Zamrzání PC u her

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Sindy
Nováček
Nováček

Zamrzání PC u her

Příspěvek od Sindy »

Ahoj

koupil jsem si nový stolní herní PC, který obsahuje:
Procesor: AMD A-10-5800K
Grafika: AMD Radeon 7660D (integrovaná v procesoru)
Paměť: 8192MB RAM

Problém spočívá v tom, že PC pracuje jak má i celý den, ale jakmile zapnu jakoukoli hru, tak někdy po 10 minutách někdy až po 2 hodinách zamrzne zvuk, obraz a na nic nereaguje a funguje jenom vypnutí na tvrdo. Jediné co z her na PC funguje je kostičkovaný Minecraft a nemám tušení proč tomu tak je.
Mám nainstalované všechny aktuální ovladače a když jsem zkoušel měřit teploty, tak jsou v pořádku, zkoušel jsem i přeinstalování.
Tak tomu dávám poslední šanci a otevírat ho nechci, aby se dal reklamovat.
Děkuji
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Zamrzání PC u her

Příspěvek od kotas »

jak mas nastaveny BIOS, konkretne pameti RAM a tu int.pamet pro VGA? Dej tam auto a zkus to co to udela, jestli mas nastavene nejake hodnoty..
Sindy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sindy »

Buď to jsem absolutní amatér ( což je pravda) , ale přes všechny návody i videa mi zkrátka nejde dostat do Biosu a přes zapnutí PC a klávesou Del, se také nedostanu do Biosu.
Taky mi přijde divný, když se podívám na statistiky přes win+R a dám dxdiag, tak výrobce systému a verze systému je To Be Filled By O.E.M., nechápu proč, když seriový klíč mám aktivovaný a do Biosu se stále nejde dostat.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Tak to bude jina klaves.zkratka, kdyz to neni DEL, tak zkus F1, F2, nebo F10..
Hod jsem co je to za znacka PC/NB.
To Be Filled By O.E.M. by mel vyplnit asi ten vyrobce, tezko rict, ja osobne jsem se s tim jeste nesetkal :|
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“