@Ache: No, mohli bychom si vyzkoušet i ostatní scénáře toho StarSwarmu a zjistili bychom, v jakých vodách Zelený John vybíral ony třešničky?
AMD Mantle: Low-level Graphics API
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- webwalker
- Začátečník

Re: AMD Mantle: Low-level Graphics API
@Krteq: Díky
@Ache: No, mohli bychom si vyzkoušet i ostatní scénáře toho StarSwarmu a zjistili bychom, v jakých vodách Zelený John vybíral ony třešničky?
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz
GPUreport.cz
- Hladis
- Moderátor

Dostal se mi další Top Secret dokument s prepisem konverzace o vyvoji Mantle. Upozornuju, ze je naprosto pravdivy a dulezity pro toto tema. Odehrava se mezi začátkem a koncem předchozích hovoru z nejmenovane kancelare jedne monopolisticke firmy.
Jedna zapadla kancelar ve squatu na periferii před několika lety.
Cerveny Bill: Cau Muhammade.
Rudy Tom: Cau Abdule.
Cerveny Bill: Hele není to trapny ?
Rudy Tom: Je a dost.
Cerveny Bill: Jako ten požadavek na to ,abychom všichni ve firme presli na Islam je trochu pres caru ne ? Kde jsou odbory kurva.
Rudy Tom: No hele sebrali jsme snad uz všechny slapky v okoli a další moznosti nebyli. Nas postavili před hotovou věc. Prechod na Islam jinak zavirame.
Cerveny Bill: Ty vole kdybych se aspoň nemusel přejmenovávat. Pak delat ty smesny rituály s modlenim smerem k Mecce. Ani nevim kde to je.
Rudy Tom: Ale hlavni je, ze to nezakazuje huleni he he he.
Cerveny Bill: To si pis. Mam tu zase skvelej matros. Te uplne odrovna. Jinak co mi neses ?
Rudy Tom: Novy průzkumy. Jsem z nich nejak zmatenej.
Cerveny Bill: Tak co tam stoji ?
Rudy Tom: Hele otázka na nase zakazniky byla: "Co na nasich hernich kartách hrajete nejvíce?"
Cerveny Bill: Mno tak co se teda pari ?
Rudy Tom: No hele na prvním miste je nejaka hra s kopanim v dole nejakych penez. Druhy je jako pomucka k sexuálním hram s obrazky Ruby. Treti je jako ohřívadlo na nohy při sezeni u PC........
Cerveny Bill: Eh co ?
Rudy Tom: No to to tu mam cerny na bilym.
Cerveny Bill: To je fuk, hlavne když se to proda ne. At si s tim třeba fenujou vlasy. Manzelka to zkousela a pry dobry.
Rudy Tom: No proda, ale vejvar z toho je na hovno.
Cerveny Bill: Zase nebudem jak ty svine zeleny monopolisticky.
Rudy Tom: Vis co mi ten zelenak John provádí ? Normalne vzdy cestou do práce trikrat objede muj barak v zelenym Ferrarku a blbe se smeje. Hajzl jeden. Ja pak nasednu do ty cinsky rakve a jsem rad ze sem dojedu celej. Ja se na to muzu vysrat. Ja chci taky poradnej bourak a abych Johna nasral, tak v rudy barve.
Cerveny Bill: Jak to chces udelat ? Na podpore mame hajzlbabu jen proto, protože cvicena opice je stále drazsi. Ve vyvoji si zhulenej Paul spletl návrhy a spatlal místo "Bulldozera" triosmsestky dohromady. Hans se zase ozral tak, ze AF vypada jak opilcův sen. Zelena hydra chysta toho astronoma. Zelenej John mi schvalne ukazoval grafy, jak nam nakope zadek. Pro fans jsme armada spasy. Ty vole jestli chces Ferrarko, tak jdi delat k tem zelenejm svinim.
Rudy Tom: Hele to je zase proti mymu presvedceni. "Better red than dead" je moje heslo.
Cerveny Bill: Jo leda tak "číslo kleslo". Se podivej. Ty grafy cashflow mam pro jistotu poveseny obracene. Zadny faro nebude.
