Nefunkční USB flash, chyba 43

Vše kolem disků bez pohyblivých částí - SSD, flash, nand, atp.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Aquasky
Nováček
Nováček

Nefunkční USB flash, chyba 43

Příspěvek od Aquasky »

Ahoj, potřebuji pomoct, mám stolní PC cca 2 roky v zadní části na výstupu z MB je několik USB všechny fungují, mám na nich klávesnici, tiskárnu atd...v předním panelu mám dvě USB po vložení flashky do jakékoliv z nich se flesh po dvou třech připojení zničí a pak píše jen chybu: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)

Data nejsou vidět ani nejde otevřít, neukazuje se ve správci souborů a nelze otevřít v jiném počítači.

Stalo se mi to takto už u 4. flash když flashku používám pouze v NTB vše je v pořádku, nevíte co by mohlo způsobovat to že přední dva porty vždy flash zničí? třeba vysoké napětí na USB nebo zkrat, jiná frekvence?...kabel je zapojen správně bez viditelných zlomenin nebo přerušení.

Děkuji za odp.
pbjun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční USB flash, chyba 43

Příspěvek od pbjun »

pokud to dělají přední porty tak bych to viděl na špatnš zapojený kabel do desky - konkrétně u starších beden byly drátky každý zvlášť a stačí 2 přehodit a problém je na světě...
Hlavní PC: Core i7 13700K, Asus TUF Z790-PLUS D4 , 128GB DDR4, RTX 4070 Ti, Gigabyte Aorus 500GB NVME, Samsung 2TB NVME, LCD Dell 34"
Garáž PC: Core i5 11400F, 32GB DDR4, GTX 1070 Ti, 1TB NVME Samsung
Odpovědět

Zpět na „SSD a flash disky“