Jediné co vás může v tom testu zajímat je test se single thread a tam i kdyby byla odchylka 10%, tak to nic nemění
E// Každopádně podpora více jáder je u hry WoT slíbená.
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Píšeš, jako kdyby to na všech platformách chodilo stejně, i na C2Q to běhá líp než na tom FX, tzn někde musí být chyba, na starý i3 kterou mám v obýváku jako HTPC to běží ve full HD s GTX260 a neni tak špatný jako tohle, pouštěl jsem i monitoring MSI AB overlay abych to sledoval ve hře. Nic netrothlouje akorá to teda dost topí, jsem stabilně na 4,5GHz a je to zralý akorát tak na vodu... Zkusim čistý os, čistý všechno...to neni možný aby tohle bylo normální.Dadu píše:Ten Váš kámoš by měl někdy navštívit fórum Wot zjistil by ze patch 9.0 je paskvil a všem to pěkně posralo FPS napříč procesory. Takže bych s laděním počkal na 9.1 ten by měl pomoct.
Jó a ta slavná podpora více jader spočívá v tom, že na těch ostatních pojede Havok. Základ bude furt single. Taky to píšou na fóru.

Píšu pouze a jen, že poslední patch posral výkon na všem ne jen na AMD vůbec nikde tam není napsáno že AMD je stejné jako Intel, nauč se chápat psaný text a přestaň si domýšlet nesmyslyRAD-x píše:Píšeš, jako kdyby to na všech platformách chodilo stejně, i na C2Q to běhá líp než na tom FX, tzn někde musí být chyba, na starý i3 kterou mám v obýváku jako HTPC to běží ve full HD s GTX260 a neni tak špatný jako tohle, pouštěl jsem i monitoring MSI AB overlay abych to sledoval ve hře. Nic netrothlouje akorá to teda dost topí, jsem stabilně na 4,5GHz a je to zralý akorát tak na vodu... Zkusim čistý os, čistý všechno...to neni možný aby tohle bylo normální.Dadu píše:Ten Váš kámoš by měl někdy navštívit fórum Wot zjistil by ze patch 9.0 je paskvil a všem to pěkně posralo FPS napříč procesory. Takže bych s laděním počkal na 9.1 ten by měl pomoct.
Jó a ta slavná podpora více jader spočívá v tom, že na těch ostatních pojede Havok. Základ bude furt single. Taky to píšou na fóru.

co jsi nainstalloval za win? jestli neni podobny problem jako u 3DM u physic, kde byl brutalni pad bodu pod win 8 oproti win 7RAD-x píše:Jestli to poslední patch podělal na AMD nevím, že to nepodělal jinde vím...čili nedomýšlím, tvrdím, z vlastní zkušenosti. Neřešim problém XvsY, řešim konkrétní problém, konkrétního stroje...nezajímá mě co je lepší, potřebuju z toho dostat nejaký rozumný FPS a aby to tam dotyčnej se 7970 šudlal na nízkejch detajlech...to se mi fakt nechce. Současnej stav je : čistej OS, čistá instalace WOT na SSD, problém nevymizel, ještě jsem vyměnil GK za GTX780 abych vyloučil na 100% jinej problém. Jediný co nemám přetaktovaný jsou RAM, asi taky zkusím, docházejí mi nápady.