![Obrázek](http://www.overclockers.com/wp-content/uploads/2014/02/graphtemps.jpg)
PS: konecne X5000 v 3dm11 1200/1625 +200mV
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
vodnik je vodnik a nikdy nedosahnes vykonu chlazeni vzduchu jako na full cover vodaru s backplate. ale priprav si jeste jednou tu cenu jakou mas za tu r9.. jestli neni lepsi se vzdat taktovani a koupit jeste jednu R9 do CF, cenove to vyjde nastejno, spis skrze aukro levnejismejca píše:Hm tak to je fakt chladič na 2 věci .![]()
![]()
Teď fakt nevim koupit jinej chladič , ale to už by se rovnou možná vyplatil vodník.
hele, zapni gpu-z a dej tam graf teploty jadra gpu, vedle v okne zapni treba nejaky unigine a vyfot screen jak vypada narust teploty v grafu.. dost mozny ze tam mas vazne spatne danou pastusmejca píše:Ani mi tak nejde o taktování jako o klid , ten hukot je fakt strašnej předtim sem měl MSi 270X HAWK a MSI 760 Gaming to byla pohodička. Teď tadyten vrtulník![]()
Dneska při hraní BF4 sem musel otáčky nastavit na 60% a teplota se držela na 90°.
![]()
To kdybych si koupil ještě jednu tak bych asi skočil z okna
Dost vážně uvažuju o tom vodníkovi , ale jak si napsal je to docela ranec.
Ty pasty co tam jdou ve výrobě...to je odpad, i nanesení je většinou uplně mimo...já jsem před obědem řešil zase ten nešťastnej referenční chladič, všude jsem dal NT-H1 a sundal jsem braket k uchycení do skříně, jelikož to mám na benchtablu. Nenastala teda drtivá změna ale karta už se v defaultu nemusí podtaktovávat...což je změna k lepšímu, teplota se zastaví někde u 92°C, to je teda stejně strašnej masakr ale pořád lepší než to bylo s tou bílou žvejkačkou, který tam bylo dobře na deset karet.Hladis píše:Urcite by to bylo levnejsi nez vodnik. Hlavne to prepastovat MX-4kou.