Hodně hraná browser hra

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
biggrrcze
Začátečník
Začátečník

Hodně hraná browser hra

Příspěvek od biggrrcze »

Ahoj, asi 2 roky hraji Divoké Kmeny, a chtěl bych něco nového, něco co je hodně hrané.
Poradíte mi nějakou Browser hru ? Klidně i vesmírnou, ale musí být hodně hraná Díky
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Hodně hraná browser hra

Příspěvek od Alfajk »

kdysi jsem hraval Ogame,bejval jsem top 50 z 10 000 hracu a nedal jsem do toho ani korunu,ze zacatku super,zabava,ale jako kazda jina hra,po par mesicich (u me spis letech),prisel stereotyp a strasna nuda

nezvykle pojaty je treba battlestar galactica online,ale to me prestalo bavit uz po tejdnu - hroznej grind

docela pekne je setlers online - to jsem vydrzel hrat cely prazdniny,zabavu ale opet po par mesisich vystridal stereotyp

pak je tu par komplet ceskejch,treba infinitum nebo webgame

pripadne web se seznamem her - http://www.browserhry.eu/cz/seznamher.php
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Grepolis, hrál jsem to rok a půl a vyhráli jsme svět. Svého času jsem byl 5. na světě Lambda :)

http://cz.grepolis.com/start/hall_of_fa ... rld_type=0

Akorát mi tahle jedna zkušenost stačila, strávil jsem u toho moře času, sešla se nám tam tenkrát parta magorů v dobrém slova smyslu, takže nebylo výjimkou vstávat ve 3 v noci a posílat útoky a nebo si dávat budíka na 5 ráno, aby člověk zkontroloval, zda na něj někdo neútočí. Kdyby tenkrát neudělali aplikaci pro Android, díky které se to dalo částečně hrát a kontrolovat přes mobil, tak se z toho půlka lidí asi regulérně zbláznila :lol:

No a nějaké peníze jsem v tom taky nechal, ta hra je dost p2w, takže kdo kupoval zlatky, byl v dost velké výhodě. Někteří tam nechávali i tisíce měsíčně, já jsem teda jel v o řád menších sumách.
Goldnoob team proud member!
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

Za me rozhodne jiz zminovany webgame, ikdyz jsem uz nehral celkem dlouho, myslim ze je to stale skvela browserovka, bavil me daleko vic nez vsechny kmeny, traviany atd :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“