Caute mam taky mensi problem. Nevedel som ci to hodit sem alebo do zdrojov tak ked tak to presunte.
Mam problem s asuskou 670. Uz som ju aj reklamoval 50x a vzdy oprava/vymena/zavada sa neprejavila bullshit a furt mi robi to iste. Zacalo mi to robit az tak 2-3 mesiace dozadu a je to uplne random.
Vzdy pri hre to vypne pc a ende uz to nezapnem, musim to nechat "vychladnut". Aj som si nastavil otacky ventilatora na max a teplota je na 50-55C a stale to vypne takze neviem ci to je teplotou ale imho nie. Zaprasena nieje. Zdroj mam 650 v podpise a stara 570 ktora by mala zrat viac mi ide uplne v poho tak ja neviem.
Nejake napady co s tym? Mozem to ist zase reklamovat no velke nadeje tomu nedavam. Chcel by som to vyskusat s nejakym inym zdrojom ale zase sa to nemusi prejavit. Teraz mi ta karta sla napr. v pohode bez vypnutia "nonstop" 1 mesiac a minule mi ju vyplo po 1 dni takze kupovat nejaky zdroj na skusku nepripada v uvahu.
Keby to bol zdroj tak by to zase nabehlo po vypnuti nie? Ono sa to vypne a proste nenabehne obraz/windows. Vymenim za 570 a vsetko ide uplne normal.
GTX 670 - vypinanie karty
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Nerboard
- Začátečník

-
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: GTX 670 - vypinanie karty
zkus kartu/zdroj v jinym pc,ten fortron je pochybny kvality
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Hladis
- Moderátor

Pokud se ti vypina PC, tak to nejspis nebude GPU. Tohle bude pravdepodobne zdroj ,nebo méně pravdepodobne deskou, prehrivanim nejakych komponent, ci RAM.
Ne PC při vypnuti zdroje automaticky nenabiha.
Ne PC při vypnuti zdroje automaticky nenabiha.
- Nerboard
- Začátečník

-
Skusim to teda s inym zdrojom a napisem vysledky.
- Nerboard
- Začátečník

-
Tak vyskusane v inom PC. Urobilo to to iste tak som to hodil este raz na reklamaciu. Tentokrat to vymenili tak som si to nechal preplatit.
Vyriesene.
Vyriesene.