Rudy Tom: Hele není nase chyba. Za vse muzou ty monopolisticky kapitalisticky svine. My ne. My chceme pro lidi jen to nejlepší. My jsme to dobro, my jsme ti Hobiti jdouci do Mordoru. A jednou hodíme prsten do lavy a pak bude.
Cerveny Bill: Jasneeeee praci cest a rukam pokoj. My zvítězíme.
Rudy Tom: Na to musíme dat speka.
Svedsky nymand: Bry den.
Cerveny Bill: Nemame cas pracujem. Co chces ?
Svedsky nymand: Bych tady mel jeden takovy navrh.
Cerveny Bill: Naposled když mi někdo něco navrhoval, skončilo to nejvetsim epic failem v dějinách CPU.
Svedsky nymand: Me vykopli v mrkvosoftu i u zelenejch a chtěl bych zda by jste se toho neujali vy.
Rudy Tom: Když te vykopli odtamtud, tak to bude radna blbost. To se muze hodit. Ukaz.
Svedsky nymand: Jsem patlal engine Bugbite 3 pro Buggfield Fest 4, ale porad to nejede a u me chyba urcite není. Tak jsem dostal napad, jak to ochcat.
Rudy Tom: Ty vole když na to koukam, tak je to dokonaly nakopavac kapitalistických nenazranych prdeli. Hele mi ti ale nepomuzem. Leda....
Cerveny Bill: Leda bys prestoupil za prachy na Islam a spatlal to sam. Nas tym indických sedlaku cekajicich na zelenou kartu ma problém naprogramovat i Tetris.
Svedsky nymand: Ja to klidne spichnu pro vas a prachy mi dal sef Larry z EA, když jsme se zlili v pubu.
Rudy Tom: Ale to zni zajimave. Ty to spichnes, někdo druhej to zacaluje, my schrabnem profit. To nezni vůbec spatne. Proc te vlastne odevšad vykopli ?
Svedsky nymand: Asi protože vypadam jak Dan Vavra.
Rudy Tom: Na tom něco bude.
Svedsky nymand: Když se vam podaril ten kseft do konzoli, tak se da neco spichnout z toho.
Rudy Tom: Eh no to byl kseft. Vyzdimali nas jak citron a dali jsme to skoro zadarmo. Svine kapitalisticky.
Svedsky nymand: Zase další kamosi by si to radi dali do svých enginu. Se nam nelibi co Dolar Bob serviruje a ještě nam nadava. Pry nam to musí stacit a ze jsme nymandi.
Cerveny Bill: Hele me se to libi. Kdyby to fungovalo, tak to mozna nakopne i ty triosmsestky co jich mame plnej sklad a konecne to prodáme.
Rudy Tom: Ale to nezni blbe. Si predstav protahly ksichty Modryho Eda a Zelenyho Johna.
Cerveny Bill: A co takovej Dolarovej Bob. Ty vole tohle by mohla byt ta revolucni zbran kterou potrebujeme.
Rudy Tom: To je ono. Zatnuta pest pracujícího lidu. At zije revoluce.
Cerveny Bill: At zije. Tak to berem. A na to musíme zahulit he he.
Svedsky nymand: Zahulim s vama hosi. Doufam ze mate dobrej matros.
Rudy Tom: Si pis.
Po nejakem case.
Cerveny Bill: Ty vole ono to funguje.
Rudy Tom: Tvrde pracujici lid pozvedl sve klavesnice k nebi a svrhnul burzoazni kapitalisty do propasti rovnostarstvi.
Cerveny Bill: To rozdavani kvalitního huleni po studiich mělo svůj ucinek. Po par minutach to Mantle kazdej chtěl.
Rudy Tom: Jen ten abstinent Sweeney zase nic.
Cerveny Bill: Podrztaska a prostitut kapitalismu. Neumi chlastat, neumi hulit, ten mezi nas nepatri.
Rudy Tom: Hele a stacilo rict Allahu Akbar a i Crytek zmeknul.
Cerveny Bill: By clovek neveril, jak se ta konverze muze hodit.
Rudy Tom: Včera uz Zeleny John ve Ferrarku kolem myho baraku nejezdil a ja si objednal poradny rudy Maserati. Ty vole vzdyt mi prodáme i ty kvanta triosmsetek na skladech a prodáme i ty novy feny na vlasy konecne jako herni karty.
Cerveny Bill: A udelame to Mantle pro všechny.......
