Potřebuji USB3.0 na čelním panelu, jednu pozici pro 3,5" HDD a za nějakou rozumnou cenu. Za užitečné rady budu vděčný
malá skříň?
Moderátor: L4mka
- moshtik
- Začátečník

-
malá skříň?
Zdravím, asi mám nereálný požadavek, ale chtěl bych si poskládat menší počítač s ASRock AM1H-ITX, která bude napájena adaptérem. Sháním tedy mITX skříň, do které bych ji mohl nacpat.
Potřebuji USB3.0 na čelním panelu, jednu pozici pro 3,5" HDD a za nějakou rozumnou cenu. Za užitečné rady budu vděčný

If you rape a hooker,is it considered shoplifting?
- shelby_nr
- Čestný člen

-
Re: malá skříň?
Streacom ST-F7CB EVO...ale tá cena...alebo budeš musieť spraviť nejaký kompromis či už v pozícií usb (Silverstone SST-ML06B) alebo namiesto 3,5" HDD použiť (2x)2,5" (napr. Antec ISK Family 310 alebo Antec ISK Family 300 už s PSU).
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
- moshtik
- Začátečník

-
Re: malá skříň?
to USB na boku by až tak nevadilo, hlavně že nějaké je. Ale ta silverstone je na klasický zdroj, takže bych musel nějak zadělat tu obrovskou díru když tam zdroj nebude a navíc by tam bylo spousta nevyužitého místa.
3,5" disk totiž mám a SSD zatím kupovat nechci.
3,5" disk totiž mám a SSD zatím kupovat nechci.
If you rape a hooker,is it considered shoplifting?