GeForce 337.88 Beta - už obsahuje optimalizaceAlfajk píše:tyhle testy jsou s jakym driverem? pochybuju ze s tim dnesnim,udajne taky extra optimalizovanej pro watch dogs
Catalyst 14.4 WHQL - zatím bez optimalizací
Moderátor: Baneshee

GeForce 337.88 Beta - už obsahuje optimalizaceAlfajk píše:tyhle testy jsou s jakym driverem? pochybuju ze s tim dnesnim,udajne taky extra optimalizovanej pro watch dogs

337.88 je whql, na guru to maji blbe.Krteq píše:GeForce 337.88 Beta - už obsahuje optimalizaceAlfajk píše:tyhle testy jsou s jakym driverem? pochybuju ze s tim dnesnim,udajne taky extra optimalizovanej pro watch dogs
Catalyst 14.4 WHQL - zatím bez optimalizací

No vidíš taková hromada skoro zbytečných detailů. A to se nadávalo jak bylo GTA4 neoptimalizovaný, přitom tam CPU očividně počítalo mnohem více fyziky než v moderním WD což je hra o 6let mladší! A grafika? Stačí GTA4 prohnat nějakým tím icehancerem a vypadá to snad i lépe po barevné stránce. To se Ubisoftu fakt něco povedlo. Hlavně že videa z roku 2012 vypadají o dost lépe než finální hra z roku 2014... děkujme konzolím.Vlastimil91 píše:Toto už asi každý viděl: https://www.youtube.com/watch?v=JGRsrFd ... ture=share
No jen tak jsem si udělal představu jak by vypadalo GTA V pro PC vs. Watch Dogs

Přesně tohle jsem měl na mysli tím "jízdním modelem". Z GTA4 už jsem tak namlsaný, že neočekávám nic hrošího od podobných her. Detailní kolize, model poškození a celkový pocit živosti. Když jste v GTA sejmuli chodce, mělo to na auto celkem reálný dopad. Ne že se sepne pár přednastavených animací. U WD jsem měl obavy už z E3 videí ohledně chování aut - taky ho záměrně moc nepředváděli - a je vidět, že do goldu s tím nic moc neudělali.Vlastimil91 píše:Toto už asi každý viděl: https://www.youtube.com/watch?v=JGRsrFd ... ture=share
No jen tak jsem si udělal představu jak by vypadalo GTA V pro PC vs. Watch Dogs

vyčkej na nové drivery od AMD, nvidia je vydala taky až včera.....Deyw píše:takze u me hra bezi uplne nah*vno! a to sem si myslel, ze mam lepsi mainstream..
amd fx8350, 32gb ram, amd 7970 vapor