nechce. Stejne bych jezdil vetsinu casu s padlama, nebo automatem.
Uz i za DFGT se mi ty penize davat nechteji, radsi bych se vesel do te 1000, klidne za neco bazaroveho, par let stareho. Proto jsem zde vypsal co jsem nasel a priblizne za kolik :)
Jen nemam uplne predstavu, na co si u tech bazarovych volantu dat pozor, atd.
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

Ve vnitřku volantu je prostě pár ozubených plastových koleček nějaké ty pružinky s dorazem většinou 90° na obou stranách... pokud předchozí majitel vážil xxx KG a rval za to moc dlouho to nevydrží... bohužel se to takhle zjistit nedá. Volant je jedna z mnoho věcí co bych si z bazaru určitě nekoupil a to jen z důvodu že je to mechanické takže (křehké) nevíš zda kolečka jsou třeba prasklá jen lepená aby to první týden fungovalo...
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“