Nové technologie zobrazování
Moderátor: L4mka
- Usirew
- Nováček

-
Nové technologie zobrazování
Dobrý den. Zajímám se o Váš názor na poslední novinky v oblasti zobrazovací technologie. Od Google Glass přes ohebný displej mobilních zařízení a mini projektory, atd.. Myslíte si, že se tyto nové technologie uchytí, nebo se starší už zaběhlé technologie udrží? Prosím Vás o krátký příspěvek. Toto téma mi poslouží jako podklad pro zpracování seminární práce. Jsem studentem SLU-OPF. Moc Vám děkuji 
- Fichtlar
- Nováček

-
Re: Nové technologie zobrazování
Myslím si, že GoogleGlass není špatný nápad ale zatím si mylsím že je to poměrně zbytečná investice. Lidi jsou zvyklí používat technologie jako je třeba navigace a podobě stylem jakože mají prostě další supr chytrou krabičku, která umí datou technologii. Když si brýle nasadí někdo, kdo třeba brýle nenosil už předtím tak mu to může vadit. Třeba jako pěknou alternativu jsem už viděl i čočky s technologií google glalss. Jako zobrazovací technologie jsou supr takové ty holografické projektory. Už se to začalo hodně používat i v nových autech. Třeba navigace už se zobrazuje přímo na skle a vypadá to dost dobře. Stejně jako monitor by nám mohl zobrazovat holografickou klávesnici místo té plastové. Ale to by dle mého názoru nebylo moc dobré pro práci a pro psaní všemi deseti. Stačí mi když musím napsat SMSku poslepu natom svém supr chytrém dotykovém telefonu...to je chyb.