Párkrát za posledních pár dní se mi stalo, že mi v prohlížeči jednoduše přestaly jít stránky. Jsem třeba na seznamu a nakliknu na něco ze svých záložek a stránka se mi nezobrazí. Jenom to blikne a zůstávám pořád na seznamu. Tohle dělá Firefox. Pro Chrome stránka jen není dostupná. Když se navíc tohle stane, nejde například ani navázat spojení s akualizacemi antiviru.
Po restartu PC je všechno v pořádku.
Viry nemám, kontroloval jsem to.
Tušíte, prosím, někdo, co s tím?
Výpadek prohlížeče
- Upgreydd
- Začátečník

- Nagant
- Mírně pokročilý

-
Re: Výpadek prohlížeče
A když to nastane, tak ping na adresu, nedostupnou z prohlížeče, projde, či také ne?
Jinak tipy tady:
https://support.mozilla.org/cs/kb/webov ... iciny-rese
Jinak tipy tady:
https://support.mozilla.org/cs/kb/webov ... iciny-rese
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Odpoji se ti i sitovy adapter nebo ne?
Mne takhle pred aktualizaci ovladacu PC delalo to, ze po nejake dobe zhasly kontrolky na konektory ethernetu, win ohlasily odpojeni pripojeni a do restartu ani tuk.
Mne takhle pred aktualizaci ovladacu PC delalo to, ze po nejake dobe zhasly kontrolky na konektory ethernetu, win ohlasily odpojeni pripojeni a do restartu ani tuk.
- Spring
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pricin muze byt cela rada. Od DHCP, DNS, kolabujici router, problematicky firewall az po vadny ethernet. Pro zacatek nastavit staticke IP a NS nasmerovat treba na Google DNS 8.8.8.8/8.8.4.4
A kdyz nic, tak rovnou Wireshark
A kdyz nic, tak rovnou Wireshark
"If it moves, compile it. If it moves too quickly, don't mark it stable. If it stops moving, drop it. It's not like your processor has anything better +to do" ... Gentoo