Wolfenstein: The New Order

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Riku
Začátečník
Začátečník

Re: Wolfenstein: The New Order

Příspěvek od Riku »

Mně taky nedoskakují, jedině když se fakt rychle otočím a sleduji jestli někde něco nedoskočí tak sem tam se něco najde minimálně, jinak je to v pohodě.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Riku píše:Jako co se týče enginu a grafiky tak je to fakt humus. Nevím kdo tohle vymyslel, ale je to fakt šíleně nepovedenej ten nápad s jednou megatexturou. Nejvíc mě štve, že ten engine bude i Evil within a Doom 4. Navíc se to od Rage vůbec nezlepšilo.

Nikde jsem bohužel nenašel žádnej způsob, jak vypnout DOF, kterej je v týhle hře naprosto prasácky udělanej (jako všechno), pak mi tam strašně vadí nějaký ten sharpening filter nebo co to je, taky humus...
Ale najednou je to v pohodě.. :roll:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Je, bohužel si člověk musí hodně pohrát s configem :) Jak tu psal Ache.. co si neuděláš to nemáš :lol:

S vynuceným AA, AF a vyladěným nastavením tak, aby mi to jelo stabilně v 60fps s minimálním doskakováním textur to vypadá celkem pěkně, hlavně v pozdější fázi hry. Ale taky jsem toho názoru, že kdyby ta hra byla na lepším enginu tak to ničemu neuškodí :)
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Na tenhle engine sem nadával, už když vyšlo Rage. A jo, ty textury už nejsou teď tak strašnej průser, jako tenkrát, ale po třech letech bych čekal vyladění na maximum, ne že bude nutný zase laborovat tejden s configama. Stejně tak nechápu přístup někoho, kdo to doskakování obhajuje stylem "a co, to neprezijes?".. :roll:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Allowed je troll, těch jeho keců bych si vůbec nevšímal :D
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

To sem nikdy nenapsal :roll:

Za vasi neschopnost ja nemuzu, me nastavovani trvalo asi 5min.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

ja zase tam vidim ty textury no..rage sem kvuli tomu nikdy nehral...koupil jsem si ho za plnou palbu a proste se to nedalo...stacilo jit do nove lokace a bez textur a po par vterinach tam byli..tady je to taky proste se clovek otoci a docita se to..fakt hrozny... :(
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Pokud si to dobre nastavis, tak se to nedeje a nebavi me to furt opakovat.

Engine je jaky je a blbym kecanim se neopravi, proste musite obetovat par minut nastavovani a pak si jen uzit hru :-)
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mě se ani v Rage, ani ve Wolfovi, nic nijak rušivě nedohrává. Jen to bylo potřeba odladit tak aby to systému sedlo.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

me teda ten priklad s otevirajicimi se dvermi prijde dobrej :lol:
navic vystihuje situaci,textury jsou to uplne prvni,co te praskne do oci,i hnusne udelanej model se da zamaskovat hezkou texturou,obracene to nefunguje
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Mě víc trápí, že na tom enginu bude i Doom 4 :D
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

To nebude takovej průser, jestli to bude jak trojka. Všechno utopený ve stínech, takže doskakujících textur si nevšimneš :mrgreen:

//edit Don: Promaz vylevu nekolika panu, unlock
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

je to jakoby RAGE II slušně to vypadá a dobře se to hraje mohli si odpustit tu blbárnu na začátku v tom letadle...
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Ještě by se mi líbilo víc nacistické propagandy a takové ty klasické písničky té doby a byla by to bomba :)
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

tielka píše:je to jakoby RAGE II...
Mne novy wolf pripomina mix Rage + F.E.A.R 3. No a DOOM 4... technicky pokrok z cias prvy wolf to DOOM sa cakat neda. Mohli by ho ale urobit na sposob DOOM a DOOM 2 cize perfektna hratelnost, ciste peklo a podobne zvrhlosti. Nieco mi hovori ze tie dobermany v novom wolfovi su preview demonov z DOOM 4 :)
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tak dohrano,posledni boss byl docela tezkej,nejmin 40 ran z plnyho laseru...a ten konec,no wtf? to jako chteji pohrbit wolfa nadobro? nebo jak jste z toho vydedukovaly pokracovani? jedine wolf bez wolfa za tu zenskou a pujde se po ty nemecky drzce...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Prece ho tam nenechali, kdyz poslouchas dal tak se priblizuje helikoptera..
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

oba s doktorem byly stejne daleko od granatu,doktor skoncil bez hlavy,ale blazka to jen odhodilo? a co strepiny? tak jako tak by to neprezil,podle me tam spis poslali atomovku,nez ze by ho vyzvedli,ale zkusim si sjet tu final ukazku znova

/e> zkouknul jsem to znovu a zadna helikoptera neprilita,jen ta jedna odlita pryc
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Podle zvuku se priblizuje, poslouchej dal. A zadny video pokud vim nebylo, ze granat rapnul u nej,akorat ze to drzel v ruce, on mohl uskocit... Poslouchej dobu tu helikopteru...
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

asi by sis mel zajit k usnimu,protoze ta helikoptera proste odlita...

nebo ty myslis az ten zvuk po titulkach? ( http://youtu.be/HB9FJbtZ9OE?t=12m48s )
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“