Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vokys
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 4

Příspěvek od Vokys »

vlasto a na co si se tesil ? az ti to zase nepujde 60 fps na ultra detaily ? sry ja musel.
mno dnesni odpoved od EA proc neni DLC je taky vtipna
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Vlastimil91 píše:Já jsem celkem zklamán. Hodně jsem se na to dnes těšil a ono prdlajs. No tak ale snad až to vydají to bude kvalita :D
Ej kamo, ale mi sme sa uz stretli na nejakom tom Paracel Storm :wink:

No dokial vyjde nove DLC , mozme si skratit cas ukážkami nasich emblemov :)
začnem :
Obrázek
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

blahorodie: ano to potkali a i na metru :D
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Obrázek
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nádhera :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Dear blahorodie,

We are contacting you regarding your Battlefield 4 Account.

Your account has been found to be in breach of our Terms of Service. An image on your Battlefield 4 profile violates our Rules of Conduct.

This content has been removed. Please be aware that no further action has been taken at this time, however to help prevent any further violations from occurring we strongly encourage you to familiarise yourself with our Terms of Service, as repeated violations will result in suspension or account closure.

Our Terms of Service can be found here: http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/.

Thank you for your understanding.

Yours sincerely,

Robin
EA Terms of Service

EA.com Customer Relations

som si urobil novy :) :
Obrázek
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

Hh, taky mi jeden emblém smazli, holka na zádech. V původním emblému byly plavky, ty jsem odstranil :) tak týden mi to vydrželo. Ale mail jsem nedostal, asi je moc neprovokuji.
semmtex
Začátečník
Začátečník
Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou

Příspěvek od semmtex »

k sli
https://forums.geforce.com/default/topi ... sli-fix/1/
mě toto jako jediné pomohlo tak sdílím. možná kravina, ale u mě to zdá se funguje :D
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

Všimnul jsem si, že asi od 16 SERVICE STAR za snipera nedostávám za dosažení zkušeností medaili za 10 tisíc bodů. Má někdo něco podobnýho??
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Kolega mi povedal , ze moje prefixy z BF3 a BF4 sa uzasne doplnaju :)
Obrázek
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak co pánové říkáte na to nové DLC? Mě se zatím líbí nejvíc mapa ztracené ostrovy :)
Ale jinak jsem to osobně čekal více rušnější s loděmi.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

mě ty mapy přijdou vesměs všechny stejný a ukazuje se že je to celý jenom o tom kdo umí líp s lodí

a na rush je uplně výbornej mortar :D
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Vlastimil91 píše:Tak co pánové říkáte na to nové DLC? Mě se zatím líbí nejvíc mapa ztracené ostrovy :)

ziadny zazrak
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

Pár her jsem odehrál, pokaždý na jiný mapě. Rozdíl v nich jsem neviděl, jenom na jedné mapě je ostrov uprostřed průjezdný lodí skrz jakousi základnu.
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Vlastimil91 píše:Tak co pánové říkáte na to nové DLC? Mě se zatím líbí nejvíc mapa ztracené ostrovy :)

Mapy velmi podobne ale potencial maju celkom slusny, problem nastava u retardackych hracov ktory kempia kde sa da lebo tieto mapy su dost otvorene a to je raj pre Recon socky bez mozgu. Dalej na niektorych mapach samozrejme hrozi totalne ownenie technokou nakolko su nevyvazene, takze staci jeden Jet ktory bude drtit lodicky a druhy team nema najmensiu sancu. Niektore mapy maju aj vlajky v uzatvorenych priestoroch alebo vnutrozemy tak tam je to ako tak vyvazene.

Obecne ale battlefield komunita doteraz neprekonala "zlozitost" tejto hry s tym ze pochopenie objectives na conqueste je na absolvovanie mnohych a mnohych vzdelavacich kurzov s nazvom "Ako hrat battlefield na objectives" a nakolko som dost skepticky tak predpokladam ze ani po absolvovani niekolko hodinovych instruktazi by vecsina hracov nedokazala pochopit co je to zabratie vlajky.

EDIT: Cim dalej to hram tym horsie balanced je fakt tragedia. ten kto ovlada techniku vyhra. Thats all pechota tu nema co robiť.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No ty snipeři to je kámen úrazu skoro na každé mapě ,protože pořád někde kempí a kazí tím hru. Je mi jasné že BF je hra plná možností ,ale pořád někde kempit to by mě nebavilo osobně.
Jinak ano je dost hráčů co jim vlajky nic neříkají a spíš hrajou jen na body ,aby měli co nejvyšší rank. Hodně dobře si pamatuji na VegasCZ který takový byl a je pořád ,protože teď vystupuje pod přezdívkou narcosnake :wink:
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

takze klasika :

Sadnem do Jetu dam dole dvakrat Admina / vatsinou iebnute decko/ a nech sa pači :
Hra odpojena: byli jste vyloučeni správcem. Uvedený důvod: Your ping is too high!

a ping do 30 ms,
Su to svine
TomasW
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomasW »

Někdy bych si rád zkusil zahrát s někým známým - trochu spolupracovat... kdyby si chtěl někdo přidat do přátel tak můj nick TomasWink
AMD FX6300, MSI GTX560Ti OC, 8Gb DDR3, M5A97 R2.0, BlueStorm II, Gellid Tranquilo 2, Zalman Z9 plus, SSD Crucial MX200 system + 1x3Tb data, WIN10
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

blahorodie: jj přesně toto se mi stalo před hodinou :D
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Carrier assault je konecne nejaky zaujimavy mod ktory mozem popri Conqueste hrať. Len ma trocha mrzi ze priestor na lodiach je dost malý a na 64 slotovych serveroch je to dost fraska ked sa tam stretne vela hracov. Inak super mod velmi sa mi paci.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“