Outlook 2007 - stopnutí upozornění

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
mir77
Začátečník
Začátečník

Outlook 2007 - stopnutí upozornění

Příspěvek od mir77 »

Ahoj, potřebuji radu a je to trošku jinak, než to vypadá z nadpisu :) Mám v práci Outlook 2007 na Windows 7 a zvukové upozornění na příchozí email formou delší skladby. Má to svůj důvod a není třeba ho řešit. Důležité je, že když přijde email, hudba začne hrát a nelze ji přerušit.
Minulá zkušenost s bývalým PC, který díky skončení podpory Windows XP musel být nahrazen novým, je taková, že pokud přišel email a rozezněla se notifkace, tak stačilo protočit kolečkem myši a notifikace se vypnula (Outlook 2003).
Mě by zajímalo, jak toho docílit zde. Nejedná se mi tedy o trvalé deaktivování notifikace, nýbrž o postup, jak právě hrající notifikaci "ztlumit".

P.S. Vypnutí repro nebo mutnutí zvuku není řešení. Díky za pochopení ;)
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Outlook 2007 - stopnutí upozornění

Příspěvek od CZDaywalker »

mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

Díky, ale bohužel ne. Ve všech případech se jedná o permanentní vypnutí upozornění.
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

Zkousel si neco vymyslet pres Custom action?
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

Ještě ne. Mrknul bych na to hnedka, ale budu u toho PC až ve středu večer. Každopádně pokud mě můžete navézt kde to najdu a co tam je možné, tak se na to podívám a dám vědět, jestli to šlo.
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Mas tak specificky pozadavek, ze nevim jestli ti nekdo pomuze. Ja rozhodne nevim jestli tam jde vytvorit kombinovana akce tak, aby zaroven prehrala zvuk a zaroven se to dalo predcasne ukoncit.
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Zkusil bych zamirit nekam smerem Apply to messages received on this computer -> perfrom custom action / run a script. A zkusit jednim nebo druhym treba spustit tu znelku ve wmp - ktery jde zavrit.
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

Já to bohužel nemám před sebou, ale na panelu nástrojů je přímý odkaz do okna, kde se nastavuje právě ten zvukový soubor a kde je jak možnost dát play pro případní preview, tak možnost to stopnout. Čili v případě, že to přijde, tak já se tam proklikám a stopnu to. Ale je to dosti nepohodlné řešení, když vím, že to na starém PC běželo na Office 2003 jednodušeji.
Celý ten problém je umocněn tím, že ten Outlook běží na virtuálním PC, takže mu vždycky chvíli trvá, než se to vzpamatuje a začne to reagovat. Mrknu ve středu nebo o následujícím svátku až budu v práci, jak na to. Je to zlo. IT firma, ale na vlastní zařízení kašlou. Přesně to je jak z toho přísloví o kovářově kobyle.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“