Zdravim,
nemuzu se pripojit ke spolubydlim na LAN, abych si zahral FlatOut2 ci jine hry. Na stejne siti tudiz jsme, mam vypnuty firewall i avast a porad nic (jim to jede v pohode) prosim o rady co s tim diky.
Problem s hranim her pres LAN
Moderátor: Baneshee
- fleury93
- Začátečník

-
- keistown
- Žlutá karta

-
Re: Problem s hranim her pres LAN
Stejna workgroup? Pingnete se na ip? IP ze stejnyho subnetu?
- Alfajk
- Začátečník

-
pres co se pripojujete? zkus tunngle
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- keistown
- Žlutá karta

-
Tunngle na lanu? Aby to hnal pres net na jejich servery a znovu pres net k nekomu kdo je na stejny siti? Wat? 
- Alfajk
- Začátečník

-
normalka,ja tak hraju bezne a to sedime 2 metry od sebe,pripojeny do jednoho routeru,nejak tu lan sit vytvorit musi a vetsina her lip zkousne prave tunngle
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- SphinXx
- Nováček

-
Tunngle ani nic podobného není potřeba . Hrávali jsme to na síti v pěti lidech a nebyl nikdy žádnej problém . A co ty ostatní maj taky vypnutej firewall ? Nepamatuju si to už ale co třeba stejná verze hry . . . nic víc mě nenapadá , nikdy se nic nenastavovalo , jen se zapojili kabely do switche a jelo se.
Alfajk : mě nepřijde moc normální vytvářet virtuální síť když seděj v jedný místnosti
to je jak kdybys nosil dříví do lesa .
Alfajk : mě nepřijde moc normální vytvářet virtuální síť když seděj v jedný místnosti