Watch Dogs, testy a technicka stranka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Ingamacek
Červená karta
Červená karta

Re: Watch Dogs, testy a technicka stranka hry

Příspěvek od Ingamacek »

Wtf is this shit na tych vasich obrazkoch? Nejako stracate detaily :D btw tiez mam vsetko na max, sem tam su zaseky ale nie na tolko aby to nebolo hratelne :D grafika sa mi paci, hram to asi len koli tomu ze sa mi ta hra graficky paci :D

Obrázek
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

No nevim co mas za ten shit na ty obrazovce. Vidim okamzite, ze to mas okrouhany. To ze mas metr před sebou hezkou texturu je nice, ale to ze dal je to mazanice.......to je podel.

Edit// Jinak schvalne jsem tam dojel. Textury ostry. Ty mas nejspi vypnuty HQx16AF coz je noobarna :) . http://abload.de/img/watch_dogs_2014_06_11ric1y.png Takhle to ma vypadat.
Ingamacek
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Ingamacek »

Nemam nic vypnute, a nic zapnute cez ovladace. :) Rozdiel okrem uhlu pohladu som nepostrehol :) akurat co vidim cesta je na tom kvalitativne horsie.

Spokojny? AF 16* a HQ nastavene cez ovladace, FPS rozdiel=0 :)
Obrázek
A mam lepsie auto :twisted:
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Ingamacek píše:Wtf is this shit na tych vasich obrazkoch? Nejako stracate detaily :D btw tiez mam vsetko na max, sem tam su zaseky ale nie na tolko aby to nebolo hratelne :D grafika sa mi paci, hram to asi len koli tomu ze sa mi ta hra graficky paci :D
Ano, ten Oneb1tovo patch dělá akový humus i na ultra. A ten druhej screen je moje chyba - tam byly textury asi jen high (zbytek vypadá stejně)
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ingamacek píše:Spokojny? AF 16* a HQ nastavene cez ovladace
O me nejde. Klidne si to hraj rozmazany, ale aspoň ses posunul od BFU trochu blize normálnímu uzivateli.
Ache píše:A ten druhej screen je moje chyba - tam byly textury asi jen high (zbytek vypadá stejně)
Urcite tam mas chybu, protože jsem si to schvalne overil, jak to vypada. Kdyztak si to oprav.
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Hladis píše:No tak mozna na Youtube na videu. Hra je Dx11. Jde to rozbehat tak v soft modu.
Aha, toho jsem si nevšiml, takže to asi nemá ani cenu na kartách bez DX11 zkoušet, co?
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Nemá.
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

OK a poslední dotaz - jak je na tom v téhle hře CPU Core 2 Quad? Kdybych k němu dal DX11 grafiku, jelo by to?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Vzhedem k tomu ze se v tehle hre trapi i 2-3X silnejsi moderni CPU nez je Core2 Quad, tak myslim ze mas jasno :-(
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Tak to je špatné, díky za info.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

ja mam c2q a da sa to hrat..pod 30fps to nepada
detail mam na high,okrem urovne geometrie prostredia
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

A jakou máš grafiku?
Ingamacek
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Ingamacek »

Staci si spomenut ako hral clovek za mladi na integrovanych grafikach a akych FPS, ked som hral na otcovom PC a nejakych 30+FPS ho koli hre netrapi :D
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Lojza píše:A jakou máš grafiku?
HD 6970 2GB.. hram to v 1920*1200
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Ingamacek píše:Spokojny? AF 16* a HQ nastavene cez ovladace, FPS rozdiel=0 :)
Obrázek
Já tam tedy žádné 16xAF nevidím. Podívej jak máš rozmazaný ten kámen v levo nebo tu cestu. To ti to fakt nevadí takhle hnusně hrát? Tak holt s AF budeš mít třeba jen 50fps, ale bude to vypadat mnohem lépe.

Ale uznávám že Hladise si tedy vytrollil dobře, protože ten nic jak vidím nepoznal. :P

Bez AF (default): http://abload.de/img/watch_dogs_defqnuex.jpg
16x HQAF: http://abload.de/img/watch_dogs_hqafiru7r.jpg

Fakt mě to překvapuje, že takový rozmazaný textury nikomu nevadí. proto se fakt nedivim že AMD obětovalo kvalitu AF na výkon - vždyť 99% lidí jsou jen tupé lamy co tohle nastavení vůbec neznají a Youtube a videa z Watch Dogs to jen dokzají. Videí kde lidi mají zaplé AF je naprosté minimum... Hlavně že to hrají na 2xTITAN black apod. :roll:
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ja to nekontroloval, jinak bych si vsim. Jen jsem napsal odpověď a to je jeho BFU boj. Když to ted otevřu tak jo, stále mazanice. Jde to videt na skalach i na ceste.

Edit//Nepredpokladal jsem, ze když říká ze to zapnul a ma k porovnani screen jak to ma vypadat, ze bude takovy noob.....ale třeba zblnul screen.
Ingamacek
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Ingamacek »

Ver ci never, vytvoreny profil mam, override nastaveny mam, zapnute to mam takze zapnute by to byt malo :) skusim to navolit na general pre vsetky aplikacie, uvidime co sa stane
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Nastav to globalne. To mas mit zaply permanentne pro všechno. Over si pak funkcnost podle tech screenu.

http://abload.de/img/beznzvup3cof.jpg
Ingamacek
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Ingamacek »

Uz mi to bezi ked som to nastavil do globalu, ked som spravil profil len pre ten Watch dogs tak to nechcelo ist.
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Mě se zas nechce NV Inspector ukládat. Někdy to zůstane uložený někdy ne, ale např takovej FPS limit to po restartu PC vždycky vyhodí, nevím proč dřív to nedělalo.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“