Watch Dogs

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Watch Dogs

Příspěvek od Hladis »

BTW: Oblivion a Skyrim taky nemaji stejnej engine.
radekhgt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radekhgt »

Ked uz je tu rec o GTA 5...
Pred tyzdnom som si zadovazil PS3 a GTA 5.V tom case som zacal hrat aj Watch Dogs na pc takze porovnavat mozem

Moj osobny nazor je,ze tieto dve hry su velmi rozdielne...GTA 5 vyzera na mojom 82cm Samsungu dost biedne,aj ked su miesta na mape ktore mi vyrazili dych,hory,plaze,voda...ale textury v mestach a tam kde to zije su slabe,je to kockaste...Celkovo hra na mna posobi vizualne dobre a ked sa ktomu prida ovladanie,jazdny model, pekne auta plus ich zvuk a pribeh tak u mna GTA 5 oproti Watch Dogs vyhrava.Dropy k 20fps su velmi caste ale vzdy sa to da zniest oproti lagovaniu v WD...Ak tato hra bude na PC tak nebude mat konkurenciu a zakope do zemi aj WD.

Momentalne hrajem obe hry a uzivam si ich pretoze tento styl hrania je pre mna to naj az na to ze pritom bezi cas 3x rychlejsie ako sa zda :-D
CPU: Ryzen 7 9800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: MSI RTX 5090 Gaming Trio OC MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: MSI MAG 1250W LCD: LG OLED42C2
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Hladis píše:BTW: Oblivion a Skyrim taky nemaji stejnej engine.
Je to v základu gamebryo, ikdyž razantně přepsaný v mnoha směrech. Ale základní funkčnost, jak je strukturován svět atd je stejný už od Morrowindu. Jestli to někdo považuje za stejnej engine nebo ne je dost subjektivní, podle toho jak má kdo nastavenou míru od jak velkýho přepsání by se to mělo pojmenovat nově.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
bobz312
Nováček
Nováček

Příspěvek od bobz312 »

K tomu GTA5 vs WD

V GTA5 je ten story flow niečo, čomu sa môže seriozny a nudný WD len prizerať.
Navyše GTA5 aj napriek tomu, že ide na na 10 rokov starom HW pozná odrazy od lesklých plôch, nádhernÚ fyziku vody a jej využitie, oveľa lepší aj keď stále arkádový model aút a iných milión ďalších vecí o ktorých si môže ten prehypovaný "next gen" titul WD len zdať

Hral som oboje, pre mňa neporovnateľné hry.
Rockstar sandboxy umí, Ubi umí max tak robiť Assassins creedy v modernom prostredí a nazývať to next gen.
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

ono je to taky trosku videt z user score na metacritics
http://www.metacritic.com/game/pc/watch-dogs

4.6 neni moc lichotiva vizitka i kdyz treba rome 2 total war melo tusim 2.3 takze to neni tak hrozny
http://www.metacritic.com/game/playstat ... eft-auto-v
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Paul píše:Těm co se hra seká za jízdy:

Zkuste borderless window. Zkuste borderless window. Zkuste borderless window. Zkuste borderless window.

U mě to vyřešilo všechny problémy. Ježdění se neseká, tearing není, dropy ke 30 nejsou.
Tak mě to bohužel nepomohlo, ani trochu. Zkoušel jsem to při sli, bez sli, měnit nastavení a nic, prostě jak vlezu do auta, tak se to posekává a v podstatě se to u rychlejší jízdy nedá hrát, protože když se mi to při každém zatočení začne sekat, tak to radši chodit pěšky. :|
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

pomuze jen sundani kvality textur dokud to nefixnou patchem
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Pokud vám při hraní této hry vadí ten šílený FOV (na 16:9 monitoru je cca 75° fakt humus)
Tak opravdu funkční fix je nastavení FOVu přes aplikaci Flawless Widescreen

na ukázku:
default FOV: http://abload.de/img/defaultfovkujzc.jpg
+15° FOV: http://abload.de/img/fixedfov7xkeu.jpg
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

A tohle jde taky nějak opravit?

Obrázek Obrázek Obrázek

Asi jsem nedopatřením hacknul slunce, nebo nevim, ale chvílema to je uplně ok a chvílema takhle :D Resp. vždy když zapnu hru, tak to je takhle bílé cca 2 minuty, potom to zmizí, ale během hraní se to vrací.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

vidíš a to je přitom staré hackerské pravidlo, nikdo nehackuj slunce :D
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Tak sem se chvíli procházel po tom venkově co je vlevo nahoře na mapě.
No je to tam opravdu samý vidlák, a atmosféra tam hned působí jinak než v tom Downtownu... ale tohle mě fakt pobavilo:
http://abload.de/img/watch_dogs_vidlaciy2y8x.jpg
- asi už tam to auto fakt stálo hodně dlouho :-D Grafika WatchDogs prostě boduje.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

se stromkama jsou tam jen vtipny situace hlavne kdyz to napalite do kovovy lampy kterou v klidu rozsekate na 25 malejch casti ale kerik nepokacite ani s hasicskym autem
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

neprorazitelnost keru a stromu me dost vadila,hlavne po ulicich ty stromy,kdyz jsem mastil sloupy/stozary/zastavky a najednou prask,strom a stal jsem...

joa hrajete za ochrance nebo zabijaka? udajne se pribeh v par bodech lisi,sam jsem hral za ochrance a bylo to dost naprd,nemohl jsem zabijet policajty,spoustu lidi jsem sejmul omylem pri uteku v misi/vybuchem parovodu atd,takze po kazdy misi jsem musel jit nahonit reputaci na zlodeje ve meste
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Tohle mě na těch hrách strašně štve, sice mají stále lepší a lepší grafiku (no.. stále vypadá 7 let starý Crysis líp než tahle mrdka) ale fyziku a interakci prostředí mají stále jak z roku krále klacka...
PS5 Pro | LG OLED CX55
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Mě osobně spíš fascinuje že na této hře dělali cca 2-3 roky nebo ještě déle a takto to dokázali sprca* a chtějí za to takový ranec peněz :lol:
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
radekhgt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radekhgt »

Tak konecne som prisiel jak dosiahnut normalnu hratelnost na mojom deskope
Vypol som SLI a textury v hlavnom menu som hodil s ultra na High...konecne sa ta hra neseka jak prase.

Vyskusal som ultra spolu s TXAA 4x - MSAA 4x/8x - FXAA...vzdy to bezalo plynule aj ked MSAA 8x je fakt poriadny zahul aj na GTX780...Ved posudte sami

https://www.youtube.com/watch?v=yk3LyVygyb8
CPU: Ryzen 7 9800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: MSI RTX 5090 Gaming Trio OC MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: MSI MAG 1250W LCD: LG OLED42C2
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Ten cloud a ukládání hry. Savy si tedy nemusím zálohovat při reinstalaci windows ale stačí, když to mám synchronizované s cloudem?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
bobz312
Nováček
Nováček

Příspěvek od bobz312 »

Frostys píše:Ten cloud a ukládání hry. Savy si tedy nemusím zálohovat při reinstalaci windows ale stačí, když to mám synchronizované s cloudem?
ano pane, presne tak.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

A kedy ma prist na to poriadny patch ???
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Taky vyčkávám. Do té doby jen chodím po ulicích, hackuju a online kontraktuju... Já doufám, že taky kromě oprav přinesou nějaké vylepšení a inovace. Nové módy, třeba nové možnosti hackování, možnost si sednout na lavičku (á la AC), větší davy lidí na chodníku a možnost splynout s davem (á la AC) a podobné blbosti, které by atmosféře jen prospěly :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“