Mirrors Edge / kokotská hláška o licenci

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Mirrors Edge / kokotská hláška o licenci

Příspěvek od CageJ »

Alfajk píše:nemam uplne jasnou predstavu jak securom funguje,ale i ted si v registrech muzu najit jeji zaznamy,ke je jeste tucne napsano neco ve smyslu "caution,do not change,delete or move this"

jak to pozna bez pristupu na net,kolik instalaci jsem kde provedl,kdyz to nepouziva steam/origin ?
cez web .. sa robi revoke, ked odstranis.. resp. u niektorych hier
Na lokalne PC to nema ziaden vplyv a VACSINA HIER (GTA IV napr.) VYZADUJU PRIPOJENIE pri prvej instalacii + tiez sa overuje datum, konfiguracia PC atd..
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

aha aha,takovy "problemy" u skidrow neresim no :lol:
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

:lol: :lol:
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

gejmer píše:Ten live chat je pouze anglicky a na ten se jim můžu ......
To je snad samozrejme ze je to anglicky .)
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Krabice zahoďte do kontejneru spolu s optickýma diskama a vypalovačkama a naučte se používat "kreténskej Origin, kokotskej Battlenet a wannabecool iTunes". Všechny licence máte pod jedním účtem v knihovně a neřešíte prehistorické omezení počtu instalací apod.

Jinak zkus odinstalovat Mirrors Edge, smazat pozůstatky v knihovnách/dokumentech, smazat všechno ohledně Mirrors Edge ve složce c:/program data/ (je skrytá) a nakonec spustit "REGEDIT" a v něm smazat veškeré zbývající klíče a hodnoty pod heslem "Mirrors Edge".

Tohle obvykle zabere i na trial verze a podobně omezené licence, ale je to nelegální, protože tím obcházíš ochranu a je z tebe zločinec.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
gejmer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gejmer »

Alfajk píše:aha aha,takovy "problemy" u skidrow neresim no :lol:
No, tak se tím rovnou tady chvástej, to snad neni možný tohle.

Mirrors Edge běží nejlépe originálně a to je vyzkoušený. Taky záleží na sestavě, když budu hrát na nějakém dětském 20" monitoru, nebo bez zapnutého PhysX tak to dohraju i cracknuté a bez problémů. (Mám 30" DELL s 2560x1600)
Icy_DeaD píše:To je snad samozrejme ze je to anglicky .)
No a to jako samozřejmě čekáš, že každý umí plynule anglicky? To snad nemyslíš vážně.
TankGeorge píše:Krabice zahoďte do kontejneru spolu s optickýma diskama a vypalovačkama a naučte se používat "kreténskej Origin, kokotskej Battlenet a wannabecool iTunes". Všechny licence máte pod jedním účtem v knihovně a neřešíte prehistorické omezení počtu instalací apod.
Podívej já si o těhle hovadinách myslím své a nikdo mi to nebude vnucovat. Opravdu nechápu co je na tom komfortní, při každé instalaci stahovat hru znovu a znovu a hlavně se někde registrovat a zakládat účty. Já chci mít vždy své DVD s krabicí,mapou,návodem a soundtrackem atd.
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Produkt budeš používat tak, jak ti diktuje prodejce a mluvit budeš jazykem, kterému rozumí ten, s kým mluvit potřebuješ. Jinak ti věci nebudou fungovat a lidi se s tebou nebudou bavit - co na tom nechápeš? Se mají všichni rozklepat a přizpůsobit tvým rozmarnostem? Desetiletý jedináček by to pochopil, i kdyby měl 110" Dell.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Zrovna Mirror's Edge je i na steamu a bylo už tolikrát za pakatel, že jsem si to tam za 2 eura koupil, přestože mám taky krabicovku. Je to pohodlnější a není potřeba tyhle kraviny řešit.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Taky bylo v humble bundle, jak pro steam tak origin.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

gejmer píše:No a to jako samozřejmě čekáš, že každý umí plynule anglicky? To snad nemyslíš vážně.
Cekam ze v dnesni dobe nejakym zpusobem kazdy anglicky "mluvi" - Na to abys tomu cloveku na chatu vysvetlil ze ti nejde hra protoze ti vyprsela licence apd., ti staci google translator a ten clovek to z te vety pochopi. Nevim kde beres to, ze potrebujes umet plynule. Snaz se trochu, misto kecu ze "na to se muzu tak akorat ...".
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

gejmer píše:Podívej já si o těhle hovadinách myslím své a nikdo mi to nebude vnucovat. Opravdu nechápu co je na tom komfortní, při každé instalaci stahovat hru znovu a znovu a hlavně se někde registrovat a zakládat účty. Já chci mít vždy své DVD s krabicí,mapou,návodem a soundtrackem atd.

Trochu jsi asi zaspal dobu. Pri alespon trochu slusnem internetu mas hru rychleji stazenou a hlavne s poslednim patchem ze Steamu/Uplay/Origin/Battlenet atd. Doba vymeny placek pri instalaci v mechanice je jiz trochu pase, hlavne pak nekde jeste stahovat patche je otrava. Treba na Steamu jsou nekolikrat do roka akce, kdy se snad jakakoliv hra da koupit za par korun.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

CageJ píše:
dexterav píše:ja som to už riešil X krát...
trvalo to max niekoľko hodín a navýšili počet aktivácií
nieže by som to schvaloval... :evil:
bohuzial predlzia to iba raz..

a samozrejme tych instalacii byva 4-5..
Aspon, ze Batman ich uz nema(ani STEAM)..

Zasraty Securom, co uz narobime..
shift mi navyšovali už 3x :mrgreen:
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
gejmer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gejmer »

Ano navýšili počet aktivací. Jede to originálně opravdu mnohem líp, jen jednou mi to zamrzlo :razz: Mám odehráno 7 kapitol z devíti.
killerek píše:Trochu jsi asi zaspal dobu.
Ano zaspal, celkově hraní už dávno není co bývalo :(
killerek píše:Pri alespon trochu slusnem internetu mas hru rychleji stazenou
No to jistě a jakej internet a za jaký prachy bych to asi musel mít? Tak za 1tis. měsíčně, ne? :-D
Pro mně je nějakej super rychlej internet blbost, nestahuju pořád terabajty dat a ročně hraju tak 3 hry co vyjdou a za něco stojí. Mám 2 Mb/s za 1 738,- ročně a stačí mi to.
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Steam verzia(ktoru vlastim) tejto hry hadam nema limitaciu instalacii... :oops:

Inak gejmer moja rec! tiež som klasik a niet nad klasiku=krabičku! :)
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

gejmer píše:No to jistě a jakej internet a za jaký prachy bych to asi musel mít? Tak za 1tis. měsíčně, ne? :-D
Pro mně je nějakej super rychlej internet blbost, nestahuju pořád terabajty dat a ročně hraju tak 3 hry co vyjdou a za něco stojí. Mám 2 Mb/s za 1 738,- ročně a stačí mi to.
Ceny internetu se posledni leta take vyvyjeli. Rekl bych, ze je bezne ted platit za 20-50 Mbit cca 400-500,- mesicne.

Ja jsem si to prave pred lety testoval v te dobe na nejakem 15 Mbit/s. A nez jsem prohazel v mechanice nekolik CD s instalaci a nasledne pres nejaky posahany updater stal patche, tak jsem to mel rychleji ze Steamu rovnou s poslednim patchem.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“