dobra volovinaTomG píše:Já jsem nepsal, že češtinu dělá Rockstar, ale místní komunita, pořádně čti než něco napíšeš. A proč by se dřeli s češtinou, kdyby hra neměla vyjít?
Mistna komunita ma pristup k early access ?! Tomu isto verim..
Moderátor: Baneshee

dobra volovinaTomG píše:Já jsem nepsal, že češtinu dělá Rockstar, ale místní komunita, pořádně čti než něco napíšeš. A proč by se dřeli s češtinou, kdyby hra neměla vyjít?

Jo tak k tomuhle budu potřebovat zdroj, protože to je pěkná kravina.TankGeorge píše:Je všeobecně známé, že s prodeji GTA4 na PC nejsou ani trochu spokojeni

http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Thef ... al_successPaul píše:Jo tak k tomuhle budu potřebovat zdroj, protože to je pěkná kravina.TankGeorge píše:Je všeobecně známé, že s prodeji GTA4 na PC nejsou ani trochu spokojeni
A RDR na PC nebylo, protože prý (a to je taky nepotvrzeno, jen od nějakého anonymního insidera) mělo codebase v tak katastrofálním stavu, že by se musela půlka hry přepsat.

Nevadí teď tu stejně bude Watch DogsRiCK píše:Mám silného tušáka, že V na PC vyjde koncom roka, niekedy okolo októbra-decembra.

Takže ve skutečnosti víš prd, přesně jak jsem čekal. NPD netrackuje digitální prodeje, takže je naprosto irelevantní. Já nepochybuju že to na PC prodalo méně, ještě aby ne (otřesný zabugovaný o půl roku opožděný launch), nicméně za ty roky to pár milionů kopií prodalo, a díky faktu že 70% z prodané kopie jde rockstaru (místo 30% u konzolí) je nějak extra nemusí mrzet že to bylo ve slevách.TankGeorge píše: http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Thef ... al_success
Není to přímo černé na bílém. Na konzolích se hra zapsala do Guinnessovy knihy, ale na PC během prvního týdne dosáhla leda na 7mé místo v žebříčku prodejnosti NPD group (bůhví, co je to za žebříček, whatever x)) a pak se propadla pod top ten.
V měřítkách Rockstaru bych to označil za velký neúspěch. Sice se v průběhu let prodalo na PC pěkných pár milionů, ale to už je ve slevách a po funuse. Roli na tom sehrál příšerný port a špatně načasovaný prodej - podzim, kdy Blizzard pustil Lich Kinga...

Jasně, že vím prd, protože ty informace nikde nejsou. Uveď zdroj, kde je napsáno: "Na PC se prodalo XY kusů, na konzolích YZ." Samotného by mě zajímalo, jak je to doopravdy, protože lze pouze hádat a já zkrátka nemám důvod hádat tak optimisticky, jako ty.Paul píše:Takže ve skutečnosti víš prd, přesně jak jsem čekal. NPD netrackuje digitální prodeje, takže je naprosto irelevantní. Já nepochybuju že to na PC prodalo méně, ještě aby ne (otřesný zabugovaný o půl roku opožděný launch), nicméně za ty roky to pár milionů kopií prodalo, a díky faktu že 70% z prodané kopie jde rockstaru (místo 30% u konzolí) je nějak extra nemusí mrzet že to bylo ve slevách.

Já žádný takový zdroj nemám, ale já také nejsem ten kdo tvrdil "Je všeobecně známé, že s prodeji GTA4 na PC nejsou ani trochu spokojeni", když nic takového není nejen všeobecně, ale ani nevšeobecně, známo.TankGeorge píše:Jasně, že vím prd, protože ty informace nikde nejsou. Uveď zdroj, kde je napsáno: "Na PC se prodalo XY kusů, na konzolích YZ." Samotného by mě zajímalo, jak je to doopravdy, protože lze pouze hádat a já zkrátka nemám důvod hádat tak optimisticky, jako ty.
Pokud se TOP1 her na konzolích obecně prodává 2x/3x více, než na PC a GTA na konzolích bylo TOP1, přičemž na PC bylo TOP7 a to pouhý týden, tak takovou propast nezachrání ani fakt, že na PC hraje digitální prodej větší roli.