PCTforum STEAM community
Moderátor: Baneshee
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: PCTforum STEAM community
Nic si z toho nedelej, ja na steamu taky volbu cestiny u techto her nemam 
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- kotas
- Středně pokročilý

Stejne to nechapu, ja to tam treba mam, koupil jsem ORANGE BOX kdysi v Alfe..
- supfor
- Začátečník

-
To kotas: "tak ja to na steamu vidim ze mam v language volbu i czech, steam pouzivam v anglictine"
Bavíme se o "rozhraní" Steamu ,nebo o "vlastnosti" té hry ?
V rozhraní je hafo jazyků a samozřejmě i čeština,ale ta nastavuje pouze ten Steam. Ve vlastnostech hry (HL2 e1) jsou možnosti spouštění hry.Je tam i "jazyk" a v něm seznam,kde ale čeština NENÍ !
Bavíme se o "rozhraní" Steamu ,nebo o "vlastnosti" té hry ?
V rozhraní je hafo jazyků a samozřejmě i čeština,ale ta nastavuje pouze ten Steam. Ve vlastnostech hry (HL2 e1) jsou možnosti spouštění hry.Je tam i "jazyk" a v něm seznam,kde ale čeština NENÍ !
W10pro64,case Midi ThermWingRS101,zdroj Seasonic S12/II 500W, mb Asus P8Z77-V Deluxe,cpu i5-3570K(3.4-4.2GHz),ram DDR3 DCH 4x4GB CorsairVeng.LP CML8GX3M2A1600MHzC9,gk GTX 1070 Gainward GS,disky SSD CrucCT250MX200(syst.),SSD CrucM4-CT256M4(hry),HDD Seag3250410AS 250GB(data) +2x extHDD(0.5+1TB),mon Eizo EV2436W, tisk Canon iP7250,kláv MicrDigMed.3000,myš Roccat KonePureOpt.,repro BoseCompTM2 III.
- kotas
- Středně pokročilý

Doma se pak na to podivam, ale dostanu se k PC az nekdy o vikendu
Pak tu hodim screen..
STEAM mam v anglictine a par dni zpet jsem dohral HL2+Ep1+2 + CINEMATIC MOD 2013 a mel jsem napozadi zaply vzdy STEAM a titulky CZ jsem mel vsude. Kdyz jsem mel vyply steam a hral ten mod, tak jsem to mel pouze v CZ, protoze ta CZ je "snad" nekde na steamu?..
A na STEAM kdyz dam u HL2 serie - vlastnosti-jazyk u titulku-mel jsem tam vzdy CZ, jedine ze by to ted zhnojila nejaka aktualizace, STEAM jsem uz tech 14 dni nezapl ale silne o tom pochybuji, ze by globalne prestala fungovat CZ kdyz tam vzdycky byla
Pak tu hodim screen..
STEAM mam v anglictine a par dni zpet jsem dohral HL2+Ep1+2 + CINEMATIC MOD 2013 a mel jsem napozadi zaply vzdy STEAM a titulky CZ jsem mel vsude. Kdyz jsem mel vyply steam a hral ten mod, tak jsem to mel pouze v CZ, protoze ta CZ je "snad" nekde na steamu?..
A na STEAM kdyz dam u HL2 serie - vlastnosti-jazyk u titulku-mel jsem tam vzdy CZ, jedine ze by to ted zhnojila nejaka aktualizace, STEAM jsem uz tech 14 dni nezapl ale silne o tom pochybuji, ze by globalne prestala fungovat CZ kdyz tam vzdycky byla
- KubasCZ
- Začátečník

Mám všechny díly kupované jako nějaký komplet (myslím, že to ale nebyl Orange Box) a češtinu tam na výběr nemám. Kupoval jsem to normálně přes Steam v nějaké slevě.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- supfor
- Začátečník

-
Teď jsem to zkoušel na Wind7-64 a je to stejné - jak v osmičkách.
Steam v angl. = Menu i titulky anglicky
Steam v češtině = HL2 a E2 =vše česky,.... E1=Menu česky,pro neslýšící česky , ale dialogy nejsou žádné.
Je třeba mít nainstalované nějaké SDK?
Steam v angl. = Menu i titulky anglicky
Steam v češtině = HL2 a E2 =vše česky,.... E1=Menu česky,pro neslýšící česky , ale dialogy nejsou žádné.
Je třeba mít nainstalované nějaké SDK?
W10pro64,case Midi ThermWingRS101,zdroj Seasonic S12/II 500W, mb Asus P8Z77-V Deluxe,cpu i5-3570K(3.4-4.2GHz),ram DDR3 DCH 4x4GB CorsairVeng.LP CML8GX3M2A1600MHzC9,gk GTX 1070 Gainward GS,disky SSD CrucCT250MX200(syst.),SSD CrucM4-CT256M4(hry),HDD Seag3250410AS 250GB(data) +2x extHDD(0.5+1TB),mon Eizo EV2436W, tisk Canon iP7250,kláv MicrDigMed.3000,myš Roccat KonePureOpt.,repro BoseCompTM2 III.
- Nickyy
- Nováček

