ASUS n750jv - bliká obraz

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Mike1
Začátečník
Začátečník

ASUS n750jv - bliká obraz

Příspěvek od Mike1 »

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat ohledně blikání obrazu. Koupil jsem si notebook ASUS n750jv a kdykoliv je na baterii (když je NB připojen do sítě, problém se neprojeví), tak mi bliká obraz. Systém jsem přeinstaloval na ssd disk, který jsem vložil do NB a nainstaloval drivery k tomuto notebooku a dal nejnovější BIOS. Zdá se mi, že problém způsobuje driver pro integrovanou grafiku Intel, jelikož při odinstalaci je problém pryč. Blikání vypadá stejně jako je ukázáno v tomto videu: http://www.youtube.com/watch?v=DITHB8-sbBs. Možná je špatně něco v nastavení grafiky. Nějaké nápady, jak to vyřešit ještě před případnou reklamací?
Intel Core i7-4770K 4,2 GHz; OCZ Vertex 4 240GB; Noctua NH-D14; Asus Windforce Nvidia GTX970 OC 4GB; ASRock Z97 Pro4; Corsair Vengeance XMP 16GB (kit 2x 4GB) 1866MHz; Microsoft Windows 7 Professional CZ 64bit; Nexus RX-6300 630W; Cooler Master HAF Tower RC-932; WD Caviar Black 3.5" 640GB, Větráky NOCTUA
esfilip
Začátečník
Začátečník

Re: ASUS n750jv - bliká obraz

Příspěvek od esfilip »

Nainstalovat Windows přímo na tom notebooku a ne ho nainstalovat na jiném PC a jen tam disk vložit
Mike1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mike1 »

Windows byl nainstalován přímo na ssd, které bylo umístěno v notebooku. Jinak tady toto po nějakém čase začlo dělat i na normálním HDD, na kterém byl windows přímo z výroby. Ale podařilo se nám to nějak zpravit, ale už nevím jak.
Intel Core i7-4770K 4,2 GHz; OCZ Vertex 4 240GB; Noctua NH-D14; Asus Windforce Nvidia GTX970 OC 4GB; ASRock Z97 Pro4; Corsair Vengeance XMP 16GB (kit 2x 4GB) 1866MHz; Microsoft Windows 7 Professional CZ 64bit; Nexus RX-6300 630W; Cooler Master HAF Tower RC-932; WD Caviar Black 3.5" 640GB, Větráky NOCTUA
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

Pokud vím taky by obraz blikat neměl ať už špatný ovladače nebo ne... vyzkoušej zapojit externí monitor zda to dělá taky... každopádně asi reklamace
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Intel ovladač jsi instaloval z jakého zdroje?
Asus Rog Strix G18
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“