GTA V

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V

Příspěvek od CageJ »

TomG píše:Já jsem nepsal, že češtinu dělá Rockstar, ale místní komunita, pořádně čti než něco napíšeš. A proč by se dřeli s češtinou, kdyby hra neměla vyjít?
dobra volovina :P

Mistna komunita ma pristup k early access ?! Tomu isto verim..
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

Texty jsou z vytáhlé z xbox verze --> překlad probíhá.
https://www.facebook.com/gta5cesky
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Překlad probíhat může, to nic neznamená :D
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

To jo, ale CageJ nechápal jak můžou překládat, když PC verze "neexistuje" a tudíž není z kama vzít texty.
TomG
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomG »

Jestli se zabývají překladem her tak můžou mít mnohem lepší zdroje informací. A já bych si vsadil, že tak do konce léta bude GTA tady..
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

To těžko, aktuálně nikdo z veřejného sektoru nemá informaci jak to bude a tím tuplem ani oni...Pouze se domnívají, že PC verze vyjde a proto překládají.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

TankGeorge píše:Je všeobecně známé, že s prodeji GTA4 na PC nejsou ani trochu spokojeni
Jo tak k tomuhle budu potřebovat zdroj, protože to je pěkná kravina.
A RDR na PC nebylo, protože prý (a to je taky nepotvrzeno, jen od nějakého anonymního insidera) mělo codebase v tak katastrofálním stavu, že by se musela půlka hry přepsat.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Mám silného tušáka, že V na PC vyjde koncom roka, niekedy okolo októbra-decembra.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Paul píše:
TankGeorge píše:Je všeobecně známé, že s prodeji GTA4 na PC nejsou ani trochu spokojeni
Jo tak k tomuhle budu potřebovat zdroj, protože to je pěkná kravina.
A RDR na PC nebylo, protože prý (a to je taky nepotvrzeno, jen od nějakého anonymního insidera) mělo codebase v tak katastrofálním stavu, že by se musela půlka hry přepsat.
http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Thef ... al_success
Není to přímo černé na bílém. Na konzolích se hra zapsala do Guinnessovy knihy, ale na PC během prvního týdne dosáhla leda na 7mé místo v žebříčku prodejnosti NPD group (bůhví, co je to za žebříček, whatever x)) a pak se propadla pod top ten.

V měřítkách Rockstaru bych to označil za velký neúspěch. Sice se v průběhu let prodalo na PC pěkných pár milionů, ale to už je ve slevách a po funuse. Roli na tom sehrál příšerný port a špatně načasovaný prodej - podzim, kdy Blizzard pustil Lich Kinga...
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

RiCK píše:Mám silného tušáka, že V na PC vyjde koncom roka, niekedy okolo októbra-decembra.
Nevadí teď tu stejně bude Watch Dogs :D
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

No, Watch Dogs podle mě rozhodně není hra, která by mohla nahradit GTA. Myslim si, že stejně víc času prosedim u GTA IV než u WD :D
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

TankGeorge píše: http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Thef ... al_success
Není to přímo černé na bílém. Na konzolích se hra zapsala do Guinnessovy knihy, ale na PC během prvního týdne dosáhla leda na 7mé místo v žebříčku prodejnosti NPD group (bůhví, co je to za žebříček, whatever x)) a pak se propadla pod top ten.

V měřítkách Rockstaru bych to označil za velký neúspěch. Sice se v průběhu let prodalo na PC pěkných pár milionů, ale to už je ve slevách a po funuse. Roli na tom sehrál příšerný port a špatně načasovaný prodej - podzim, kdy Blizzard pustil Lich Kinga...
Takže ve skutečnosti víš prd, přesně jak jsem čekal. NPD netrackuje digitální prodeje, takže je naprosto irelevantní. Já nepochybuju že to na PC prodalo méně, ještě aby ne (otřesný zabugovaný o půl roku opožděný launch), nicméně za ty roky to pár milionů kopií prodalo, a díky faktu že 70% z prodané kopie jde rockstaru (místo 30% u konzolí) je nějak extra nemusí mrzet že to bylo ve slevách.

