Pre mna je hra jednoznacne sklamanim, nemyslim tym ale hratelnost ani tie auta, grafiku a optimalizaciu.
BTW, to, ze nejde Crossfire nie je novinka, SLI celkom OK funguje. Kazdopadne aj tak treba cakat na multiGPU profily...
Naposledy upravil(a) CageJ dne ned 25. kvě 2014, 09:30, celkem upraveno 1 x.
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
lol na i5 @4.8 gtx 770 2gb a 8gb ram je to hryzacka i na FX AA a vysoke textury, docela zrout pameti fps ujdou je to plynule i pri 45fps ale ty skubance masakr
Včera som to hral asi hodku, nie je to špatné, ale tomu ako to rok prezentovali aká to bude "pecka" sa to nejak nepribližuje. Ozaj je to klasika GTA5 s hackovaním "kadečoho", čo je celkom inovatívne ale niekedy dosť zmetočné. Inak model motoriek je hadam najhorší aký som kedy v hre videl, zodpoveda asi roku 1985 ked boli automatove motorky na kolotočoch v maringotkách. Motorka statická, pri zákrute sa otáča celá ako poleno, žiadny náklon ,nič uplná strnulosť. Grafické stvárnenie moto za jazdy pod zadkom koleso a atrapa výfuku a vlajúci plášť. Zlatý Sleeping Dogs čo sa zobrazenia moto týka.
Celkovo hra neurazí, ale tak hyper bombovo by som to nevidel, ako to bolo poslednú dobu prezentované a očakávané.
PC Intel i5 3570 HD2500,Kingston 2x4GB kit DDR3 CL9, system disk SSD Kingston 240GB,doska GIGABYTE H77N-WIFI,HDD WD 1TB Blue Edition, case Cooler Master N200,case fan Corsair Quiet edition AF120 4ks,zdroj Seasonic S12II 520W Bronze, grafika MSI N760 Gaming, monitor 24" Asus,headset Genius ZABIUS HS-G850.
CageJ píše:Ja tomu nerozumiem, pritom Ubisoft vie urobit aj vyborne vyzerajuce hry.. napr. posledny Splinter Cell, vyborny dej, vyborna grafika a optimalizacia..
Tak Ubisoft je vydavatel ktory ma pod sebou rôzne studia. Splinter Cell: Blacklist robilo ine studio na inom engine(tažko modifikovany Unreal engine 2.5 v ktorom prekopali uz snad vsetko). Oproti Conviction ktory bol dost CPU limited je to v Blacklist fakt pokrok a spravili dobre optimalizovanu hru.
Watch dogs na druhej strane bezi na nejakom vlastnom inom engine a ani by som sa nedivil ak by mal nejaky zaklad v engine z Assassins creed serie. Tie su zname svojou CPU limitaciou, Black Flag je napriklad nieco strasne a CPU limit na niektorych miestach je uplne neakceptovatelny.
Co se tyka CPU, tak to proc je to takovy bottleneck vychazi z fyzikálního engine hry. Je to podobny, jak s travou v Crysis 3. Ty vlajici plaste, trava, stromy, objekty..........to vse pocita CPU.
NEZNALEC píše:lol na i5 @4.8 gtx 770 2gb a 8gb ram je to hryzacka i na FX AA a vysoke textury, docela zrout pameti fps ujdou je to plynule i pri 45fps ale ty skubance masakr
Skubance mají i na silnějších strojích. Pry to dela nacitani AI ,hra mozna trpi memory leakem a klasika warez verze. Pockejte si na oficialni vydani a pravdepodobny patche.
Tady to hraje na GTX 770 na Ultra https://www.youtube.com/watch?annotatio ... ix8YFu2S8c
Z toho videa mi to pride na novodobu klasiku kde tie hry budu proste zaberat vela VRAM a aj poziadavky na RAM vzrastu. CPU limitovani velmi nie je vytazenost GPU je relativne slusna obcas klesne. A je tam viditelny jasny lag koli nacitavaniu. Podla mna ta hra potrebuje jedine dost VRAM a RAM a nemal by byt problem. Este by ma zaujimalo ako to bezi na I5 ci tam ma HT na tej I7 nejaky vyrazny vplyv.
Vydeleni OT. Warez tady nemá co delat. Problemy s warezem si reste jinde.
i have r9 280x and 4770K constant frame drops at medium-high settings. While gpu usage is only at 60%... lets hope there is patch soon
R9 280x crossfire, 8GB RAM, and 4770K. I can't even run high properly
FX8350 4.2GHz
ASUS HD7970 DCUII TOP 1.1GHz
Meh getting this too. So annoying. Been burnt with ACIII, AC Black Flag and now Watch Dogs. My preorder came today and the frame drops are bad. So irritating. This rig maxes out Battlefield 4 with 60fps, why can't it do the same with this crap urgh.
Z tech sttuteru a propadu bych zatím nedelal kovbojku. Pockejte na officialni release, ovladace a patche. Jinak nVidia ma vyreseny snizeny overhead v ovladacich a ta hra nemá Mantle, tudíž na AMD to bude asi vic brzdeny CPU nez na nV.
Ano ale jak rozlisis, kdo ma warez a kdo ne A to ze bude patch, to asi je jistota, jako ze zítra vyjde Slunce. Zatím nadavaji všichni vcetne lidi s GTX 780 ,nebo s 295X2. Vsem to dela vesmes to samy.