Zdravím,
již za 3 dny vyjde tato skvělá hra a já bych rád udělal češtinu. Sháním více lidí, co by mi pomohli s překladem. Tak co vy na to? Víte o někom, nebo máte sami zájem, tak napište na mail zoidy97@gmail.com. Pokud je to reklama, tak se omlouvám, ale myslím si, že by bylo fajn, tuhle hru přeložit. Tak zatím
Tropico 5 - čeština
Moderátor: Baneshee
- Zpidy
- Nováček

-
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Tropico 5 - čeština
no hlavne si zjisti,jestli to vubec pujde,obcas neni tak uplne jednoduchy z toho dostat titulky
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Zpidy
- Nováček

-
Vývojáři Tropica nejsou moc vynalézaví, už druhým dílem vše ukládají do stejných souborů ve formátu .hpk ve složce Local. Ták čekám, že v 5 to ták bude taky.. A když bne, určitě to půjde nějak vykoumat. 
- Alfajk
- Začátečník

-
jak to s tou cestinou vypada? bude/nebude? a za jak dlouho?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Alfajk
- Začátečník

-
sice topic pro cestinu ale pouziju ho pro polozeni otazky...
hrajete to nekdo? potreboval bych poradit s par vecma,prolezl jsem tutorial,ale spoustu veci vubec nechapu - coz bude asi tim,ze jsem predchozi dily vubec nehral
jak funguje kampan? vzdycky postavim par budov a bum,vyhodi me to do menu kde muzu zacit na ty samy mape s jinym "main" ukolem - to je jako cela kampan? na kazdy mape zacinat znovu a znovu jak idiot?
a jak funguje obchod? nechapu ten export,kde zjistim,kolik ceho mam a kolik ceho vyvazim? a co vubec muzu vyvazet? jak to urcim?(jsem mylsle ze to jsou ty trading route,ale to pak nedava smysl - jak muzu vyvazet gold,kdyz zadnej gold netezim a i pres to,ho muzu vybrat?)
hrajete to nekdo? potreboval bych poradit s par vecma,prolezl jsem tutorial,ale spoustu veci vubec nechapu - coz bude asi tim,ze jsem predchozi dily vubec nehral
jak funguje kampan? vzdycky postavim par budov a bum,vyhodi me to do menu kde muzu zacit na ty samy mape s jinym "main" ukolem - to je jako cela kampan? na kazdy mape zacinat znovu a znovu jak idiot?
a jak funguje obchod? nechapu ten export,kde zjistim,kolik ceho mam a kolik ceho vyvazim? a co vubec muzu vyvazet? jak to urcim?(jsem mylsle ze to jsou ty trading route,ale to pak nedava smysl - jak muzu vyvazet gold,kdyz zadnej gold netezim a i pres to,ho muzu vybrat?)
- huhla
- Začátečník

-
já si dovolím off-topic k off-topicu
, sám jsem 5 nezkoušel, ale prošel jsem spoustu si review a zkušeností hráčů a vypadá to, že 5 je pěkná ojebávka, kterou teď vůbec nemá cenu hrát, jestli vůbec někdy, tak možná za rok za dva, poté co vyjde xx zlodějských dlc co z toho udělají hru srovnatelnou s předchozímy díly
jestli jsi teda tropico zatím nehrál, tak není co řešit jdi rovnou do 4 (spousta obsahu, bonusové mise) nebo do 3 (hra je těžší, v dobrém slova smyslu, než 4, díky tomu mě přišla zábavnější)
jestli jsi teda tropico zatím nehrál, tak není co řešit jdi rovnou do 4 (spousta obsahu, bonusové mise) nebo do 3 (hra je těžší, v dobrém slova smyslu, než 4, díky tomu mě přišla zábavnější)