Ahoj, ahoj.
Ďakujem za opäť podrobné info, dnes to poskúšam. Každopádne, skúsil som len BF4 na CF, tak dnes potestujem niečo čo mám nainštalované D3, DayZ, RF7.
Neskoršie som si všimol malých artefaktov v BF4 aj na jednotlivých kartách, ktoré ale po chvíli zmiznú a potom sa už neobjavia, neviem či to môže byť aj ovládačmi, tak potestum. Vždy to ale bolo len v BF4, príde mi to ironické, že by zrovna BF4 (aj keď viem, že je zabugovaný) bol takto nachýlný na ovládače, keď tá hra je k veľa radeonom pribalená
Hrám v rozlíšení 1080p, plánoval som kúpiť LCD s roz. 2560, ... ale keď tu nerozchodím CF tak sa nato vykašlem.
Karty sú nepretaktované, resp. sú ale od výrobcu.
Karty sú v správnych slotoch, inak by sa to dam nedalo umiestniť.
Catalysty sú pomerne "staré", keď teda pozerám správny web, posledné WHQL sú z 18.12.2013 a beta z 17.3.2014. Na tých WHQL idem teraz, na tých beta som to nerozbehal.
EDIT:
tak v tom blikani asi nie som sam:
http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/ ... -p/2605498 a na YT som našiel kopu video, popisujúcich tento problém.
Ale spýtam sa, existuje nejaký test, ktorý mi dá info o tom, či sú karty OK ? Niečo, čim zistím, že tie artefakty sú kvôli chybným GPU ?
Ďakujem