Rudy Tom: Tak moment. Tak to moment. To ne.
Cerveny Bill: Jak ne. Nase ideologie......
Rudy Tom:....je tridni boj. Nedame tem hajzlum kapitalistickym ani cuchnout ke kodu. Nezapomen na PissX.
Cerveny Bill: To uz je asi stejne pozde. Ti naši sedlaci z Indie podle toho spichli soft mrkvousum na tu jejich konzoli, co ma nase zelezo.
Rudy Tom: A sakra.
Jedna zapadla kancelar ve squatu na periferii před několika lety.
Cerveny Bill: Cau Muhammade.
Rudy Tom: Cau Abdule.
Cerveny Bill: Hele není to trapny ?
Rudy Tom: Je a dost.
Cerveny Bill: Jako ten požadavek na to ,abychom všichni ve firme presli na Islam je trochu pres caru ne ? Kde jsou odbory kurva.
Rudy Tom: No hele sebrali jsme snad uz všechny slapky v okoli a další moznosti nebyli. Nas postavili před hotovou věc. Prechod na Islam jinak zavirame.
Cerveny Bill: Ty vole kdybych se aspoň nemusel přejmenovávat. Pak delat ty smesny rituály s modlenim smerem k Mecce. Ani nevim kde to je.
Rudy Tom: Ale hlavni je, ze to nezakazuje huleni he he he.
Cerveny Bill: To si pis. Mam tu zase skvelej matros. Te uplne odrovna. Jinak co mi neses ?
Rudy Tom: Novy průzkumy. Jsem z nich nejak zmatenej.
Cerveny Bill: Tak co tam stoji ?
Rudy Tom: Hele otázka na nase zakazniky byla: "Co na nasich hernich kartách hrajete nejvíce?"
Cerveny Bill: Mno tak co se teda pari ?
Rudy Tom: No hele na prvním miste je nejaka hra s kopanim v dole nejakych penez. Druhy je jako pomucka k sexuálním hram s obrazky Ruby. Treti je jako ohřívadlo na nohy při sezeni u PC........
Cerveny Bill: Eh co ?
Rudy Tom: No to to tu mam cerny na bilym.
Cerveny Bill: To je fuk, hlavne když se to proda ne. At si s tim třeba fenujou vlasy. Manzelka to zkousela a pry dobry.
Rudy Tom: No proda, ale vejvar z toho je na hovno.
Cerveny Bill: Zase nebudem jak ty svine zeleny monopolisticky.
Rudy Tom: Vis co mi ten zelenak John provádí ? Normalne vzdy cestou do práce trikrat objede muj barak v zelenym Ferrarku a blbe se smeje. Hajzl jeden. Ja pak nasednu do ty cinsky rakve a jsem rad ze sem dojedu celej. Ja se na to muzu vysrat. Ja chci taky poradnej bourak a abych Johna nasral, tak v rudy barve.
Cerveny Bill: Jak to chces udelat ? Na podpore mame hajzlbabu jen proto, protože cvicena opice je stále drazsi. Ve vyvoji si zhulenej Paul spletl návrhy a spatlal místo "Bulldozera" triosmsestky dohromady. Hans se zase ozral tak, ze AF vypada jak opilcův sen. Zelena hydra chysta toho astronoma. Zelenej John mi schvalne ukazoval grafy, jak nam nakope zadek. Pro fans jsme armada spasy. Ty vole jestli chces Ferrarko, tak jdi delat k tem zelenejm svinim.
Rudy Tom: Hele to je zase proti mymu presvedceni. "Better red than dead" je moje heslo.
Cerveny Bill: Jo leda tak "číslo kleslo". Se podivej. Ty grafy cashflow mam pro jistotu poveseny obracene. Zadny faro nebude.
Rudy Tom: Hele není nase chyba. Za vse muzou ty monopolisticky kapitalisticky svine. My ne. My chceme pro lidi jen to nejlepší. My jsme to dobro, my jsme ti Hobiti jdouci do Mordoru. A jednou hodíme prsten do lavy a pak bude.
Cerveny Bill: Jasneeeee praci cest a rukam pokoj. My zvítězíme.
Rudy Tom: Na to musíme dat speka.
Svedsky nymand: Bry den.
Cerveny Bill: Nemame cas pracujem. Co chces ?
Svedsky nymand: Bych tady mel jeden takovy navrh.
