nejdou restarty
Moderátor: Loki5567
- Vladík
- Červená karta

-
nejdou restarty
Win.7 32bit.po instalaci více her a aplikací jsem zjistil že mi nejde autom.restart,když kliknu na tl.restart tak se počitač odhlásí ,zhasne obrazovka,znova zapne vše běží ale obrazovka je černá.Power tl.jej vypnu a znova zapnu a už jede normálně.Prostě nejdou restarty a ani když dám obnovení systému týden dozadu tak také nic.
- zigo
- Černá karta

-
Re: nejdou restarty
instalaci více her... asi moc koshér nebudou co ? Nechte prohlédnout celý pc antivirusem, třeba esset online na jejich web stránce. Můžete taky zkusit opravu systému z instalačního cd, zkontrolovat taky integritu HDD. Udělejte reset biosu vytáhněte ramky a baterku tak na půl hoďky. Samozřejmě nezapomeňte odpojit celý pc ze zásuvky. Něco asi běží na pozadí a brání systému vynutit restart.
- Vladík
- Červená karta

-
Zkusil jsem vše ale nic.V prohl-událostí je ,,CHyba ID 7026 zavedení ovladače pro spuštění počitače nebo systému se nazdařilo:Soluto
- PKBO
- Moderátor

- zigo
- Černá karta

-
A jestli ne tak jedině reinstal...maté asi poškozené soubory systému
- Vladík
- Červená karta

-
Je to hezký ale nevím co mám vybrat
- Miraak2
- Nováček

-
Asi jako prvni bych spustil z prikazove radky "sfc /scannow" bez uvozovek, az potom bych se poustel do vetsich akci
- Vladík
- Červená karta

-
Tak jsem to zkoušel a nic.Proto jsem nainstaloval do PC Win.XP ,dál formát ten dlouhej,pak ještě jednou ten rychlej ,OS se nainstaloval a restarty tady šli normálně.Pak jsem znova nainstaloval Win.7 a restarty nejdou.Nebude to nějaká ptákovina u těch PC HP 7700 na angl.forech si s tím také nemohou poradit.
- kotas
- Středně pokročilý

a nemas to v nastaveni napajeni blbe nastavene? mrkni se i tam.. (rozsirene moznosti)
- Vladík
- Červená karta

-
Myslíš možnosti napájení ?Rozšířené možnosti tam nejsou.
- Miraak2
- Nováček

-
Dival ses do Protokolu udalosti?
- Vladík
- Červená karta

-
Díval nic tam není.Nemá to nějakou souvislost s biosem ?
- Miraak2
- Nováček

-
Muze mit. Flashnuls na nejnovejsi verzi?