Nemáte někdo zkušenost s tímto? Narazil sem na to na DX, ale nic kloudného sem nedohledal (krom webu výrobce kde jsou aspoň fotky atd).
Spíše by mě zajímali osobní zkušenosti.
Dík
http://www.dx.com/p/iceeper-a8-2-0-tft- ... 3XpntJFJ9U
Kamera do auta Iceeper A8
- otomar
- Začátečník
Kamera do auta Iceeper A8
Potřebujete něco vytisknout na 3D tiskarně? Napište mi zprávu.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kamera do auta Iceeper A8
Podle škatulky bych tipl, že to je stejná kamera, jako která mi loni chcípla. Já jsem měl jen vyšší verzi se vstupem pro zadní kameru. Dokud ale fungovala, tak točila velmi slušně. Tady je recenze - https://www.youtube.com/watch?v=X16kiyD ... 4F24001328
Pojem chcpípla není úplně přesnej - ona žije, ale ikdyž se tváří, že točí, tak netočí. Uloží první asi 3 minuty a pak se na to vyprdne, byť bliká dál. Co si tak vzpomínám, tak to začla dělat, když jsem k ní připojil tu zadní kameru. Do té doby bylo vše OK. Teoreticky vzato, k té, co odkazuješ, nejde připojit nic, tak by mohla bejt v pohodě. Osobně bych se ale podíval po nějaký 1080p kameře.
Pojem chcpípla není úplně přesnej - ona žije, ale ikdyž se tváří, že točí, tak netočí. Uloží první asi 3 minuty a pak se na to vyprdne, byť bliká dál. Co si tak vzpomínám, tak to začla dělat, když jsem k ní připojil tu zadní kameru. Do té doby bylo vše OK. Teoreticky vzato, k té, co odkazuješ, nejde připojit nic, tak by mohla bejt v pohodě. Osobně bych se ale podíval po nějaký 1080p kameře.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- otomar
- Začátečník
Diky za super reakci! Kouknu radsi po jine...
Potřebujete něco vytisknout na 3D tiskarně? Napište mi zprávu.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se do toho trošku zahloubal a jsou tři druhy lišící se čipem a taky použitým kodekem. Kvalita by měla být podobná.
Typ L nemá externí kamerku, používá čip STK a točí v MJPEG
Typ M nemá externí kamerku, používá čip Novatek, točí v MJPEG a má HDMI
Typ H má externí kamerku, používá čip Allwiner F20, točí v H.264 a ukládá soubory jako MOV.
Ten poslední jsem měl já a klidně bych do něj šel znovu. Dokud jsem nepoužíval zadní kameru, tak bylo vše OK. Je taky možný, že se na tom dlouhým vedení naindukoval nějakej bordel a odrovnal čip, nebo paměť (tu spíš). Nejspíš ten krám vezmu do práce, seženu si jinou paměť a přepájím v mašině na BGAčka.
Typ L nemá externí kamerku, používá čip STK a točí v MJPEG
Typ M nemá externí kamerku, používá čip Novatek, točí v MJPEG a má HDMI
Typ H má externí kamerku, používá čip Allwiner F20, točí v H.264 a ukládá soubory jako MOV.
Ten poslední jsem měl já a klidně bych do něj šel znovu. Dokud jsem nepoužíval zadní kameru, tak bylo vše OK. Je taky možný, že se na tom dlouhým vedení naindukoval nějakej bordel a odrovnal čip, nebo paměť (tu spíš). Nejspíš ten krám vezmu do práce, seženu si jinou paměť a přepájím v mašině na BGAčka.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj