Co to je za program??
- Story
- Začátečník

-
Co to je za program??
Čaute, v pc se mi objevilo něco FARO scanner production, nevíte co to je? . Z ničeho nic jsem to měl mezi programy v ' odinstalovat nebo změnit program ' .
- LoCo99
- Začátečník

Re: Co to je za program??
no coby, nainstaloval sis nějakej životně důležitej program kterej nainstaloval dalších 5 životně důležitejch programů , jako nějaký toolbary, zaručený polapení všech virů pokud zaplatíš 19,99$ a tak
- Story
- Začátečník

-
Aha, jen že jsem to uinstaloval, tak jestli jsem neudělal kravinu 
- ered_mithrin
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
nez neco nainstalujes/odinstalujes, je dobry venovat par sekund, abys zjistil, o co se jedna
http://lmgtfy.com/?q=FARO+scanner+production
http://lmgtfy.com/?q=FARO+scanner+production
- Theeser
- Začátečník

-
Ahojte,
mám W7 Proffesional 64-bit.
Objevil se my v Pc nějakej program PirritDesktop a Pirrit Sugestor. Prej je to malware, spyware a bůhví co ještě.
Jenže tenhle program, když vymažu (C:Users-> User AppData-> Pirrit desktop [v odebrat nebo odinstalovat program v nabídece win to neni]) tak mi zmizí přístup k proxy serveru(= přes prohlížeč nejde net).
Tahle vykopávka my snad po každym 4 stisknutí enetru/talčítka myši hodí vyskakovací okno(1 zablokuju, ona si vymyslí dalších 10.. př. bet.net[nějaký online sázky atd.]).
Plus při vyhledávání je na prvnim místě jakýsi 1place.org (neodvážil jsem se na to kliknout), a v textu mi to některý slova předělá na odkazy na nějaký online výherní automaty...
Reinstal chromu, firefoxu nebo opery prostě nefunguje(první otevření je ok, podruhý už to tam je znova)
Nevíte někdo jak se tohohle beďaru zbavit, a přitom zachovat přístup k proxy?
mám W7 Proffesional 64-bit.
Objevil se my v Pc nějakej program PirritDesktop a Pirrit Sugestor. Prej je to malware, spyware a bůhví co ještě.
Jenže tenhle program, když vymažu (C:Users-> User AppData-> Pirrit desktop [v odebrat nebo odinstalovat program v nabídece win to neni]) tak mi zmizí přístup k proxy serveru(= přes prohlížeč nejde net).
Tahle vykopávka my snad po každym 4 stisknutí enetru/talčítka myši hodí vyskakovací okno(1 zablokuju, ona si vymyslí dalších 10.. př. bet.net[nějaký online sázky atd.]).
Plus při vyhledávání je na prvnim místě jakýsi 1place.org (neodvážil jsem se na to kliknout), a v textu mi to některý slova předělá na odkazy na nějaký online výherní automaty...
Reinstal chromu, firefoxu nebo opery prostě nefunguje(první otevření je ok, podruhý už to tam je znova)
Nevíte někdo jak se tohohle beďaru zbavit, a přitom zachovat přístup k proxy?
- LoCo99
- Začátečník

reinstal windows funguje na všechno
- Theeser
- Začátečník

-
Díky, to by mělo jít normálně přes CDčko ne?
Záloha HDD neni nutná ne?
Záloha HDD neni nutná ne?
- LoCo99
- Začátečník

pokud nebudeš formátovat tak ti po nový instalaci vznikne složka windows.old kde budeš mít data z tý starý instalace, takže nic zálohovat nemusíš
pokud budeš formátovat tak si zálohuj co uznáš za vhodný
pokud budeš formátovat tak si zálohuj co uznáš za vhodný
- Theeser
- Začátečník

-
jasný díky