Arcania: Gothic 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Arcania: Gothic 4

Příspěvek od keistown »

Gothic to je jenom jmenem a par postavama, zbytek je konzolova mlaticka s rozhovorama ale aby se konzolisti neztratili tak kdyz jsou dve odpovedi tak ta "spravna" ma jinou barvu. Jo a je to koridorovka :lol:

Radsi Risen, ten je 100x lepsi
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

ok takže na G4 kašlu... zkusím po dlouhé době risen :) PS: G4 se sekal i na Xboxu :lol:
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ThomasVT »

patche sem tam nemel, sestava viz popis a seka se to nehlede na fps takze nevim cim to je bohuzel ja si to koupil ted vim ze chyba.. priste se predem informuju 8-) du si zahrat zas dvojku at si zlepsim naladu ^^
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Na akej urovni je pribeh v G4 ? Ma to spad alebo je to kopa trapnych questov ?
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

kopa trapnych questov v koridore ala dragon age
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Gothic 4 tiez nedoporucujem. Je to slaby odvar snaziaci sa niest na slave starsich a dodnes velmi dobrych titulov. Je to velmi limitovane vo vsetkych smeroch. Ako bokovka za 1-2 eura mozno ale len ked clovek uz vazne nema co hrat. Radsej siahnut po hrach ako Icewind dale. Tam si ale treba uvedomit dobu z ktorej ta hra je. Cili grafika odpoveda roku vzniku. Napriek tomu sa jedna o skvely titul.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mě to dost bavilo. Věděl jsem že je to dost špatný, takže jsem neměl vůbec žádný očekávání. Bral jsem to jako 3D diablovku z Gothic světa. A takhle mi to přišlo solidní. Hlavně ten svět je úplně nádhernej.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Je v G4 aspon rozvetvenie pribehu podla toho, ktoru frakciu si zvolim ako to bolo v G1 a G2 ?
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Logue píše:Je v G4 aspon rozvetvenie pribehu podla toho, ktoru frakciu si zvolim ako to bolo v G1 a G2 ?
Co si pamatuju tak ne, pár voleb tam sice je, ale moc ne.
Je to spíš akční hra než RPG. Ale jak říkám, záleží na očekávání. Já to jako akční hru bral a bavilo mě to.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
*obelix*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *obelix* »

no musím se přidat se svým názorem
první "německý" gothic je nazapomenutelný, získal jsem ho v době kdy moje sestava byla slaboučká (duron,TNT 2 32MB, 320MB ram) z jednoho čísla Levelu (asi 10-11 let) dohrál jsem ho jedním dechem za 300+- herních hodin, né protože jsem musel tak dlouho u toho něco zkoumat (že bych byl úchyl na nimrání) ale šlo vylíst na tenhle kopec pak na tenhle a občas se to prostě vyplatilo, příběh supr, žádný bugy jsem nezaznamenal co víc si přát za 199kč i s časákem, moje první RPG hra co jsem dohrál a stával v 5 ráno, než jsem šel do školy abych zabil ještě 5 vlků...

druhý gothic byl supr, člověk věděl už co čekat a že lezení na kopečky se vyplatí a tak to praktikoval už od začátku, nejvíc mě pobavila cedule za orským ležením :-D o tom že se traduje jak je za touhle zdí ležení tísíců orků a ono prd :D, se všim všudy to dalo taky těch 300 hodin
a dojem +- jako u jedničky

třetí gothic byl opravdu zabugovanej jak prase a párkát jsem se propadl texturama, aby ne když jsem prolezl každej m2 na mapě, dva Questy mi díky bugu nešli dodělat ale co naplat, když jich tam bylo asi tak 500 s tím, že pár desítek nešlo kvůli výběru strany už udělat ale to bylo v jedniččce i dvojce... ve výsledku mě trojka fakt nezklamala nechal jsem na ni ale jen 200hodin i když mapa byla velká jak kráva...

no a teď něco co by se nemělo jmenovat gothic ale RPG burger maxi king, ehm copak grafika ta je sice pastelová jak Fable ale líbí se mi, co se mi ale fakt nelíbí je, že nemůžu jít kam chci, že je zde asi tak třetina toho co šlo u G1,2,3 a tady ne, že tu už nejsou Questy typu najdi velkej modrej kamen u malýho zelenýho stromu na východ tam navíc vymysli jestli použiješ něco na otevření vchodu, cos možná někdy někde viděl (to se dozvíš navíc na svitku kterej ani nevíš kde hledat ale nakonec ho najdeš) takže budeš muset hodně myslet. Tady jsou Q typu: doběhni přes GPS sem, zabij kentaura nad kterym div nesvítí 10 metrová šipka do toho ti to napíše kentaura zabiješ nejlíp mečem protože štít je ti nahovno, už schází snad jen: klikni ve slide show na dvakrát E a jednou levý myšítko a leží jak mi "Lineage hráči" říkáme za 4.... no hnus pro bezmozky co je víc něco jako koridorová střílečka, kde místo kalacha máte meč nebo luk a do toho pár trapnejch kouzel aby se neřeklo, celý jsem to prolez příběh průměr herní doba "ehm 30 hodin tvl. co to je"... dohrál jsem to snad jen z toho důvodu že jsem fanoušek řady jinak bych to vzdal.

gothic 5 doufám nebude mít už ani myš a klávesnici bude jen pro gamepad a vyjde jen na konzole abych se na tu hrůzu nemusel dívat...
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“