-
U E1 kdo ví proč nejsou české titulky. Stačí ale stáhnout nějaké amatérské z netu (v podobě raru apod.) a jen nakopírovat chybějící dva soubory k lokalizacím a začne to fungovat. Sám jsem to tak dva měsíce zpátky dělal a žádný problém.
- supfor
- Začátečník

-
To jsem všemožně už zkoušel.ale ěeština nejde.
- code2
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte jestli se lze nějak pohodlně prodat hry ze STEAM účtu? Jako prodat za trochu nižší cenu třeba tady na fóru?
edit: Tak jsem neco googli a prej je to proti pravidlum - cili to nejde?
edit: Tak jsem neco googli a prej je to proti pravidlum - cili to nejde?
- oneill_sx1
- Začátečník

Prodat hru z účtu není ani momentálně technicky možné, můžeš prodat leda celý účet.
- kotas
- Středně pokročilý

Jaka je podle Vas cena meho STEAM uctu, kdybych ho chtel strelit? Hry uz moc nehraji..

- Butch
- Středně pokročilý

Zadna, prodat to nemuzes.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- kotas
- Středně pokročilý

OK bro 
- Ukuk
- Začátečník

Ikdyby to prodat slo tak cena bude tak max 100kc
MB: ASUS rog strix z370-h gaming CPU: Intel I9 9900 RAM:Adata 32gb ddr4 3000mhz GPU:Asus TUF RX7800XT HDD:WD 1TB Zdroj:Corsair RM 850e LCD: Dell S3422DWG SSD: Samsung 980 PRO 2TB
- Safraporte
- Nováček

-
Asi tak, prodat to muze, co by ne (cely ucet) ale dostal by za to tak stovku, dve. Spousta tech her byla v Humble Bundle balicich, neco jsou vykopavky, neco budgetovky... po tom uz dneska nikdo neskoci.
- Safraporte
- Nováček