Cerveny Bill: Naposled když mi někdo něco navrhoval, skončilo to nejvetsim epic failem v dějinách CPU.
Svedsky nymand: Me vykopli v mrkvosoftu i u zelenejch a chtěl bych zda by jste se toho neujali vy.
Rudy Tom: Když te vykopli odtamtud, tak to bude radna blbost. To se muze hodit. Ukaz.
Svedsky nymand: Jsem patlal engine Bugbite 3 pro Buggfield Fest 4, ale porad to nejede a u me chyba urcite není. Tak jsem dostal napad, jak to ochcat.
Rudy Tom: Ty vole když na to koukam, tak je to dokonaly nakopavac kapitalistických nenazranych prdeli. Hele mi ti ale nepomuzem. Leda....
Cerveny Bill: Leda bys prestoupil za prachy na Islam a spatlal to sam. Nas tym indických sedlaku cekajicich na zelenou kartu ma problém naprogramovat i Tetris.
Svedsky nymand: Ja to klidne spichnu pro vas a prachy mi dal sef Larry z EA, když jsme se zlili v pubu.
Rudy Tom: Ale to zni zajimave. Ty to spichnes, někdo druhej to zacaluje, my schrabnem profit. To nezni vůbec spatne. Proc te vlastne odevšad vykopli ?
Svedsky nymand: Asi protože vypadam jak Dan Vavra.
Rudy Tom: Na tom něco bude.
Svedsky nymand: Když se vam podaril ten kseft do konzoli, tak se da neco spichnout z toho.
Rudy Tom: Eh no to byl kseft. Vyzdimali nas jak citron a dali jsme to skoro zadarmo. Svine kapitalisticky.
Svedsky nymand: Zase další kamosi by si to radi dali do svých enginu. Se nam nelibi co Dolar Bob serviruje a ještě nam nadava. Pry nam to musí stacit a ze jsme nymandi.
Cerveny Bill: Hele me se to libi. Kdyby to fungovalo, tak to mozna nakopne i ty triosmsestky co jich mame plnej sklad a konecne to prodáme.
Rudy Tom: Ale to nezni blbe. Si predstav protahly ksichty Modryho Eda a Zelenyho Johna.
Cerveny Bill: A co takovej Dolarovej Bob. Ty vole tohle by mohla byt ta revolucni zbran kterou potrebujeme.
Rudy Tom: To je ono. Zatnuta pest pracujícího lidu. At zije revoluce.
Cerveny Bill: At zije. Tak to berem. A na to musíme zahulit he he.
Svedsky nymand: Zahulim s vama hosi. Doufam ze mate dobrej matros.
Rudy Tom: Si pis.
Po nejakem case.
Cerveny Bill: Ty vole ono to funguje.
Rudy Tom: Tvrde pracujici lid pozvedl sve klavesnice k nebi a svrhnul burzoazni kapitalisty do propasti rovnostarstvi.
Cerveny Bill: To rozdavani kvalitního huleni po studiich mělo svůj ucinek. Po par minutach to Mantle kazdej chtěl.
Rudy Tom: Jen ten abstinent Sweeney zase nic.
Cerveny Bill: Podrztaska a prostitut kapitalismu. Neumi chlastat, neumi hulit, ten mezi nas nepatri.
Rudy Tom: Hele a stacilo rict Allahu Akbar a i Crytek zmeknul.
Cerveny Bill: By clovek neveril, jak se ta konverze muze hodit.
Rudy Tom: Včera uz Zeleny John ve Ferrarku kolem myho baraku nejezdil a ja si objednal poradny rudy Maserati. Ty vole vzdyt mi prodáme i ty kvanta triosmsetek na skladech a prodáme i ty novy feny na vlasy konecne jako herni karty.
Cerveny Bill: A udelame to Mantle pro všechny.......
Rudy Tom: Tak moment. Tak to moment. To ne.
Cerveny Bill: Jak ne. Nase ideologie......
Rudy Tom:....je tridni boj. Nedame tem hajzlum kapitalistickym ani cuchnout ke kodu. Nezapomen na PissX.
Cerveny Bill: To uz je asi stejne pozde. Ti naši sedlaci z Indie podle toho spichli soft mrkvousum na tu jejich konzoli, co ma nase zelezo.
Rudy Tom: A sakra.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Dobrý, ale už by stačilo, nemyslíš?
- Hladis
- Moderátor