Každopádně pětka na PC bude, ale nejdřív prostě chtějí co nejvíc vymilkovat staré konzole, hlavně skrze GTA Online. Až jim tam klesne revenue, tak celý kolotoč vydají znovu, na PC + nový konzole.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já si myslím, že první to vyjde na next-gen a s dalším zpožděním na PC.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

je to dost pravdepodobne
_
som sa zasmial : http://youtu.be/bRMOAVZG6BY
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Paul píše:Takže ve skutečnosti víš prd, přesně jak jsem čekal. NPD netrackuje digitální prodeje, takže je naprosto irelevantní. Já nepochybuju že to na PC prodalo méně, ještě aby ne (otřesný zabugovaný o půl roku opožděný launch), nicméně za ty roky to pár milionů kopií prodalo, a díky faktu že 70% z prodané kopie jde rockstaru (místo 30% u konzolí) je nějak extra nemusí mrzet že to bylo ve slevách.
Jasně, že vím prd, protože ty informace nikde nejsou. Uveď zdroj, kde je napsáno: "Na PC se prodalo XY kusů, na konzolích YZ." Samotného by mě zajímalo, jak je to doopravdy, protože lze pouze hádat a já zkrátka nemám důvod hádat tak optimisticky, jako ty.

Pokud se TOP1 her na konzolích obecně prodává 2x/3x více, než na PC a GTA na konzolích bylo TOP1, přičemž na PC bylo TOP7 a to pouhý týden, tak takovou propast nezachrání ani fakt, že na PC hraje digitální prodej větší roli.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

TankGeorge píše:Jasně, že vím prd, protože ty informace nikde nejsou. Uveď zdroj, kde je napsáno: "Na PC se prodalo XY kusů, na konzolích YZ." Samotného by mě zajímalo, jak je to doopravdy, protože lze pouze hádat a já zkrátka nemám důvod hádat tak optimisticky, jako ty.

Pokud se TOP1 her na konzolích obecně prodává 2x/3x více, než na PC a GTA na konzolích bylo TOP1, přičemž na PC bylo TOP7 a to pouhý týden, tak takovou propast nezachrání ani fakt, že na PC hraje digitální prodej větší roli.
Já žádný takový zdroj nemám, ale já také nejsem ten kdo tvrdil "Je všeobecně známé, že s prodeji GTA4 na PC nejsou ani trochu spokojeni", když nic takového není nejen všeobecně, ale ani nevšeobecně, známo.

Asi nejpřesnější info co se prodejů PC verze týče vyšlo před pár dny na Ars Technica, kde odhadují že GTA4 prodalo něco pod tři miliony kopií jen na steamu. Viz žebříček
http://arstechnica.com/gaming/2014/04/s ... oncerns/2/

A vzhledem k tomu, že krabicové a nesteamové verze steam nevyžadovaly, tak se dá vcelku s klidem čekat že GTA 4 na PC prodalo 4 miliony bez problému. Což je vzhledem k okolnostem (bug launch, opoždění, GFWL..) solidní úspěch. Kvalitně provedená neGFWL PC verze pětky by prodala ještě o dost víc.

TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Mno, teď je obecně známým faktem, že s tím "obecně známým faktem" jsem ustřelil. To byl jen takový polotrolling, abych z Vás vydoloval ty PC prodeje, kterými se Rockstar podezřele nechlubí. Stav PC konverze GTA4 během vydání a zákulisní zpráva o stavu RDR k potenciální konverzi celkem jasně ukazuje, u které části těla má Rockstar PC platformu.

Čtyři miliony kopií 6 let po launchi, kdy to mají každou chvíli na Steamu za méně než 5€, proti více jak 30ti milionům prodaných licencí GTA5 na konzolích během půl roku...

Moc rád bych si GTA5 na PC zahrál, ale zatím se to jeví pěkně hnědě. Nevydání RDR, žádné oficiální oznámení PC verze ani po 6ti měsících a "všeobecně známý" tlak Sony + MS skrz next gen konzole...
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak pro příště poprosím nežvatlat nesmysly. Je v pohodě být skeptik, jakkoliv mi to přijde vzhledem k historii nelogické, ale není v pohodě si vymýšlet.
A osobně bych se právě vůbec nedivil, kdyby kvůli newgen konzolím byla i PC verze odložena. Rockstar může třeba čekat až se prodá víc těch krabic, aby newgen+PC verzi vydal. Takže to může vyjít třeba po vánocích. Ale že to vyjde, o tom nikdo rozumně uvažující pochybovat nemůže.

niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Grand Theft Auto V -- Coming for PlayStation®4, Xbox One and PC this Fall !!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=3DBrG2YjqQA
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Co říct, grafika a atmosféra famozní, nevidím důvod proč by to R* neměl v této nebo lepší podobě i vydat, oni nedělají ukázky jako jiná studia. Jinak na hru se těším, i když má R* kolikrát opravdu ignorantskej přístup a nic neřekne, tak o GTA:Online bych řekl se docela dost starají a alespoň nněkde ještě jde vidět, že peníze jdou do vývoje a ne do marketingu.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“