Ahoj, měl jsem na webu staré stránky na webzdarma.cz. Teď jsem je zrušil a udělal nové na nové doméně... na wz.cz jsem dal pomocí htaccess redirect 301. V google webmaster tools jsem dal nové stránky a sitemap, vše bylo ok až do teď - když dám do googlu vyhledat: "fara frýdlant", tak to nalezne správnou adresu (Frýdlant v Č.), ale přiřadí tomu stránky www.farnostceskalipa.cz/, což nejsou naše stránky...co se s tím dá dělat? Díky
P.S.: správný odkaz je www.fara-frydlant.cz/
google přiřadí správnou adresu a špatné stránky
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- 1Pupik1989
- Začátečník

-
Re: google přiřadí správnou adresu a špatné stránky
Pokud myslíš adresu co google najde v mapách, tak ta je zase registrovaná ve firmách. S tím asi bude problém, pokud to budeš chtít změnit. Buďto můžeš požádat autora, co faru do firem zapsal, aby přepsal link. Nebo můžeš zkusit tu farnost znovu registrovat. Poslední možnost je napsat podpoře na googlu a prokázat, že tvoje stránka je oficiální. Pak nejspíš na faru za 14 dní přijde ověření.
Teď si teda nejsem úplně jistý jestli to bude ve firmách nebo v místech. V podstatě je to skoro to samé. Je to vlastně označení na mapě.
Teď si teda nejsem úplně jistý jestli to bude ve firmách nebo v místech. V podstatě je to skoro to samé. Je to vlastně označení na mapě.
CPU: AMD Phenom II x4 955BE @ 4GHz FAN: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)