Virus v prohlížeči
- krakenuss
- Začátečník

-
Virus v prohlížeči
Potrebuju poradit jak se bezpečně a hlavně zadarmo zbavit takoveho blbosti u ktere ani nevim jak se mi do PC dostala. Projevuje se to tak že když v prohlížeči najedu na nějaký odkaz tak mi vyjede otravna tabulka viz. příloha.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- PKBO
- Moderátor

Re: Virus v prohlížeči
V jakém prohlížeči to je ? - každopádně asi by pomohlo odinstalvat různý ADDONY i ty které máš v PC delší dobu, mě třeba teď pomalu 10x na stránce u různých slov vyskakuje okno s odkazem na reklamu po tom co přejedu myší - dělá to nějakej addon v chrome i přes ADBLOCK - myslim že je to youtubedownloader - ale zatim nebyl čas to řešitl..
- krakenuss
- Začátečník

-
Tak se to oběvuje v Google Chrome a Internet Explorer. U Firefoxu vše v pořádku. Addony žadne nainstalovane nemam.PKBO píše:V jakém prohlížeči to je ? - každopádně asi by pomohlo odinstalvat různý ADDONY i ty které máš v PC delší dobu, mě třeba teď pomalu 10x na stránce u různých slov vyskakuje okno s odkazem na reklamu po tom co přejedu myší - dělá to nějakej addon v chrome i přes ADBLOCK - myslim že je to youtubedownloader - ale zatim nebyl čas to řešitl..
- LoCo99
- Začátečník

přidat nebo odebrat programy a odinstaluj všechno co se ti nezdá
ty addony taky povyházej, internet explorer se dá zapnout bez doplnku a tam by to teoreticky nemělo nic dělat
mezi programa hledej něco ve smyslu : PC boost/doctor/ptimizer/health/speed/toolbar a podobný vychytávky
ty addony taky povyházej, internet explorer se dá zapnout bez doplnku a tam by to teoreticky nemělo nic dělat
mezi programa hledej něco ve smyslu : PC boost/doctor/ptimizer/health/speed/toolbar a podobný vychytávky
- krakenuss
- Začátečník

-
vymazal jsem všechno c ose tvářile podezřele nebo to v PC nemelo co delat, a stejne to nepomohlo. Když jsem PC projel AVASTem, tak taky prd.LoCo99 píše:přidat nebo odebrat programy a odinstaluj všechno co se ti nezdá