Need For Speed: Rivals

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Need For Speed: Rivals

Příspěvek od Vlastimil91 »

Jen za 30$ :) Ale čtu jen pro USA tak co to je? Vždyť mi to KEY můžou poslat ne?
http://www.amazon.com/Need-Speed-Rivals ... d_sim_vg_1
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Oni by měli platit ještě mi, abych hrál podobnou píčovinu.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No já to sice moc nehrál ,ale láká mě to :)
Jen to někde sehnat za 500-600,-Kč max bych chtěl :D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

ty jseš na tyhle postižený NFS nějak hodně ujetej co
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

njn mám rád auta :D
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Tohle nemá, snad krom vzhledu, s auty nic společnýho :lol:
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak třeba takový MW 2012 mě docela bavil. Nevím no mě tady odrazuje těch 30FPS hlavně :|
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pánové mám dotaz když budu mít to NFS Rival z Ruska dalo by se tam pak dohodit čeština nebo AJ? Můžu to mít totiž za slušnou cenu. Dík :)
Ukuk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ukuk »

Tak predne by ti to teoreticky nemelo jit ani aktivovat, jedine pres VPN a to muze byt celkem problem a hlavne to nemusi jit vubec:)
MB: ASUS rog strix z370-h gaming CPU: Intel I9 9900 RAM:Adata 32gb ddr4 3000mhz GPU:Asus TUF RX7800XT HDD:WD 1TB Zdroj:Corsair RM 850e LCD: Dell S3422DWG SSD: Samsung 980 PRO 2TB
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

stejně to jenom zapneš dáš 10 enter a pak jenom nevěřícně koukáš na tu slideshow a přemejšlíš jestli nešlo ty peníze utratit nějak líp

na to to nemusíš mít česky
Ukuk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ukuk »

Taky nejak nechapu proc tam rvat cestinu kdyz je tam vcelku jasny i bez cestiny o co jde:)Nekdo ale hold potrebuje cestinu i u Tetrisu:)
MB: ASUS rog strix z370-h gaming CPU: Intel I9 9900 RAM:Adata 32gb ddr4 3000mhz GPU:Asus TUF RX7800XT HDD:WD 1TB Zdroj:Corsair RM 850e LCD: Dell S3422DWG SSD: Samsung 980 PRO 2TB
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No mě osobně stačí AJ ,ale v ruštině no nevím nevím jak bych tomu porozuměl :lol:
Jinak aktivovat by se to mělo hned. Já už takto kupoval i z Indie, Mexika, USA, atd. :D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Na Originu jsem to dneska koupil za 90Kč :lol:

Info jak jsem postnul na databaze-her.cz, v diskuzi ke hře.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Ukuk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ukuk »

Hm me to ukazuje cenu 49e za standart edici asi si mel stesti na nejakej bug:)
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

tak jak to je s tou hrou? Na origine je za 9€. Furt to bezi v 30fps?
Hrava to vobec niekto?
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

https://www.youtube.com/watch?v=rKzyaBaL0NA

- 60 fps v pohodě, přijde mi to ok
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

T1ger píše:tak jak to je s tou hrou? Na origine je za 9€. Furt to bezi v 30fps?
Hrava to vobec niekto?
Ja bych spis doporucoval tuhle verzi Need for Speed™ Rivals: Complete Edition, coz je hra vcetne vsech vydanych DLC aut. Za 19.99€ je to myslim vyhodna nabidka. Samostatne se to kupovat rozhodne nevyplati.

Co se tyce zabavnosti, tak hra mne docela bavila, ale byla na muj vkus prilis monotematicka a nedalo se tam delat nic jineho, nez stihat zavodniky, nebo ujizdet pronasledovatelum. Za racers mi navic hra prisla dost narocna a ani jsem tuhle cast nedohral. Nuda mne premohla.

Navic, herni mapa, ac se zda velika mi prisla hodne mala a prilis casto jsem se pohyboval ve stejnych mistech. Grafika je slusna, ale opet, dost mi vadilo "prepaleni" grafiky a poletujici "konfety", nebo co to jako ma byt. Pohled z kokpitu tu take neni. Naopak hrani za poldy je hodne snadne a zaroven pro mne i mnohem vic zabavne. Az mi bylo obcas hracu, co jsem znicl bylo lito, ze jsem jim znicil jejich postup ve hre. Jako policajt o nepotrebujes zadne kredity, jen splnit dane cile a postupujes dal (odemykas dalsi auto). Ja zavodnik ovsem kdyz te capnou, nebo znici, tak prijdes o vse co jsi v dane session najezdil a to obcas neni malo, protoze se nevyplati jezdit do depa hned na zacatku (maly nasobic odmen).

