Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Action.man
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR

Příspěvek od Action.man »

Zdravím, mám takový problém, zkoušel jsem taktovat tuhle kartu a vůbec to nejde. Mám na to program PowerStrip.
Vždy, když něco zvednu třeba jen o 5 (paměti, nebo gpu). Tak začne padat windows, nebo když pustím 3DMark2001SE tak tam vsechno bliká jak na Sylvestra a po chvili se PC restartuje. Ví nekdo v cem je problem?
Intel P4 3,6GHz, 2x 512MB DDR PC433MHz, WD 200GB Jb 2x, Asus P4P800 Deluxe, ATI Radeon X800XT - Intel rulezz pánové !
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

a nechybý tam odpověd?Sice tuhle kartu nemám, ale je to dobré východuio pro méně majetné lidi(určitě lepší než FX5200) a navíc nezáleží až tak na tom jestli je to 128 nebo 64MB, ale jestli je to 128 nebo 64 bit.A navíc mam takovej pocit že už se to tady řešilo

Ps: na taktování použij ATITool
Action.man
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

No jo, ale než bych to našel, za optání člověk nic nedá, že. Tak doufám, že nekdo schopný napíše :)
Intel P4 3,6GHz, 2x 512MB DDR PC433MHz, WD 200GB Jb 2x, Asus P4P800 Deluxe, ATI Radeon X800XT - Intel rulezz pánové !
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

Action.man píše:No jo, ale než bych to našel, za optání člověk nic nedá, že. Tak doufám, že nekdo schopný napíše :)
ale vo to tady právě de :evil: , nejdřív se mušíš podívat jestli se tady stejná věc už neřešila a pak se můžeš trprve zeptat, zkus si přečíst pravidla
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Nesmýš jí taktovat v katalistech,ale v omega driverech jednu máme doma a nejni to nejhorší
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Presne tak podobne problemy sa tu uz riesili mnohokrat...........
Samozrejme nikde nieje napisane ze karta ktoru si si kupil pojde dobre pretaktovat....... to zalezi od konkretneho kusu!
Vyrobca garantuje len frekvencie na ktorych je karta predana..... viac ti uz zaruci len stastie..........
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Action.man
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hergot, ale jak to tady mám asi najít, je tu milion temat... Uz sem raci nebudu nic psat, jeste mne za to zase servou...
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

Action.man píše:hergot, ale jak to tady mám asi najít, je tu milion temat... Uz sem raci nebudu nic psat, jeste mne za to zase servou...
nahoře je tlačítko "Hledat"
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

bajecne, tedka jsem si porve vsiml toho tlasitka - nejak jsem ho prehlizel :)))) dikes ;) .... jinak, ja mam to same okurat od gigabyte - ajde mi to jen na 270/216 ... hruza - a pameti mam hynix - to je kvalitni, ne? vazne je to loterie
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
Pavel Danda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pavel Danda »

Pužij Riva Tuner a ovladače omega pak záleží jakou máš kliku
A64 3700+,ASUS A8,1GB Kingst,1950pro
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“