Arkády nehraju, ale v realistických bitvách se mi už párkrát povedlo dát kolem 10 killů.
havli píše:Vzdycky me nekdo sejme na jednu / dve rany, zatimco ja muzu strilet nepretrzite a nic se nedeje - jen "hit".
Nehraješ náhodou za němce? Hlavní je nestřílet APCR, ty dělaj hovno damage. Je potřeba rvát je APčkama a mířit na weak spoty jako průzor řidiče nebo MG port. Na farmení killů je asi nejlepší ruská KV-2 nebo SU-122, protože ty daj skoro všechno na ránu.
Pořád se nemůžu zbavit dojmu, že ruské tanky jsou na trochu jiném levelu a němci tam jsou fakt jenom to počtu. Dneska jsme se potkali s T-34 (oba v hull downu), tak mu pošlu na 100m 3 střely ze 75mm kanónu od Panzera F2 do turretu, přičemž mu to neudělá nic, jenom trochu poškodí dělo. On mě trefí jednou ranou - zadřená věž, zničené dělo, mrtvá půlka posádky, minuta a půl opravy. Zajedu si, začnu opravovat, pět vteřin před dokončením oprav vyjede a dorazí mě. Prostě nasrat.
Taky už mě začínají srát letadla - doufám, že to v budoucnu půjde vypnout a budou se mezi sebou řezat jenom tanky. Se mi snad zdá, že nepoužívají jenom bomby, ale rovnou střílí i nějaké rakety s šílenou přesností - to už si snad dělaj prdel. Jak se mám s Panzerem IV bránit proti IL-2 a podobným sračkám? To je prostě úplný fail balance designu - jestliže proti sobě bojují pozemní jednotky se vzdušnýma, tak každý z nich musí mít nějakou přiměřeně efektivní možnost obrany, což tanky proti letadlům nemaj. Opravdu se nemůžu spoléhat na moje letadla nebo AA děla, že to nějak vyřeší, protože to prostě neřeší a letadla mě bombardujou i 50m od spawnu. Nechcu lítat s letadlem, nechcu jezdit s podělaným AA truckem, chci jezdit s tankem proti jiným tankům. Je pro Gaijin tak těžké to pochopit? Ty letadla jsou snad ještě dementnější než artyny ve wotku, ty se alespoň s trochou štěstí dají zabít.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs