potřeboval bych poradit.
Situace je taková, že:
Koupil jsem na aukru zmiňovanou GK a já blbec ji nejdříve neozkoušel. Měl jsem doma po ruce i tento chladič, tak jsem si řekl, že se do přestavby dám ihned ( prostě mi to nedalo a zatoužil jsem po nízkých teplotách už od začátku ). Jelikož jsem amatér a tuto přestavbu jsem matlal s instruktážními videami z A.C.X III, kde je to všechno tak trošku jinak. Například mi nebyla dodána potahová fólie na zadní stranu karty, která je v manuálu chladiče několikrát zmiňována, přesto jsem pokračoval a sestavil to bez ní - dokoupil jsem pasivy a prořezal se eventuálně k potřebné velikosti pasivů na paměti. Z instruktážních videií jsem pobral i polepy samolepicí páskou na oblasti, které by s pasivy neměly přijít do styku, zdá se, že by v tomhle neměl být problém, až na jeden pasiv který je šikmo a kvůli osazení A.C.X IV jsem ho musel malinko vychýlit (mám namysli to, že pasiv pokrývá paměťový modul tak z 80% ).
Co se děje:
Nejprve jsem zkoušel hrát obyčejné hry bez nastavení. Po 30min, barevné proužky a já nevím co a grafa kixla - nutný restart PC. Po restartu ihned jsem se podíval na teploty a ty byly okolo 60stupňů. Říkal jsme si, že tahle teplota je víc než dostačující - ale pro jistotu jsem nastavil otáčky ventilátorů na 100%. Po cca hodině při kontrole teploty (50 stupňů) se stalo to samé a dá se říci, že pokaždé v těchto intervalech se to opakovalo.
Máte nějakou radu co s tím? mě teď akorát napadá - vrátit se ke kroku, který jsem s prominutím posral (vrátit referenční chladič) a testnout jestli to bude pořád špatný tak zkusit reklamaci. Jinak mě nenapadá co by s tím mohlo být. Jenže chladič už přilepenej teploty v cajku... Já fakt nevím, nechce se mi to vracet, tak vám to řeknu
edit: 15minutový zátěžový test to zvládlo - 67stupňů max a nepadlo to, pak jsem zapnul hru a po 10min kix...
//EDIT Mr Lucas - přesun do správné sekce