Tohle bylo poslední 
Edit/Ten Star Swarm neberte uplne vazne. Zadna scena není identicka. Pokazdy se kamera a ten mumraj chova jinak. Klidne mi to vyhodi 40 nebo 10fps. Nejde dle toho moc cokoliv merit.
Edit/Ten Star Swarm neberte uplne vazne. Zadna scena není identicka. Pokazdy se kamera a ten mumraj chova jinak. Klidne mi to vyhodi 40 nebo 10fps. Nejde dle toho moc cokoliv merit.
- Riku
- Začátečník

- Krteq
- Středně pokročilý

-
Hladis píše:Edit/Ten Star Swarm neberte uplne vazne. Zadna scena není identicka. Pokazdy se kamera a ten mumraj chova jinak. Klidne mi to vyhodi 40 nebo 10fps. Nejde dle toho moc cokoliv merit.
- Hladis
- Moderátor

Ja vždy projizdel Follow. Samotni tam pisou "for more consistent results". No moc konzistentni to nebylo.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Follow se v průběhu scény právě liší asi nejvíc 
- PET5
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Dobré počtení Hladiši
Klidně nechej odposlouchávací zařízení spuštěno.
CPU: Intel i9-10900K, MB: NZXT N7 Z590, AIO: NZXT Kraken X63 RGB, RAM: Kingston 2× 32GB DDR4 3200MHz CL16 Fury, Disky: 1× SSD 1TB + 2x WD HDD 3TB, GPU: EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, PSU: Cooler Master V1200 Platinum, CASE: NZXT H7 FLOW, OS: Windows 10 PRO 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: DELL UltraSharp 30" PremierColor UP3017 2560x1600. Alternativně: Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 12 Pro Max
- maltra
- Začátečník

Ja som testoval vsetky sceny toho Star Swarmu, vyslo mi RTS ako najviac vhodne pre benchmarky.
PC: 9800X3D | 64GB CL30 | X870E Aorus Pro | ZOTAC RTX 5070 Ti AMP | WD_BLACK SN850X 2TB & 4TB | Phanteks Enthoo Pro M Glass | RM1000e | Alienware AW3423DWF
Retro PC: PIII 650E Slot 1 | GA-6BXE Rev 1.9 | 128MB DDR | V4 4500 32MB AGP | SB 32 PnP CT3670 | SpinPoint 80GB>32GB
Retro PC: PIII 650E Slot 1 | GA-6BXE Rev 1.9 | 128MB DDR | V4 4500 32MB AGP | SB 32 PnP CT3670 | SpinPoint 80GB>32GB
- Hladis
- Moderátor

Jiny mody jsem nezkousel. Vetsinou se testoval prave ten první. Dal jsem to uz nezapinal.Krteq píše:Follow se v průběhu scény právě liší asi nejvíc
PET5: Ne tohle bylo poslední tady. Uz první bylo docela OT a jen pro odlehceni. Tohle je jen uzvareni kauzy Mantle, aby to bylo i z druhé strany
- webwalker
- Začátečník

@Hladis: Dobrý chlape, je to sranda. Pokud bys dal ty dva články nějak dohromady aby to na sebe navazovalo, mohl bych to vystavit na svých stránkách (tedy pokud bys měl zájem). Já myslím, že se tam chytne za nos každý. Dej vědět přes SZ
Jinak opravdu ten RTS scénář podává konzistentní výsledky. Ale není to určitě to, s čím operuje Zelený John. Kdo by měl na to čas, tak by bylo dobré zjistit, který scénář je pro Zelenýho Johna nejvýhodnější a pak bychom přetestovali i Červenýho Billa
Ony ty další scénáře budou sice určitě házet rozdílné výsledky, ale myslím, že v řádu +- autobus se pravdy dopátráme.
Jinak opravdu ten RTS scénář podává konzistentní výsledky. Ale není to určitě to, s čím operuje Zelený John. Kdo by měl na to čas, tak by bylo dobré zjistit, který scénář je pro Zelenýho Johna nejvýhodnější a pak bychom přetestovali i Červenýho Billa
Ony ty další scénáře budou sice určitě házet rozdílné výsledky, ale myslím, že v řádu +- autobus se pravdy dopátráme.
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz
GPUreport.cz
- Ache
- Pokročilý

