Ache píše:Same, co na to prostě říct, všechno už sem kdysi tady psal, včetně těch procent atd...
Moje rada: procenta neřeš - ukazuje to blbosti. A OC na reálný hraní kdy ti jde o stabilitu používej s rezervou = žádná hra nepadá a neblbne na třeba 1175/7000, tak nastavim 1150 / 6800 a mam snad klid.
Fajn, díky za info, jako vychytaný.....jasně že to mám vychytaný! já jen si nepamatuju, jak se chová původní bios, takže fakt nemám tucha, zdali sou ty procenta normální, však víž, že mám urvanejch těch pár SMD a tudíž sem v nejistotě, jestli se mi ta karta takto chovala i dřív, nebo ne...ono si totiž o procentech něco psal, ale nikdy se to netýkalo toho, že by to přelezlo tu 106% hranici, třebaže je to základní bios s limitama, kterem by to neměl dopustit...
Tu informaci o tvym OC na to sem se právě ptal, člověk si totiž myslí, když v heavenu to samo skáče třeba na 1241Mhz a nepadne to, protože když dojde na limit, stejně to padá pod, že má OK kartu, co mu v defaultu boostuje na 1241Mhz, jenže pak se najde nenáročná hra, která jede kolem 100fps, power to nežere takty sou konstantní a nejdnou je to nestabilní, proto se tu ptám na ten váš maximální stabilní takt...jestli ti to v žádný hře nepadlo až na 1176MHz, pak to budu muset já ještě překontrolovat, protože u mě to vypadá že těch 1202Mhz by měla jet bez problému...
jenže já to tehda neřešil, prostě sem chvilku měl defaultní bios, nějak sem si otrkal jak se to asi chová a hned sem tam hodil modifikovanej a taktoval s LLC a voltáží přes 1.2V...