ECS L7S7A2L - SIS 746 prkno s překvapením

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ECS L7S7A2L - SIS 746 prkno s překvapením

Příspěvek od aliencz »

Minulý týden jsem montoval sestavu s touhle deskou. Kromě očekávané stability a perfektní funkčnosti mě překvapily i jisté možnosti přetaktování.
Nejvíce však překvapily: přítomnost výstupu na IEEE1394 konektor a teď se podržte: k desce je přibalena ČTEČKA PAMĚŤOVÝCH KARET, kterou zasunete do druhého otvoru pod Floppynu a připojíte na připravený konektor na desce. Čtečka má otvory - pozice pro všechny čtyři známé paměťové karty a funguje jako další disk v PC, takže kopírujete třebas pomocí WinCommandéru jako po másle ..... PARÁÁÁDA !!!
..... to vše bratru za 1750Kč i s DPH !!!!!
SiNi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Odkaz

Příspěvek od SiNi »

Pro dalsi informace kliknete http://www.volny.cz/sini/
AMD Athlon Thoroughbred B 1700+@2200+ (166*11=1826MHz), Titan D5TBC,ECS L7S7A2-L, 256MB DRR V-DATA 333, Radeon 8500LE 275/275 (Improved Bios), WD 40GB 7200ot/min, Lite-on LTR-48125S 48x12x48, Amity 60 4HL-USB, FireWire , EIZO 21'' FlexScan F77S
http://www.volny.cz/sini
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Odkaz

Příspěvek od aliencz »

SiNi píše:Pro dalsi informace kliknete http://www.volny.cz/sini/
No, to je parádní rencensweb. Ještě tam můžeš doplnit třeba další interní Audio výstup na přední panel skříní a popř. tu čtečku paměťových karet, což považuji za super bonus ....
Plejba jr.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ECS K7S7AG

Příspěvek od Plejba jr. »

Jo, je to super deska. Dočasně mam její obdobu - verzi K7S7AG s integrovanym xabrem 200 a taky je super. Čtečka paměťových karet mě taky příjemně překvapila, nepříjemně mě ale překvapilo zadní uspořádání, kvůli kterýmu jsem musel vylamovat case a dávat tam zadní část přiloženou u desky. Jo, ale nejlepší je na té desce ten Xabre 200, protože to neni integrovaný graf. jádro se sdílenou pamětí, ale celá karta i s oddělenou 64MB DDR pamětí a na mojem compu dělá při 200@230Mhz GPU a 200@230Mhz pamětí kolem 7200 bodů v 3Dmarku 2001 SE (1024x768x32bit), což je na integrované řešení bomba a cena 2.700 vč. DPH je taky paráda
Athlon XP 1700+@2600+(184*11 = 2024Mhz ), ECS K7S7AG, 384MB DDR Kingston + Kingmax, Xabre 200 64MB DDR 200/200 @ 230/230, Seagate Barracuda IV 80GB/7200ot, Asus CDRW 4012a, Teac DV-W 50EK (DVD-R).
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ECS K7S7AG

Příspěvek od aliencz »

Plejba jr. píše:Jo, je to super deska. Dočasně mam její obdobu - verzi K7S7AG s integrovanym xabrem 200 a taky je super. Čtečka paměťových karet mě taky příjemně překvapila, nepříjemně mě ale překvapilo zadní uspořádání, kvůli kterýmu jsem musel vylamovat case a dávat tam zadní část přiloženou u desky. Jo, ale nejlepší je na té desce ten Xabre 200, protože to neni integrovaný graf. jádro se sdílenou pamětí, ale celá karta i s oddělenou 64MB DDR pamětí a na mojem compu dělá při 200@230Mhz GPU a 200@230Mhz pamětí kolem 7200 bodů v 3Dmarku 2001 SE (1024x768x32bit), což je na integrované řešení bomba a cena 2.700 vč. DPH je taky paráda
To "vylamování" je naprosto normální záležitost. Jednak solidní výrobce bedny dělá zadní panel snadno odnímatelný (takže máš asi nějaký dřevo) a jednak variabilita zadního uspořádání je tak široká, že se jí nedá zavděčit jediným řešením, proto dodávají výrobci desek "svoje" panely ..... ale jinak se vším souhlas .....
Petrr
Nováček
Nováček

