200mm na APS-C bohatě stačí hele.. Mám 300mm (již se chci zbavit *mrk*) a je to moc dlouhý na kratší a střední vzálenosti. D80 má cropfactor 1,5, takze se to u mě chová jako 450mm..
Ty teleconvertory taky nejsou kdovíjaká spása.

Když máš něco mimo ostrost, tak se to neprojeví šílenejma "hranama".crashPC píše:Hentai: No jistě, když je něco mimo zaostření, musí se to někde projevit.

Ani trochu.Riku píše:Pořád mi připadá, že crash nepobral o čem hentai mluví

je to dobrej fotak, jestli potrebujes FF a jestli uz mas nejaky FF objektivy na nikon....Evok píše:Jaký máte názor na Nikon D610 ? Zvažuju že bych ho pořídil.

arach píše:je to dobrej fotak, jestli potrebujes FF a jestli uz mas nejaky FF objektivy na nikon....Evok píše:Jaký máte názor na Nikon D610 ? Zvažuju že bych ho pořídil.
jinak me na nem stvala priserna ergonomie proti 6d/5dIII a naprosto ulitly rozmisteni ostricich bodu, sice jich je hodne, ale vsechny najebany hned vedle sebe v prostredku hledacku, obrazovou kvalitou je srovnatelnej, dr trochu lepsi, vysoky iso trochu horsi, af srovnatelnej s 6d, horsi proti 5dIII

Co se týče rozmístění ostřících bodů, tak to je více méně stejné u všech fullframe DSLR... všechny zrcadlovky mají všechny body v prostředku hledáčku.arach píše:jinak me na nem stvala priserna ergonomie proti 6d/5dIII a naprosto ulitly rozmisteni ostricich bodu, sice jich je hodne, ale vsechny najebany hned vedle sebe v prostredku hledacku, obrazovou kvalitou je srovnatelnej, dr trochu lepsi, vysoky iso trochu horsi, af srovnatelnej s 6d, horsi proti 5dIIIEvok píše:Jaký máte názor na Nikon D610 ? Zvažuju že bych ho pořídil.