Windows 8 Restartování
Moderátor: Loki5567
- TonzaCZ
- Žlutá karta Bazar
-
Windows 8 Restartování
Dobrý den,
Dnes jsem nainstaloval COMODO antivirus z oficiální stránky.
Poté co jsem restartoval počítač vyskočilo modré okno(error)že systém Windows se musí restartovat.
Poté co se restartuje,znova asi po 2-3min vyskočí ten samý error a znova se restartuje.
Jsem opravdu zoufalý,co mám dělat.
Prosím o radu.
Dnes jsem nainstaloval COMODO antivirus z oficiální stránky.
Poté co jsem restartoval počítač vyskočilo modré okno(error)že systém Windows se musí restartovat.
Poté co se restartuje,znova asi po 2-3min vyskočí ten samý error a znova se restartuje.
Jsem opravdu zoufalý,co mám dělat.
Prosím o radu.
- PET5
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows 8 Restartování
Comodo používám na W8.1 bez problému. Pokus se jej odinstalovat a nainstalovat znovu.
Instaloval jsi verzi Internet Security odsud? http://www.comodo.com/home/internet-sec ... curity.php?
Pokud ano, tak používám stejnou. První, co po instalaci udělám, tak vypnu Auto-Sandbox a HIPS. Ten sandbox mě cpal do chráněného prostředí prakticky vše, i to co jsem nechtěl, dokonce aktualizace windows. Používám pouze antivir a firewall.
Instaloval jsi verzi Internet Security odsud? http://www.comodo.com/home/internet-sec ... curity.php?
Pokud ano, tak používám stejnou. První, co po instalaci udělám, tak vypnu Auto-Sandbox a HIPS. Ten sandbox mě cpal do chráněného prostředí prakticky vše, i to co jsem nechtěl, dokonce aktualizace windows. Používám pouze antivir a firewall.
CPU: Intel i9-10900K, MB: NZXT N7 Z590, AIO: NZXT Kraken X63 RGB, RAM: Kingston 2× 32GB DDR4 3200MHz CL16 Fury, Disky: 1× SSD 1TB + 2x WD HDD 3TB, GPU: EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, PSU: Cooler Master V1200 Platinum, CASE: NZXT H7 FLOW, OS: Windows 10 PRO 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: DELL UltraSharp 30" PremierColor UP3017 2560x1600. Alternativně: Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 12 Pro Max
- TonzaCZ
- Žlutá karta Bazar
-
Ano,taky stejné stránky,ale já to nestihnu odinstalovat,protozě asi za 1min se znova restartuje.
- PET5
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak v té minutě vyzkoušej to Comodo vypnout. Nejlépe Ctrl+Alt+Delete, pak spustit Správce úloh a v něm vypnout jednu položku s názvem COMODO Internet Security mezi aplikacemi a tři stejně pojmenované položky v seznamu procesů na pozadí. Po vypnutí se pokus odinstalovat. Pokud je problém v Comodu, tak to musí zabrat.
CPU: Intel i9-10900K, MB: NZXT N7 Z590, AIO: NZXT Kraken X63 RGB, RAM: Kingston 2× 32GB DDR4 3200MHz CL16 Fury, Disky: 1× SSD 1TB + 2x WD HDD 3TB, GPU: EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, PSU: Cooler Master V1200 Platinum, CASE: NZXT H7 FLOW, OS: Windows 10 PRO 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: DELL UltraSharp 30" PremierColor UP3017 2560x1600. Alternativně: Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 12 Pro Max
- TonzaCZ
- Žlutá karta Bazar
-
Když zapnu PC,dám Ctrl + Alt + Delete,kliknu na správce a čekám asi 1min,ale nespustil se.
Poté se PC restartuje.
Poté se PC restartuje.
- TomG
- Začátečník
-
Zkus PC nahodit v nouzovém režimu, pak se snad udrží a můžeš provést odinstalaci, případně vrátit na nějaký bod obnovení zpět.
- TonzaCZ
- Žlutá karta Bazar
-
Co to je nousový režim?
Jak se spouští.
Jak se spouští.
- TonzaCZ
- Žlutá karta Bazar
-
Vyřešeno!
Obnovil jsem systém z určitého bodu a jede to v pohodě (musím zaklepat)!
Prosím o lock!
Obnovil jsem systém z určitého bodu a jede to v pohodě (musím zaklepat)!
Prosím o lock!