můj přítel, ze školy si chce poskládat trošku slušnější PC do 19tis i s monitorem(Windows se do ceny nepočítají, každopádně je to + pokud budou v ceně) a jelikož on je takový šílený patlák(vlastně mi posílal "nabušenou herní soustavu a.k.a GIGABYTE R9 290X WindForce OC 4GB + AMD Sempron 2650 na schválení) jenže ja na tom nejsem o moc líp a tím pádem bych se rád zeptal vás jak by to bylo nejlepší.
Co by si asi představoval:
Minecraft, aby jel co nejlépe(Far distance, particles na maximum atp. cca 60-nekonečno FPS)
Crysis 3 na FHD (klidně na LOW, prostě, aby to rozjelo Crysis 3 plynule v jakékoliv pasáži bez seků)
Jeden FHD monitor(Není schopen pozorovat rozdíly mezi 2ms(TN) a 6ms(IPS apod.) takže jsem mu nabídl, že BenQ GW2320 by nebyla špatná volba(cena monitoru by měla být 3000 +- kč) a on souhlasil
A nějaké ty novější hry FHD low-medium
Pokud by takhle v pohodě ten PC dával hry třeba dva roky na low tak by to bylo plus.
PS. Pro moderátory: Vlákno zakládám zde, protože chci to trošku více řešit apod. takže bych zbytečně spamoval vlákno založeno pro tyto dotazy.)
Děěkuji za odpovědi
EDIT:
PPS: Tohle jsem mu poskládal podle jednoho videa na nejlepší PC do této ceny, pokud je sestava co by tohle překonala prosím pište.