Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Battlefield 3

Příspěvek od jagoda »

musi v nom byt volne miesto :))) a musis byt v squade s chlapcami ktory su vo vozidle...
alebo je prazdne a caka na teba, napr stihacky a pod...
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

da sa otvorit padak ked skacem z mensej vysky ? cca 4 m
v bc2 to slo
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

to nie, padak funguje asi od 10 metrov, ale moc ti nepomoze...

- odporucam prejst SP a na harde aj coop s kamaratom.
nieco sa naucite a pochopite hru, az potom sa pustat na public ...
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Bývalí hráči jako já BF2 s tím moc problém mít nebudou, popravdě, herní mechanismus se moc nezměnil, jenom ovládání vrtulníku mi příjde trochu vyhrabanější, pak jsou tam ještě změny co se vyrovnání síly (tanky a další heavy vozidla týče) které už nejsou tak brutálně účinné, jako v BF2.

Jinak stejně jako v BF2, ovládám spíše vzduch než zemi, ovšem ještě sem neletěl se s tíhačkou, která by měla bomby na pozemní cíle, je tam vůbec nějaká taková? :(

E// Kupodivu kulomet na stíhačce je neúčinný snad uplně na vše... stíhačku s ním jakž takž sestřelím, ale cokoli na zemi je problém, tank zničím tak na 3 otočky a nějaký náhodný voják, který to koupí to vždy nějakým způsobem rozchodí :angry2:

E// Ještě se mi nelíbí mapa v paříži, ve které neměli být radši žádná vozidla... Protože pokud tam má někdo tank, tak má obrovskou výhodu, jednou jsem se spawnul do hry, kde byl tank kousek od hl. "základny" a všichni si chodili jen pro kulku...
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

thx cpt obvious
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Tak když mi to dali zadarmo, tak jsem si to taky zkusil zahrát a pěkně jsem se do toho zažral. BF jsem kromě beta verzí dvojky a čtyřky nikdy nehrál. Parádní je, jak se dá všechno modifikovat a jak mi to krásně šlape na obou mašinách a přitom to vypadá vcelku obstojně. :)
Sice pořád nechápu, jak vlastně někoho oživit nebo vyléčit, zbylé věci jsem si tak nějak našel sám. Hodně umírám, ale bodově bývám minimálně uprostřed tabulky. Conquest je s vozidlama slušná sranda. Dokud nevyjde novej Unreal Tournament, tohle mi jako multiplayerovka bohatě vystačí. :)
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

No chlapci pridajte si ma do friendlistu: LastPCgamer nech mam s kym hrat... som stara lama takze to budete musiet tahat aj za mna ale ja budem na oplatku sem tam ozivovat a ked ma bude hra uz nudit tak pojdem znicit stihacku nozom! :D
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

S tvou přezdívkou jsou tam 4 hráči, tak si ji malinko pozměň :D

Ještě sem se chtěl zeptat, je lepší mít grafiku ve hře nastavenou uplně na low? nebavím se teď o FPS, ale jestli se zlepší třeba odezva, nepřátelé nebudou tak splývat, nebo jaké nastavení je nejvhodnější?

//edit Don: Promaz OT a flame + uprava postu
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

ano je to lepsie, osobne preferujem setko low, a vypnute, rozlisenie 800x600 , 1820x720 alebo full HD...
stava sa ze miznu bedne alebo objekty a vdaka tomu vidis nepriatelov, skus si to znizit
a napr na cannals TDM uvidis ze niektore bedne nieje vidno z dialky tak ako aj vrecia s pieskom a pod...
bf3 je hodne o nastaveniach, kym som nasiel dobry performance tak to chvilu trvalo, chce to vela
googlenia a nastavovania HW aj SW, a niekedy sa treba pohrabat aj v configu...
cim mensi ping, vacsie fps a mensi packet loss tak tym lepsie ... 2x to tak plati v BF , to je snad kazdemu jasne :wink:
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

V čem přesně mi pomůže nenativní rozlišení?