Pro obcasne jezdeni, nebo jako kratkodoba jednohubka, pak do toho urcite jdi. Pokud cekas dlouhodobou zabavu, pak bych asi zvolil The Crew (moje cesta, velikostne je to jako srovnavat mys se slonem ;), ale co clovek, to nazor.).

Online se mi v NfS Rivals moc nelibil a dost casto byl problem s lagovanim hracu az na uroven nehratelnosti proti zivym hracum. Nastesti je tam spousta AI protivniku, ktery nelaguji ;).

P.S Ve hre jsem pobyl 42 hodin, coz je v mem meritku celkem dost, ale v The Crew mam 48 hodin za 14 dnu a hra mne stale bavi. U NfS Rivals se dostavil pocit nudy jiz nekde kolem 35 herni hodiny.
---
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

Myslím, že by to bolo zábavnejšie, keby tam bolo viac hráčov a menej AI :) a človeka by to tým pádom aj viac bavilo, ale ako občasná odreagovávačka je to fajn.
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

J X P píše:
T1ger píše:tak jak to je s tou hrou? Na origine je za 9€. Furt to bezi v 30fps?
Hrava to vobec niekto?
Ja bych spis doporucoval tuhle verzi Need for Speed™ Rivals: Complete Edition, coz je hra vcetne vsech vydanych DLC aut. Za 19.99€ je to myslim vyhodna nabidka. Samostatne se to kupovat rozhodne nevyplati.

Co se tyce zabavnosti, tak hra mne docela bavila, ale byla na muj vkus prilis monotematicka a nedalo se tam delat nic jineho, nez stihat zavodniky, nebo ujizdet pronasledovatelum. Za racers mi navic hra prisla dost narocna a ani jsem tuhle cast nedohral. Nuda mne premohla.

Navic, herni mapa, ac se zda velika mi prisla hodne mala a prilis casto jsem se pohyboval ve stejnych mistech. Grafika je slusna, ale opet, dost mi vadilo "prepaleni" grafiky a poletujici "konfety", nebo co to jako ma byt. Pohled z kokpitu tu take neni. Naopak hrani za poldy je hodne snadne a zaroven pro mne i mnohem vic zabavne. Az mi bylo obcas hracu, co jsem znicl bylo lito, ze jsem jim znicil jejich postup ve hre. Jako policajt o nepotrebujes zadne kredity, jen splnit dane cile a postupujes dal (odemykas dalsi auto). Ja zavodnik ovsem kdyz te capnou, nebo znici, tak prijdes o vse co jsi v dane session najezdil a to obcas neni malo, protoze se nevyplati jezdit do depa hned na zacatku (maly nasobic odmen).

Pro obcasne jezdeni, nebo jako kratkodoba jednohubka, pak do toho urcite jdi. Pokud cekas dlouhodobou zabavu, pak bych asi zvolil The Crew (moje cesta, velikostne je to jako srovnavat mys se slonem ;), ale co clovek, to nazor.).

Online se mi v NfS Rivals moc nelibil a dost casto byl problem s lagovanim hracu az na uroven nehratelnosti proti zivym hracum. Nastesti je tam spousta AI protivniku, ktery nelaguji ;).

P.S Ve hre jsem pobyl 42 hodin, coz je v mem meritku celkem dost, ale v The Crew mam 48 hodin za 14 dnu a hra mne stale bavi. U NfS Rivals se dostavil pocit nudy jiz nekde kolem 35 herni hodiny.
Dakujem za vycerpavajucu odpoved :)
Crew mam ale po asi 15tich hodinach ma prestala bavit. Krajina je sice super ale misie sa mi zdali byt velmi repetitivne. Alebo som od toho cakal asi privela. Jazdny model mi tiez nesadol. A volant sa mi nepodarilo rozbehat normalne (g25).
Teraz po prehodnoteni neviem ci do nfs pojdem.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“