L7S7A2l

Příspěvek od Petrr »

Nedávno jsem koupil tuto desku a kdo ještě pochybuje at přestane a maže si jí koupit. Podpora AGP 8x, 6 x USB 2.0, podpora nových AMD, možnost taktování přes bios, 6-ti kanálové audio, čtečka karet ... a to vše za necelých 1800,-kč s DPH nemá chybu. Je faktem, že se pořád jedná o jednu z nejlevnějších desek a je pár věcí, které se jí dají vytknout jako např. HW monitor. Ten mi u mého Athlona XP 2000+@2200+ hlasí teploty od 16-120°C (i nepřetaktovaný) a ještě pár detailů ale za ty prachy, no nekupte to.
Katoo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: L7S7A2l

Příspěvek od Katoo »

Petrr píše:Nedávno jsem koupil tuto desku a kdo ještě pochybuje at přestane a maže si jí koupit. Podpora AGP 8x, 6 x USB 2.0, podpora nových AMD, možnost taktování přes bios, 6-ti kanálové audio, čtečka karet ... a to vše za necelých 1800,-kč s DPH nemá chybu. Je faktem, že se pořád jedná o jednu z nejlevnějších desek a je pár věcí, které se jí dají vytknout jako např. HW monitor. Ten mi u mého Athlona XP 2000+@2200+ hlasí teploty od 16-120°C (i nepřetaktovaný) a ještě pár detailů ale za ty prachy, no nekupte to.
musím jen souhlasit :)
Petrr
Nováček
Nováček

Re: L7S7A2l

Příspěvek od Petrr »

a takových je víc
mixal
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

citacka kariet

Příspěvek od mixal »

kamos si tu dosku kupil a tu citacku moc nepotrebuje, mne by sa vsak zisla(abit be6), je to usb alebo nieco divne ?
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: citacka kariet

Příspěvek od aliencz »

mixal píše:kamos si tu dosku kupil a tu citacku moc nepotrebuje, mne by sa vsak zisla(abit be6), je to usb alebo nieco divne ?
Nene, na desce je na to origoš pinkonektor ..... jinak to nezapojiš nikam. Tohle je opravdu jen k této desce .....
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Pozor pozor:
Dostal jsem zprávu, že se potulují dvě verze této desky. S southbridgem 963 a 963L ...... jenže verze 963L prý IEEE 1394 řadič nemá na desce integrován. Obě jsou ale prodávány jako L7S7A2L, takže je to snadno přehlédnutelné a prodejci o tom samozřejmě nemají ani páru .....
mixal
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

agem a citacka

Příspěvek od mixal »

ak kupujete vo velkosklade agem tak vam daju pravdepodobne L verziu SB -> bez FW. ta citacka je normalna usb, len ma pinkonektor, niektore dosky maju na doske tusim tiez nieco podobne..ak to nepojdne inak spravim si k nej kabel a zapojim si ju na druhom kompe na usb, na tej siske je nepotrebujem
Baronet
Nováček
Nováček

Příspěvek od Baronet »

mam taky vsechny přednosti mohu jen potvrdit
Nevíte někdo jestli mě v ní pojede Barto 2500+ skusil to už někdo?
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Baronet píše:mam taky vsechny přednosti mohu jen potvrdit
Nevíte někdo jestli mě v ní pojede Barto 2500+ skusil to už někdo?
Pojede. Je to tak 3týdny co jsem dělal tuhle desku s Barton XP2500+ a jede OK.
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jj

Příspěvek od pOOLa »

Taky mam tuhle desku a fakt super (XP mi jede na 11,5*180 bez zmeny voltaze...jeste si s tim budu hrat a urcite to vytahnu daleko vejs)... Tu ctecku jsem rozebral a predelal na std. USB (da se pripojit k stadnartnimu USB na zadnim panelu... musel jsem nemam volnou 3.5 pozici na disketovku) a ma to dalsi vyhodu da se lehce prenaset :-)))

PROSTE SUPER DESKA ZA 1753,- ...
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“