Jinak to mizení beden, to není moc dobré, jakože pro mě třeba jo, ale takové věci by se měnit neměli ne? Ve výsledku troll, který má PC co to sotva rozjede vše na low, má obrovskou výhodu v tomto...
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

ide o fov, hud, a aj o zvysenie fps, ale zase na full hd je setko pekne ostre a vidis dobre do dialky...
vravim, nastav si to ako chces, doporucujem len to co pouzivaju top hraci...

je to normalna vec a nieje to tak podstatne ako si myslis, v zivote som to nejako nevyuzil,
pri zapasoch ide o uplne ine veci...

neda sa to nazvat obrovskou vyhodou, a kazdy si to moze nastavit, bez uprav cfg.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Nevím no, tahle hra (a BF obecně) imho nemá potenciál stát se uznávanou progamingovou hrou na úrovni her jak CS, Quake nebo UT (vlastně i to CoD se v tomhle ohledu dostalo dál). Pořád je to dost neodladěné a není tam pořádný spectator mod. Neviděl jsem v tom žádný pořádný offline turnaj typu Dreamhack, ESWC, WCG a podobně.

Ligově jsem hrál kdysi CS 1.6, ale už jsem si tím prošel a dneska všechno hraju čistě pro zábavu. Na BF se mi celkem líbí pěkná atmosféra a relativně large-scale combat. Na HW mi to moc náročné nepřijde, s 4.2Ghz Haswellem a GTX 670 mám na maximální detaily včetně MSAA průměrně kolem 90 FPS i v 64 hráčích.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

Na progaming tá hra nie je ani nikdy nebola vďaka netcodu, ktorý je ale lepší ako v BF4 :) a samozrejme bez dema/spectator módu to nemohlo mať nikdy budúcnosť.
Na low by som to ozaj nehral :puke:, je to public a o nič nejde, osobne hrám high + mesh na ultra bez problémov.
Škoda, že tá hra nešla takto dobre v deň vydania :) aj keď zaujímavých situácií sa dá zažiť stále dosť, je to oveľa lepšie by som povedal.
jagoda píše: ... a mensi packet loss tak tym lepsie ...
ako hrať MP hru s packetlossom a hovoriť o menšom a väčšom no :lol:
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Ingamacek
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Ingamacek »

Mam taky mensi problem. Nestretol sa niekto z vas s tym uz?

Mam BF3+Premium uz dlhe roky. Kamosi maju teraz free BF3. Na origine ma maju vo friendliste, na battlelogu nam nejde sa pridat do friendlistov a tak isto sa nam neda spolu hrat, napojit na rovnake servery. Neviete kde moze byt problem? :x
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

jagoda píše:rbclass mas nejaky problem ? alebo si nieco zle pochopil ?
nemam,ty mas nejaky ? mozem pomoct
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Čaute, chci se zeptat, že když bych si teď měnil komponenty (třeba HDD), tak jestli by ta hra zůstala stále na Originu. Stáhnu Origin, přihlásím se a hru si znovu stáhnu? Bude to takhle fungovat? :) Díky..jinak nick Herpesson
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Proč by nefungovala ? Hra je vázána na účet, můžeš 1000x reistalovat cokoliv, ale na účtě hra bude pořád.
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Já neříkám, že nebude..jen se ujišťuji jestli je vázána na účet..;) Díky:)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

místní oblíbenec se ozval

vůbec se nebavim s tebou, narozdíl od tebe nikomu nenadávám, a ty hned musíš dát najevo intelekt
nezapomen se zeptat zas na něco co najdeš za 30 vteřin na battlelogu a pak poučovat ostatní a rejpat do všech za to že něco nevěděj, přičemž ty sám nevíš

a proč se nehraje tahle hra nějak pořádne kompetitivně je vcelku jasný každýmu kdo to hrál dýl než 10 minut - supression fire čili je lepší střílet kolem hlavy než do hlavy paradoxně + netcode
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

ioio, jasne ze sa da hrat aj na max, napr tusim eyeballers tiez hraju na full,
kazdemu nieco ine sadne... k tomu packet loss len tolko ze ludia hraju na wifinach a cuduju sa
preco nehituju aj ked maju ping dobry...
rbclass ty si nieco spominal s face2face tak neviem ako to mam chapat.
a ano hra ti ostava aj ked prides na cudzi pc a prihlasis sa je tam stale tvoj acc s tvojimi hrami,
tak ako to je aj so steamom a pod...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“