Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od RiCK »

Mne zas blbne Loadout. V battlelogu už nešťourám, a aj tak som mal v hre len obmedzené možnosti výberu zbraní/equip-u. Nepomohol ani viacnásobný reconnect, ani zmena serveru. Tak som to na dnes vzdal. Sranda koľko za to EA pýta aj napriek tomu ako tá hra ešte aj teraz po xyz patchoch vypadá. Ale zadara to nieje zlé, no :)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

netusiete preco vidim hrozen trhane animaciu smrti ? napr ked mna,alebo ja zabijem nozom..
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

mas na minime ten network smoothing faktor pravdepodobne
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

jj..zlepsuje to reakcnu dobu nie ?
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

ano lepsie je ho mat na minime aspon mne sa to osvedcilo
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

dik za odpoved..netusil som cim to je ;)
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Heh, tak mi před třema hodinama nějací Rusáci ukradli účet. :-D Změnili mi profilový obrázek, nastavení regionu a jazyka na svoje a Ricka mi přehodili z přátel do ignorovaných. Jelikož Origin jinak nepoužívám a kromě her zdarma na něm mám jen Mass Effect 3, tak moc nechápu, že se jim tohle vyplácí. Naštěstí mi nezměnili e-mail, takže jsem si změnil heslo a zbytek věcí zpátky. Nějak se mi nepodařilo ale najít support, kam bych to třeba nahlásil, aby považovali zdrojovou IP adresu za rizikovou, všude jsou jen FAQ. Ví někdo?
Ricku, prosím o znovuakceptování. :-D
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

na origine je orginin help aj live discusion, par krat mi tam celkom uctihodne pomohli...
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

ump45 je teda oproti tomu aky je dobry v BC2, tu uplne k ..
majkee1
Nováček
Nováček

Příspěvek od majkee1 »

Zdarec, moc mejch kamosu battlefield 3 nehraje, tak bych aspon rad nekdy dal s nekym odtud, sam je to otrava :D Kdyby jste meli zajem, tak si me prijdete na battlelogu. nick - majkeeone. Peace ;-)
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

mna si moze pridat kto chce..nick mam v podpise
majkee1
Nováček
Nováček

Příspěvek od majkee1 »

Hodne me stve, proc se drtiva vetsina tech map vubec nehraje. Toci se dokola tak 5 klasicky map, jako kharg, caspian, metro,... ten ostatni zbytek, kterej je k vyberu, tak na tech jsem nerhal ani jednou, protoze to na zadnych serverech nebezi... Nebo je chyba nekde u mne?
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

http://bf3blog.com/battlefield-3-maps/ - Všech těch prvních 9 map se normálně hraje, ty další jsou součástí nějakých DLCček.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Puvodni mapy jsou stejne nejlepsi, kharg a grand bazar
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

majkee1 píše:Hodne me stve, proc se drtiva vetsina tech map vubec nehraje. Toci se dokola tak 5 klasicky map, jako kharg, caspian, metro,... ten ostatni zbytek, kterej je k vyberu, tak na tech jsem nerhal ani jednou, protoze to na zadnych serverech nebezi... Nebo je chyba nekde u mne?

To mas tak ked polovicu hry ti daju v DLC... nie každy kupil tie DLCs,.... teda DLC mapy velmi rychlo zakapu.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Podarilo sa niekomu rozbehať CO-OP? Čo som videl, tak je to celkom známy bug.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
zumpar1234

Coop je jeden velky bug ale mne sa ho podarilo dohrat! Rozbehat Coop chce vela trpezlivosti a pevne nervy. :mrgreen:
majkee1
Nováček
Nováček

Příspěvek od majkee1 »

S kamosem jsme co-op asi po 2 hodinach vzdali a to jsme se fakt snazili a oba se jaks taks naucili litat s helinama :-D No nic kazdopadne diky za vysvetleni, to me nenapadlo. Jako Caspian Border a Kharg Island sou super, ale chtel bych toho trosku vic, prijde mi to takove nevyuzite :-D. A co hosi tak nekdy vecer slozit nejakou rotu, nebo nejlip dve, tri a trosku si zahrat takhle teamove? :)
Ingamacek
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Ingamacek »

Ja mam coop prejdety cely, prve 3-4 misie na hard :)
zumpar1234

COOP je predsa uplne easy nie je tam nic narocne. Narocne je ho spustit... :mrgreen: Takže nevzdavať sa...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“