Koupit či nekoupit to je oč tu běží

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Zamčeno
SankoDP
Nováček
Nováček

Koupit či nekoupit to je oč tu běží

Příspěvek od SankoDP »

Zdravím rád bych se zeptal jestli si mám pořídit tuhle sestavu. PC moc nerozumím a už dříve ste mi stímhle poradily. Na desku sem byl upozorněn že je zbytečná ale kvůli vzhledu jsem jí ponechal. Nerad bych zde čet co mam vyměnit (protože tomu nerozumím tak stejně mi akorát budete dělat v hlavě mrdnik xP) pokud to nebude srozumitelné (např. Se současnou grafikou ve hře **** budeš mít 50fps a s touhle to vytáhneš na 90fps. Jasně a srozumitelně xD). Rád bych slyšel pokud možno příklady u her klk FPS budu cca mít (hry jako LoL plné detaily, FarCry3 , Batttlefield 3,4 atd.) nejsem si jistý jestli to někdo takhle zvládne odhadnout ale za zkoušku nic nedám. Stále se rozmýšlím jestli pořídit herní ntb nebo tento stolní pokud bude mít někdo zajímavou alternativu v NTB podání zlobit se také nebudu. Všem děkuji

http://www.czc.cz/5sf6l2fv18hlg97ruq241bltic/seznam
PaulCZE
Začátečník
Začátečník

Re: Koupit či nekoupit to je oč tu běží

Příspěvek od PaulCZE »

Pokud opravdu nutně potřebuješ sladit komponenty barevně a navodit tak auru herního děla ...

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 8U011RDL01

(místo Gelidu vzít SilentiumPC Fera s černým ventilátorem)

Jestli však nehodláš počítač vystavovat jako umělecké dílo, je to však vcelku bezpředmětné. Za stejný výkon se dá i něco ušetřit.
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

Já bych to tak nechal, desku bych sice dal nějakou lepší, třeba http://www.czc.cz/asus-vanguard-b85-int ... tol4onnu97, protože bude mít lepší provozní vlastnosti, ale AsRock možná taky není špatný.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PET5
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PET5 »

Tuhle sestavu jsme tu již řešili v jiném vlákně, že? Klidně to tak můžeš objednat.
CPU: Intel i9-10900K, MB: NZXT N7 Z590, AIO: NZXT Kraken X63 RGB, RAM: Kingston 2× 32GB DDR4 3200MHz CL16 Fury, Disky: 1× SSD 1TB + 2x WD HDD 3TB, GPU: EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, PSU: Cooler Master V1200 Platinum, CASE: NZXT H7 FLOW, OS: Windows 10 PRO 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: DELL UltraSharp 30" PremierColor UP3017 2560x1600. Alternativně: Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 12 Pro Max
SankoDP
Nováček
Nováček

Příspěvek od SankoDP »

.... a to je přesně to co jsem nechtěl. Já nechci vidět další úžasný sestavy a kraviny okolo já chci vědět co stímhle rozjedu a na jakou kvalitu
komancero
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od komancero »

William Shakespeare - ti to nepovi ,nebo tu pointu nadpisu beres odjinud ? ( mozna postman ? )
edit : kazdy se ti snazi poradit lepsi sestavu za ty penize (v pouzitem hdw ) ,ale ty tyreba tu sestavu muzes mit za babku tak se jen ptas jestli se na ni da vubec hrat
7700k (4,7/4,5 1,296v),noctua nh-d15,asus IX hero,gskill tridentz 3,6 cl16,gigabyte 1080 aorus 2050/12000,samsung 850evo 500gb,toshiba p300 2tb,evga sup. p2 750w,be quiet! pro900,logitech g510s,g500s,logitech z906,hyperx cloud II,msi optix
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)
SankoDP
Nováček
Nováček

Příspěvek od SankoDP »

Tak to neni já budu kupovat (skládat) úplně novou sestavu krom Monitorů, klávesnice a myši ale vzhledem k tomu že tomu nerozumím tak mi bylo porazena tahle sestava http://www.czc.cz/5sf6l2fv18hlg97ruq241bltic/seznam
Pokud se někdo najde kdo mi napíše např. - Tahle sestava je lepší za stejnou cenu na té tvé sestavě si zahrajes FarCry 3 se 60fps a na té co jsem to poslal já 90fps ve full detailech.
Tak koupím to co mi poslal dotyčný ale zatím to nikdo neudělal a já nemám z čeho vybírat mám tady ještě vybraná ntb ale to je jiné téma. Prostě pokud je někdo ochotný napsat na jaké detaily a cca KLK fps budu mít v nějaké novější hře tak budu rád. A pokud se najde někdo kdo porovná mojí a jeho sestavu a napíše důvod která je lepší tak budu ještě radši
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

výkon toho co postuješ a toho co dal paul je stejnej, jen jsou to kvalitnější a osvědčený komponenty

FPS -> https://www.google.com/search?q=280x+fa ... f&tbm=isch nevim jak jinak bych ti na to měl odpovědět
SankoDP
Nováček
Nováček

Příspěvek od SankoDP »

Děkuju LoLco tohle hodně pomohlo eště bych se chtěl zeptat co si myslíš o tomhle kousku ? nebo jestli nevíš o nějaké alternativě za stejný peníz
http://www.czc.cz/acer-aspire-v3-772g-7 ... 21/produkt
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

LOCK: Nezakladej další téma, když uz jedno zalozene mas
Zamčeno

Zpět na „Počítačové sestavy“