Wolfenstein: The New Order

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Riku
Začátečník
Začátečník

Re: Wolfenstein: The New Order

Příspěvek od Riku »

Spoiler vám nic neříká co? :D
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

rika,jenze tohle prehistoricky forum nema ani spoiler tag,natoz vkladani videii z youtube...ale nerikej,ze hrajes wolfa kvuli pribehu - nebyl spatnej,ale hlavni naplni urcite neni
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Mně to je jedno, já už to hraji podruhé.. :D to já jen tak kvůli ostatním.
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

SPOILER ALERT kto nedohral nech necita tento prispevok!!!!

No ja som zo zaveru jasne vydedukoval pokracovanie uz len kôli tej strelenej nemke ktora ostala žiť. Proste Blazko to rozdycha,.... ved mu do hrude pocas tej hry tusim 2x zabodli nôž a prezil to... pche nejaky granat ho nedostane!... :-D Blazko na konci neumrel a to je hlavne. Proste ja som presvedceny ze pokracovanie je takmer jasne a predpokladam že sa na neho nebude cakať dlho. Som presvedceny ze s pokracovanim sa ratalo uz pri vývoji tejto hry.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Atmosféra měsíční procházky je super, ale kurva krátká. Tohle mělo/má mnohem větší potenciál na využití.
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

Jenom nerozumím tomu, jak se vývojářům podařilo dostat se na gigantickou velikost 45 GB při zastaralé kvalitě grafiky dost podobné jako např. DOOM 3, HL 2...
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No nevím, prvních kapitolách je grafika opravdu nic moc a taky jsem na to nadával, ale ke konci podle mě ta hra vypadá úplně suprově. Sice po technický stránce to je pár let zpět (statický stíny, nasvětlení atd.), ale místy ta hra vypadá, řekl bych až fotorealisticky... hlavně posledních pár kapitol jsou naprosto špičkový co se týče výtvarného ztvárnění.

Fakt jsem se občas zastavil a jen civěl jak to pěkně vypadá.
Naposledy upravil(a) Riku dne čtv 29. kvě 2014, 07:56, celkem upraveno 1 x.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Je to tu napsáno už hodněkrát.... Megatextures (teď už to přejmenovali na něco jineho). A psát to tu pořád dokola je už otravné i co se týče "zastaralé" grafiky...
A jako DooM3 nebo HL2 to fakt nevypadá :lol:
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

některé textury fakt ano
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

To je pravda, já jsem ale nakonec po dohrání hry s grafikou spokojenej.

Btw. podařilo se někomu sesbírat všechny ty věci? (zlato, kody apod.)
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Ja to prochazel hodne poctive, prolizal jsem ruzny zapadly rohy atp. a mam posbirano tak 2/3, mozna ani to ne. Jestli to nekdo nasel vsechno, tak u toho musel stravit hoodne casu :) Kdyz si clovek da hru podruhy, od zacatku, tak sbira veci od znova nebo to navazuje? Tj. najit se daji uz jen veci, ktery minule nenasel?
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

kdyz si das hru odznova tak sbiras ten zbytek...ale kdyz hru resetujes tak pak vsechno znovu...jeste pak kdyz odemknes v extras enigma kody tak mas takovy bonus mody jakoze treba zacinas s 1000hp mas nekonecno nabuju je tam 10x tolik nepratel atd... :D hardcore mod..ze kdyz umres tak hrajes cely znovu - to je docela pecka, chcip sem zrovna na konci :(
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

u toho 999 modu,je moznost si vybirat mise? jsem to pustil a hodilo me to zase na zacatek do letadla,znovu tu nudu na zacatku delat nechci
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Ty enigma kody se dají nějak odemykat i když mi nějaký chybí? to asi ne co.. já jsem byl jen línej koumat co se s tím vlastně dělá :D
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

treba najst vsetky zo skupiny a az potom mozes akoze "dekodovat". Navod na ich umiestnenie je na youtube ak sa nemylim.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

tak mám za sebou první cca dvě hodinky a docela se bavím :) jen mě se**u ty vlčáci :D jak já nesnášim v hrách ty čokly...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Ingamacek
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Ingamacek »

:x Pripomina mi to Medal of honor Airborne a niektore textury fakt sklamanie, pribeh je celkom fajn aj ked mohli to spravit realistickejsie tie psy.

K tomu deju. Pokracuje pribeh rovnakou dejovou liniou ci vyberiem zabit jedneho alebo druheho?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

co jsem cetl na netu,je vyber toho,kdo umre,ciste kosmeticka zmena + par detailu,jeden ti pridava potom upgradama ktery nachazis hp,druhej armor,s jednim zkratujes elektricky zamky,s druhym klasicky sperhakovani normal zamku,cesta se lisi o par centimetru a dej je furt stejnej (samozrejme jiny jmena a v cely hre asi jeste 1 jinaci character,nic dramatickyho)

//edit Don: Promaz OT
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

dohráno za mě absolutně nezáživné nuda od první chvíle a jde to pryč aspon budu mít 90 gb volných na filmy..
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

Ako niekto dokáže dohrať hru, ktorá je nezáživná a nudná už od začiatku ?
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“