Po chvíly hraní začne strašně sekat ...

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
PCTed
Nováček
Nováček

Po chvíly hraní začne strašně sekat ...

Příspěvek od PCTed »

Ahoj,
nedávno jsem koupil komponenty zmíněné dole..
Složil jsem to, vše bylo v pohodě i hraní na max detaily většinou tedy 60 fps...
První měsíc co jsem to měl nebyl žádný problém..
Ale cca po měsíci, když jsem něco začal hrát, tak to běželo v pohodě ale pak se to na chvíly seklo i se zvukem a pak to jelo asi na 10 fps. Ani restart hry nepomohl.. Musel jsem restartnout komp... A po nabootování to šlo zase v poho..... A takhle pořád dokola... :(
Zkoušel jsem i vyndat a zase zandat Grafiku a odpojit a zase zapojit napájení grafiky... Ale nic nepomohlo..
Prosím pomozte ;)
Předem děkuji PCTed
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Re: Po chvíly hraní začne strašně sekat ...

Příspěvek od Lokomotiva »

Zkus jiný datový kabel k monitoru.
Pokud máš nějakou redukci DVI - HDMI nepoužívej ji.
Buď kabel DVI nebo kabel HDMI.
Nebo třeba VGA kabel.
Je nějaká změna?
Ukuk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ukuk »

Projed pc malware bytes a jeste nejaky antivirakem,popripade reinstaluj win a kdyz problem zmizi tak je celkem dost mozny ze to delal nejakej virus nebo miner:)
MB: ASUS rog strix z370-h gaming CPU: Intel I9 9900 RAM:Adata 32gb ddr4 3000mhz GPU:Asus TUF RX7800XT HDD:WD 1TB Zdroj:Corsair RM 850e LCD: Dell S3422DWG SSD: Samsung 980 PRO 2TB
PET5
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PET5 »

Také to vidím na softwarový problém. Zkontroluj procesy a zjisti, co způsobuje vytížení procesoru nebo grafické karty. Ten minér je docela pravděpodobný.
CPU: Intel i9-10900K, MB: NZXT N7 Z590, AIO: NZXT Kraken X63 RGB, RAM: Kingston 2× 32GB DDR4 3200MHz CL16 Fury, Disky: 1× SSD 1TB + 2x WD HDD 3TB, GPU: EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, PSU: Cooler Master V1200 Platinum, CASE: NZXT H7 FLOW, OS: Windows 10 PRO 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: DELL UltraSharp 30" PremierColor UP3017 2560x1600. Alternativně: Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 12 Pro Max
Ukuk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ukuk »

No ja mam takovou zkusenost, ze se mi hry zacali sekat po cca 5 minutach kdyz sem je hral s xbox gamepadem,po dlouhem laborovani,sem zjistil ze to dela miner po jeho odmazani uz vse fungovalo korektne:)
MB: ASUS rog strix z370-h gaming CPU: Intel I9 9900 RAM:Adata 32gb ddr4 3000mhz GPU:Asus TUF RX7800XT HDD:WD 1TB Zdroj:Corsair RM 850e LCD: Dell S3422DWG SSD: Samsung 980 PRO 2TB
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Stejný problém mě začala dělat GK po OC. ze začátku šla taktovat dobře, teď už nejde skoro vůbec. Pomáhal jen restart PC. Zkus se novější ovladače nebo pokud taktuješ, tak zkus dát default.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“