chci se zeptat zda na grafice 1650XPro od ATi pojede bez cukání HD film, mám k tomu 1G RAM a procesor s jedním jádrem na 2.6GHz
Předem díki za odpovědi
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Jakej Celeron? Pentium 4 Celeron ani náhodou to je strašnej CPU. Dual-core celeron aspoň 775 už by to vide přehrál ale to by jsi potřeboval zas novou desku.VinTer píše:a ještě jeden dotaz, co říkáte na Intel celeron 2.4GHz?mám možnost ho od známého dostat zadarmo, stačil by?

Tak ten 2XCeleron vypadá zajímavě, do toho bych možná i šel, asi vážně podle toho co všichni píšete nemá cenu skupovat starší díly, leda tak do sbírkyDOC_ZENITH píše:Jakej Celeron? Pentium 4 Celeron ani náhodou to je strašnej CPU. Dual-core celeron aspoň 775 už by to vide přehrál ale to by jsi potřeboval zas novou desku.VinTer píše:a ještě jeden dotaz, co říkáte na Intel celeron 2.4GHz?mám možnost ho od známého dostat zadarmo, stačil by?
Jinak ta deska co si linknul je ještě socket A, to je ještě starší a Athlon64 do toho nepasuje.
V tvém případě bych koupil nejlevnějšího dualcore Celerona do LGA1150 ( G1840 ) k tomu nejlevnější LGA1150 desku s 3 letou zárukou která ti bude vyhovovat výstupama a slotama, a je to. Výkon budeš mít x krát takovej dá to i vícero 1080p videí najednou a pokud jsi žil doteď s tim o čem se tu bavíme tak budeš mít na dekádu postaráno.

Moment - zil jsem v domneni, ze zadna DX9 grafika nepodporuje DXVA, stejne jako G80 a R600...? Az jejich pozdejsi derivaty podporu maji. A ta beztak za moc nestoji a tim padem neprehraji zdaleka vsechno.Krteq píše:Měl jsem X1800 XL a akcelerace H.264 pod MPC-HC normálně fungovala a X1650 by měla obdsahovat ten samý decoder. Zkus si třeba nějaký HD triler stáhnout a přehrát v MPC-HC a uvidíš.
Na netu se válí tuny návodů jak to rozběhat