Titanfall

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Riku
Začátečník
Začátečník

Re: Titanfall

Příspěvek od Riku »

Krabičku nepotřebuju a za ušetřených 80kč si koupím oběd :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

no jakožto pro mě jako sběratele bych spíš jedl pár dní suchej chleba a měl tu krabičku.. :D

A mám tu další video ;)
https://www.youtube.com/watch?v=YadphT0_FF8
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

tak jak tahle hra zije ? mam o ni velkej zajem..po tom co sem si ted poridil bf4 kde hitboxy se ty hre moc nelibi...tak sem totalne nasranej a hledam neco normalni a ne kde me zabiji nekdo pod texturou, kdyz uz sem davno za barakem a zastreli me prez celej barak a podobny kraviny...jeste hledani serveru prez prohlizec wtf...vim ze titan je vtomhle normalni hral jsem betu...takze moje otazky

1) jsou mapy vsechny hezky nebo se hrajou 2,3 porad dokola ?
2) hraje hru dost lidi, treba jako bf4 ?
3) Skillujou se ve hre zbrane jako v ostatnich mp hrach / robot se skilluje zvlast a muzu si u nej upravovat zbrane, popripade skiny a podobny kravinky ?
4) jsou ve hre vyzvy jako-ze dat 100headshotu apod a achievmenty jsou zde tez ?

dekuji moc...nejsem moc pri penezich a tisic korun za hru mi prijde hodne, zvlast kdyz jsem ztvyklej kupovat na steamu ve slevach, dekuji :)
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

Deyw píše:tak jak tahle hra zije ? mam o ni velkej zajem..po tom co sem si ted poridil bf4 kde hitboxy se ty hre moc nelibi...tak sem totalne nasranej a hledam neco normalni a ne kde me zabiji nekdo pod texturou, kdyz uz sem davno za barakem a zastreli me prez celej barak a podobny kraviny...jeste hledani serveru prez prohlizec wtf...vim ze titan je vtomhle normalni hral jsem betu...takze moje otazky

1) jsou mapy vsechny hezky nebo se hrajou 2,3 porad dokola ?
2) hraje hru dost lidi, treba jako bf4 ?
3) Skillujou se ve hre zbrane jako v ostatnich mp hrach / robot se skilluje zvlast a muzu si u nej upravovat zbrane, popripade skiny a podobny kravinky ?
4) jsou ve hre vyzvy jako-ze dat 100headshotu apod a achievmenty jsou zde tez ?

dekuji moc...nejsem moc pri penezich a tisic korun za hru mi prijde hodne, zvlast kdyz jsem ztvyklej kupovat na steamu ve slevach, dekuji :)
mile rád odpovím Titan je pro mě lepší jak BF 4, který jsem odinstaloval páč to je hrozná sračka
1) map tam je dost ale pro vší smůle ti to může hodit 2 stejné zasebou, ale nestává se to
2)BF4 je o ničem jiném kde může hrát až 64 hráču na 1 serveru, ale titan má 6vs6 a bohatě to stačí na ty mapy
3) ano a ano, jestli si hrál CoD 4 a výš tak je to hodně podobné
4) ano a navyšuje že prvně 75 pak 100 atd... za to máš pak expy do hry a attachmeny do té určitě zbraně se kterou do táš..
5) máš tam prestige ;)
Naposledy upravil(a) TrollZor dne stř 30. dub 2014, 15:45, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

V BF4 mi i při 64 lidech na serveru většinou připadalo, že nás je tam tak 10..
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Riku píše:V BF4 mi i při 64 lidech na serveru většinou připadalo, že nás je tam tak 10..

Tak tych co to vedia hrat je vzdy max 10 na team... :D
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

tak instaluju a neskutecne se tesim...konecne mame s kamaradem co hrat prez week.. :D

Doufam, ze me nebude nikdo zabijet prez zed jako ve "skvelym" bf4.. :-)
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

no přes zeď ne, ale když se z neviditelní tak to je taky bomba ale problém s tím já nemám :-)
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

tak pro dnesek by stacilo...skvela hra..konecne se bavim...nejvic se mi libila mapa "u more" takova plaz,voda vypadalo to suprove...a pak ta poust kde byli drackovee... :) skvela pecka...a slape to jak ma zatim sem nenarazil na zadny bugy nebo nedomrdavky jako v bfku...jedine mozna ma hra problem s melee attackem, kdy se mi zda ze sem to macknul driv nez protivnik a stejne to vyjde jemu - ping mam vpoho, ale to me netrapi...skilly sou skvely...akorad je tam malo zbrani a robotu me prijde...chtelo by to v dlc pridat, ne mapy ty sou skvely vsechny...na vsech se lita vyborne a hlavne sou krasny...

par dotazu:

1) obcas vidim u nekoho pred nickem nejakej obrazek ci co..co to znamena ? jak to tam dostanu ?
2) jaky pouzivate rakety u titana a celkove primarku ?
3) hrali jste kampan, odemkli jste ty novy titany, jsou v necem lepsi nez ten zakladni ?
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

