Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od gun-chan »

mno ja neviem mne siel coop pustit furt,ale to bude asi tim ze tak sa mi zda som to hral furt z randomakmi
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Jj to aj mne slo viac menej v pohode sa len tak napojit k niekomu nahodne. Ale problem nastal ked som chcel hrat s niekym konkrétnym. Vtedy to na prvu supu rozhodne nešlo. Neviem kde je problem niekomu to slo v pohode niekto mal nehorazne problemy.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

zdar,
kedze moj cpu nema vykonu na rozdavanie,chcem sa opytat..da sa nejako omedzit tomu,aby punkbuster zatazoval moj procesor tak velmi ? sice to nie je vela..max do 10%..ale ten vykon by sa mi zisiel
Ingamacek
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Ingamacek »

skus mu nastavit cez task manazer nizku prioritu co to spravi
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

to som skusal uz predtym ako som pisal..spravilo to kick z hry
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

a čo si čakal, že sa stane ?
môžeš si vypnúť punkbuster a ísť hrať na serveri bez neho :lol:
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Ingamacek
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Ingamacek »

Aha tak skusal si aj naopak nastavit vyssiu prioritu tomu kde ten vykon potrebujes?
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

iOioo píše:a čo si čakal, že sa stane ?
môžeš si vypnúť punkbuster a ísť hrať na serveri bez neho :lol:
dakujem za radu
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

dodrbali hru oproti bc2 riadne..kym sa clovek niekam pripoji ho *ebne
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ja s pripojovaním sa problém nemám. Taktiež sa mi podairlo rozbehať aj CO-OP, po 20-30 pokusoch mi nájsť random MM sa to konečne podarilo a odvtedy bez problémov na prvú šupu.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

S coopem jsem problem co si tak vzpominam nemam, hral jsem ho i s kamaradem a vse ok. Jinak k tem mapam, prijde mi ze se stale hraje na ruznych. U me vede jednoznacne noshahr canals :)
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

s priopojenim mam len ten problem..ze to trva 5x dlshie ako vri bdac company 2
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

rbclass píše:s priopojenim mam len ten problem..ze to trva 5x dlshie ako vri bdac company 2
Hra nacitava omnoho viac dat do RAM ako Bad Company 2...preto sa aj dlhsie spusta a dlhsie trva kym sa dostanes do hry samotnej.
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Nezda se vam, ze s poslednima AMD driverama sel vykon v BF3 nejak do kopru? Co jsem to hral pred rokem, tak mi to litalo jak z praku a ted mi to nekdy dropuje i na 32 serverech.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

njn to je riadny pripad, cosi som o nom pocul na BL...
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Jak poriešiť ten otrasný "lag" (alebo skôr stuttering) pri pohybovaní sa do bokov s pohľadom cez puškohľad?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

nemyslis tearing ?

coop sa da hrat len s niekym s friendlistu tipujem
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

na coop nepotřebuješ frienda a tim lagem myslí asi to že zastaví a eště půl vteřiny klouže tam a zpět, stejně to má i s mířenim, tušim že to je něco v nastavení routeru protože to způsobuje packet loss
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“