Chtěl si spíš říct: Kdo by na to měl HW ne?webwalker píše: Kdo by měl na to čas, tak by bylo dobré zjistit, který scénář je pro Zelenýho Johna nejvýhodnější a pak bychom přetestovali i Červenýho Billa![]()
StarSwarm je jen a jen o procesoru (grafika mi jela na 640MHZ = minimální možná frekvence kde funguje řízení pomocí boostu, pak už je jen 2D mode = 324MHz)
Takže pokud tu někdo má I7-3930K + Windows 7, tak jedině někdo takový může najít to správné nastavení. A nehlaste se všichní že tohle HW máte.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Copak nejde u GeForce 3D takty vnutit?
- Ache
- Pokročilý

pokus o trolling?Krteq píše:Copak nejde u GeForce 3D takty vnutit?
To je jasný že jde vynutit base clock - max. performance mode dává jako minimum base clock.
Ale já to mam na adaptivní řízení spotřeby = bere si to jen takovou frekvenci jaká je podle zatížení GPU potřeba. Ve starswarm RTS to tedy je 640MHz (což je opravdu i minimum - pak už je jen 324MHz a na to to padá tak při hraní Mafie, GTA, UTčka, Flatout... atd.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jako by jsi to ne ten test nemohl přepnout. Jinak myslel jsem override přes nvinspector (přenastavení P0/P2) dle svého.
A žádný trolling
A žádný trolling
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To bych viděl jako dobrej komiksHladis píše:Tohle bylo poslední
Zatim asi teda není z čeho pokračovat, nezbývá nic než jen čekat, až se zas něco udá ohledně Mantle, třeba ta slíbená podpora pro GCN 1.0 nebo nějaký novinky ohledně low level API přístupu ze strany Zelenýho Johna / dollar boba nebo modrýho Eda, aby ten totiž nakonec nepřišel s nějakym 64jádrovym CPU, nebo vlastnim výkonnym grafickym řešenim a trochu by narušil plány.
Že mantle spatlal švédskej nýmand za prachy z EA je vtipná spekulace
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ono tomu ve skutečnosti skoro tak jesam_217 píše:Že mantle spatlal švédskej nýmand za prachy z EA je vtipná spekulaceno snad si někdo díky tomu nebude myslet, že tomu tak doopravdy je.
- nonestaciti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Star Swarm pretestovaný, RTS Extreme ↓
i5 3570K@4200MHz :

i5 3570K@1600MHz, pod Mantle bol vidieť stutering pri +30FPS a slabší farebný defekt, malé stíhače neboli modré ale zelené a nemali takú žiaru, akoby vypadol nejaký efekt :

i5 3570K@4200MHz :

i5 3570K@1600MHz, pod Mantle bol vidieť stutering pri +30FPS a slabší farebný defekt, malé stíhače neboli modré ale zelené a nemali takú žiaru, akoby vypadol nejaký efekt :

GAMING PC: CPU : IB i5 3570K@4400MHz auto-voltage (cpu-z Load 1,128V, Idle 0,925V) + Noctua NH-C12P SE14 RAM : 4x4GB 1866-1T,9,10,9,28-1.475V CML8GX3M2A1600C9W MB : MSI Z77A-GD65 ( bios A80/10.8 ) GPU : MSI R9 290X Gaming 4G FAN MOD 2x 120mm AC PWM SSD : Corsair 120 F3-GT, Kingston SSDNow V300 240GB 7mm PSU : Corsair RM-850(W) CASE : Fractal Design ARC XL RAT : Razer Copperhead Blue SCR : LG L226W OC: 60Hz@75Hz SPOTREBA CASE : Idle 55W, IBT 165W, Prime 155W, Crysis 3 361W
- webwalker
- Začátečník

@nonestaciti: Pěkný výsledek
Opět je zde vidět, že StarSwarm RTS není prakticky vůbec o gpu, ale o silném cpu a hlavně Mantle.
PS: Pokud můžeš, pošli mi ty logy přes SZ.
Opět je zde vidět, že StarSwarm RTS není prakticky vůbec o gpu, ale o silném cpu a hlavně Mantle.
PS: Pokud můžeš, pošli mi ty logy přes SZ.
GPUreport.cz
GPUreport.cz