Zdravím, po delší době se mi zachtělo zahrát nějakou hru, tak jsem si pustil Battlefield 3. Hrál jsem necelou hodinku, když z ničeho nic přišel zásek a pak BSOD. Není to poprvé, co si vzpomínám tak mi to dělávalo docela často, ale nezjistil jsem proč. Píše to: A clock interrupt was not received on the secondary processor....
Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace o problému:
BCCode: 101
BCP1: 0000000000000061
BCP2: 0000000000000000
BCP3: FFFFF880009E7180
BCP4: 0000000000000001
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Přikládám odkaz na Minidump, snad je to ten správný. Budu rád když poradíte čím to může být
Tohle zavěšování procesoru často způsobuje i přehřívání, či problém s operační pamětí.
Ty 2GB paměťové moduly tam máš od začátku? Nepřidával jsi jeden?
Jinak na desce máš nahranou velmi starou verzi BIOSu 1.4. Zkus nahrát poslední, verzi 1.C.
Teplota bývá ok, max do 60 stupňů co vím. Ty RAMky jsem přidával nedávno, ale před tím jsem měl 2x 1GB a dělalo to taky. Jinak jsem úspěšně updatoval BIOS na verzi 1.C a když se podívám do Ovládacích panelů sekce Systém, tak už tam nemám: AMD Procesor model unknown, ale normálně přesný model, který mám To vypadá pozitivně takže na večer zkusím zase zahrát, popřípadě spustit nějaký test třeba Prime95 a uvidíme co to bude dělat.
Tak to asi moc dobrý nebude.. po instalovani nového BIOSU se Windows normalně spustil a vše fungovalo, ale pak hned vyskočila hláška, že došlo ke změnám a je potřeba restart..ten sem udělal jenže při spouštění Windowsu se zasekne a vyhodí BSOD..tentokrát jiný než ten původní..Dal jsem bod obnovení a PC zas jede, ale zase je tam hláška o restartu takže to bude dělat zas.. Co teď s tím?
Tak sem ho nějak rozjel. Desku s tímto procesorem mám v provozu už snad 5 let. Jinak PC zatím jede, už asi 5 hodin běží Prime95 torture test a žádný problém.. Budu se snažit sehnat jinou desku, tahle je fakt hodně stará a asi přesluhuje. Jinak zkusím kompl různě otestovat jestli drží, nebo je nějaký další problém..