-
Jinak pro info - pokud nekoho zajima jak se to ma se sdilenim uctu na Steamu a jaka uskali muze skytat Rodinny rezim.
Testoval jsem to s nekolika lidma a neni to uplne tak jak Valve slibuji. Ani to nefunguje jak by melo. Chvilema jsem mel skutecne pocit, ze to pracuje spis na principu nahody.
Oficialne muze spolupracovat az 5 lidi na 10 pocitacich. Vyberete s kym si napujcujete knihovny, pozadate o autorizaci, druha strana to schvali (a naopak) nacez oba vidite hry toho druheho a muzete je hrat. Prvni zadrhel - jsou tam nejaky trimesicni limity(?) o kterych se snad nikde ani nepise, proste dalsiho cloveka do party potom pridate az za 90 dni. Druhy zadrhel, ne vsechno se da sdilet. Na Steamu je forum, kde se to resi, dava se dohromady seznam her ktere nefunguji atd. Muj dojem z praxe: Steam to mozna i nejak sam selektuje, kolega nevidi zdaleka vsechny moje hry, ja jeho nektere taky ne. Dalsi zadrhel - tohle je vsechno jen teorie.
V realite to casto hapruje, Valve to asi jeste nemaji uplne vychytane. Zrusim treba nekomu autorizaci a dal vidim jeho sdilene hry a muzu je hrat. A naopak. WTF? Odpojim ho, zrusim autorizaci, on udela totez, v nastaveni Steamu neni po sdileni ani pamatky a presto vidime svoje hry. A daji se spoustet a hrat. Do aleluja. Nekdy. Nekdy to funguje tak jak ma a hry z nabidky zmizi. Jindy zmizi jen na jednom pocitaci a na druhem jsou dal viditelne i hratelne.
Takze tak. Napad dobry, meli nejaky testovaci provoz, ale i kdyz Valve celkem maji kapital a Steam bezi uz radu let, tohle teda rozhodne nefunguje jak by melo. Mozna kdyz se sejde vic okolnosti, jeden je ve Steam klientovi, druhy se pripoji na Steam pres web, jeden muze mit zapnuty Family rezim, druhy ne... fakt jsem neprisel na nejaky rad a pravidla. To co jeden den fungovalo, druhy den neslo, na pocitaci kde jsem se nikdy nelogoval jsem videl svoje hry - jen diky sdileni - a byly hratelne, kdyz jsem totez zkusil doma a hledal hry od kolegy, nikde nic nebylo... teprve se musel lognout. Pritom Steam a autorizace jsme meli nastavene oba stejne. Prase aby se v tom vyznalo.
Na kazdy pad to stoji za vyzkouseni, prubnete to s kamosema, nebo s lidma v praci, je to hodne sikovny zpusob jak si zahrat spoustu her. Ktere jste si zatim neporidili a treba ani nechcete, protoze si nejste jisti. To nejhorsi co se muze stat, je error hlaska, ze hra je ted nedostupna, nebo ze pozadovany ucet neni autorizovany. Prestoze to neni pravda a autorizace probehla.
Testoval jsem to s nekolika lidma a neni to uplne tak jak Valve slibuji. Ani to nefunguje jak by melo. Chvilema jsem mel skutecne pocit, ze to pracuje spis na principu nahody.
Oficialne muze spolupracovat az 5 lidi na 10 pocitacich. Vyberete s kym si napujcujete knihovny, pozadate o autorizaci, druha strana to schvali (a naopak) nacez oba vidite hry toho druheho a muzete je hrat. Prvni zadrhel - jsou tam nejaky trimesicni limity(?) o kterych se snad nikde ani nepise, proste dalsiho cloveka do party potom pridate az za 90 dni. Druhy zadrhel, ne vsechno se da sdilet. Na Steamu je forum, kde se to resi, dava se dohromady seznam her ktere nefunguji atd. Muj dojem z praxe: Steam to mozna i nejak sam selektuje, kolega nevidi zdaleka vsechny moje hry, ja jeho nektere taky ne. Dalsi zadrhel - tohle je vsechno jen teorie.
V realite to casto hapruje, Valve to asi jeste nemaji uplne vychytane. Zrusim treba nekomu autorizaci a dal vidim jeho sdilene hry a muzu je hrat. A naopak. WTF? Odpojim ho, zrusim autorizaci, on udela totez, v nastaveni Steamu neni po sdileni ani pamatky a presto vidime svoje hry. A daji se spoustet a hrat. Do aleluja. Nekdy. Nekdy to funguje tak jak ma a hry z nabidky zmizi. Jindy zmizi jen na jednom pocitaci a na druhem jsou dal viditelne i hratelne.
Takze tak. Napad dobry, meli nejaky testovaci provoz, ale i kdyz Valve celkem maji kapital a Steam bezi uz radu let, tohle teda rozhodne nefunguje jak by melo. Mozna kdyz se sejde vic okolnosti, jeden je ve Steam klientovi, druhy se pripoji na Steam pres web, jeden muze mit zapnuty Family rezim, druhy ne... fakt jsem neprisel na nejaky rad a pravidla. To co jeden den fungovalo, druhy den neslo, na pocitaci kde jsem se nikdy nelogoval jsem videl svoje hry - jen diky sdileni - a byly hratelne, kdyz jsem totez zkusil doma a hledal hry od kolegy, nikde nic nebylo... teprve se musel lognout. Pritom Steam a autorizace jsme meli nastavene oba stejne. Prase aby se v tom vyznalo.
Na kazdy pad to stoji za vyzkouseni, prubnete to s kamosema, nebo s lidma v praci, je to hodne sikovny zpusob jak si zahrat spoustu her. Ktere jste si zatim neporidili a treba ani nechcete, protoze si nejste jisti. To nejhorsi co se muze stat, je error hlaska, ze hra je ted nedostupna, nebo ze pozadovany ucet neni autorizovany. Prestoze to neni pravda a autorizace probehla.
- nou
- Začátečník

-
skusal tu uz niekto ten in-house streaming? ja som to prave vyskusal a musim povedat ze to vyzera zaujimavo. dost velkou nevyhodou je ale input lag ktory ale zase nie je extremny. na rychle FPS akcie to ale asi nebude.
- CageJ
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
jop
ten input lag ma problem len nedavno.. kedysi bol okolo 40ms.. Teraz dava bezne aj 100ms+
ten input lag ma problem len nedavno.. kedysi bol okolo 40ms.. Teraz dava bezne aj 100ms+
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- Tomson
- Začátečník

Zkoušel jsem to hned, jak to vyšlo pro closed beta testery a odezva byla opravdu menší, než je teď. Navíc se mi zdá, že se snížila kvalita přenosu. U té první verze se pohyboval bitrate okolo 15-20 Mbit. Aktuálně jsem tam nenašel, jak aktivovat netgraph, takže nevím. 
- CageJ
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
nastavenie-> in-home streaming-> pokrocile moznosti klienta-> zobrazit INFO o prenose
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;