Deyw píše:tak pro dnesek by stacilo...skvela hra..konecne se bavim...nejvic se mi libila mapa "u more" takova plaz,voda vypadalo to suprove...a pak ta poust kde byli drackovee... :) skvela pecka...a slape to jak ma zatim sem nenarazil na zadny bugy nebo nedomrdavky jako v bfku...jedine mozna ma hra problem s melee attackem, kdy se mi zda ze sem to macknul driv nez protivnik a stejne to vyjde jemu - ping mam vpoho, ale to me netrapi...skilly sou skvely...akorad je tam malo zbrani a robotu me prijde...chtelo by to v dlc pridat, ne mapy ty sou skvely vsechny...na vsech se lita vyborne a hlavne sou krasny...

par dotazu:

1) obcas vidim u nekoho pred nickem nejakej obrazek ci co..co to znamena ? jak to tam dostanu ?
2) jaky pouzivate rakety u titana a celkove primarku ?
3) hrali jste kampan, odemkli jste ty novy titany, jsou v necem lepsi nez ten zakladni ?
1) nevím dlouho jsem to nehrál
2) rakety ty poslední jsou luxusní a primárku 40 kanon nebo ten kulomet, obě se dá luxusně použít, záleží na tvém herním stylu
3) tu kampaň musíš dohrát 2x aby jsis otevřel oba, když jí dohraješ jednou tak si otevreš Orge a podruhý Spydera, atlas ten je půl na půl, Orge ten hodně vydrží ale zase je málo pohyblivější a spyder ten zase vydrží hodně málo ale zase se hýbe strašně moc, s tímhle ideálně hraji CTF

a jak jsi mluvil o melee attaku tak občas si taky říkám že je to nemožné ale když se zase povede tobě tak to je taky dobré
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

1) uz vim co to je...po dosazeni max levelu ve hre se objevi moznost resetovani vsech statu a bude se vsechno unlockovat znovu akorad rychlejsi expeni bude..takze takova znovu hratelnost, spis skoda ze tam nejsou achievmenty treba splnit vsechny ty vyzvy apod.. :)
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

Deyw píše:1) obcas vidim u nekoho pred nickem nejakej obrazek ci co..co to znamena ? jak to tam dostanu ?

1) uz vim co to je...po dosazeni max levelu ve hre se objevi moznost resetovani vsech statu a bude se vsechno unlockovat znovu akorad rychlejsi expeni bude..takze takova znovu hratelnost, spis skoda ze tam nejsou achievmenty treba splnit vsechny ty vyzvy apod.. :)
no rychlejší ani o moc ne, za 2 prestige máš 1,1 nebo 1,2 bodu navíc, za 3 máš 1,3 nebo 1,2 teď nevím jak to přesně je, dlouho jsem to nehrál ale myslím si co 2 tak 1,2 a 3 tak 1,3
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

jj presne tak nejak jak rikas.. :)
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

Tady mám ještě 2 videa které jsem natočil z dob co mě to bavilo a šlo :D
https://www.youtube.com/watch?v=0qYUJw_GCNY
https://www.youtube.com/watch?v=YadphT0_FF8
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

proc uz te to nebavi ? :D

ja bych trosku neco zmenil na hre...pridal bych team balanc...protoze obcas je to pekne nehratelny...
pridal bych nejaky statistiky jako porovnani s hracema..nejaky profily apod, kdyz na ne kliknu neco takoveho...vic zbrani a robotu...nejaky upravy zbrane,skinu apod...

proste vic userfriendly.. :-)
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

když jsem to koupil tak jsem za 7 dní měl skoro 3 prestige.. teď dám 5 her a už mě to nějak nebaví :D
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

ja mam za 2dny 2ku :D a vubec mi to nevadi...skvela hra :) akorad bych ji udelal vic user friendly....chtel bych si treba namalovat titana nejaky kravinky apod by hre slusilo.. :D
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Celkem se mi líbí vertikální koncept, ale nejsou tam v podstatě žádné techniky střelby, bez ohledu na zbraň pořád jenom full auto spray. Navíc hraní v takovém tempu bych vydržel tak půl hoďky-hoďku, což ale nemusí být nutně na škodu.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

sobo to jsem si rikal taky...ale hraju s kamosema...zatim jsme 4 a je to pecka...hru mam od soboty cca a nahrano mam prez 24hodin podle originu..takze celej vikend proparenej :-))

jinak k expeni...od prvniho do 4ky je to docela hruza protoze nejsou pristupny challenge..pak uz to de a v cca 40ti se to zase zasekne pekne...nejucinejsi zbran je asi brokovnice s kombinaci skoku a wallrunu :D
spis mi prijde ze od hry se neda odtrhnout... :D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Na Originu zadarmo, na dva dny od spuštění. Dohrál jsem první kampaň za dvě hodiny a stačilo mi to, víc nemusím.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“